Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.056
- Πόντοι
- 7.046
Αν το μωράκι θέλει κατανόηση και φροντίδα, η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για παρηγοριά.
εδω πανω ειμαστε σκληρα αρσενικα τυπε...ριχνουμε καρτες αβερτα...Ιωάννα Σαλονικιά, δεν βρίσκει φοιτητές, 20 χρονών πιπίνι;
Τη να την κάνεις τύπε αυτή με ένα μαντηλάκι θα είναι συνέχεια και θα κλαίειΑν το μωράκι θέλει κατανόηση και φροντίδα, η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για παρηγοριά.

Τύπε μου, θα της σκουπίζω τα ματάκια προσεκτικά και θα την παρηγορώ στοργικά.Τη να την κάνεις τύπε αυτή με ένα μαντηλάκι θα είναι συνέχεια και θα κλαίει
Αυτό το σκαρπινι πρέπει να το έχει δέκα χρόνιαμε κορδονατο σκαρπινι εσκασε ο αλλος 21 στα 22
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακολουθω ιταλικη μοδα, αλλα το μποφαν ειναι απο αμερικη![]()
θα τους πιασει κανα τσιρλιο εκει και θα βγαζουν σελφι απο τις τουαλετες παλι...Τάσο, κάποια μαλακία θα κάνεις εκεί με τα κοκτέιλ και θα τρέχει κόσμος στα επείγοντα.
το γιλεκακι του μπαγλαμα πρεπει να εχει παει απο γενια σε γενια, παππο προς παπποΑυτό το σκαρπινι πρέπει να το έχει δέκα χρόνια![]()

με κορδονατο σκαρπινι εσκασε ο αλλος 21 στα 22
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακολουθω ιταλικη μοδα, αλλα το μποφαν ειναι απο αμερικη![]()
γιλεκακι..σκαρπινι...σαν μπουζουκοβιος δεκαετιας 80...το γιλεκακι του μπαγλαμα πρεπει να εχει παει απο γενια σε γενια, παππο προς παππο
Παλιά ούτε για αστείο δεν πηδούσαν από ορόφους ή να κρεμαστούν, όπως η τελευταία γενιά. Πολύ πολύ σπάνια, δεν αυτοκτονούσε εύκολα ο κόσμος για μια απόρριψη. Τα σημερινά είναι γάμησέ τα.εμεις στα 20 ειμασταν με το πουλι στο σαγονι και αυτα εδω ειναι τιγκα στα ψυχολογικα![]()