You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 916K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
gypsy είναι τελικά αυτή?για το θεαθηναι ξεκαθαρα...
Η μουσική είναι κλεμμένη από ΕΝ ΠΛΩ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑγια το θεαθηναι ξεκαθαρα...
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.682
- Πόντοι
- 40.703
gypsy είναι τελικά αυτή?

papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.682
- Πόντοι
- 40.703
νατη ρε η πλατινα πισω μπαρ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.192
- Πόντοι
- 16.235
Mην βρίζεις μαν.Τυπε οι μουναρες λεσβιες ειναι μονο σε τσόντες. Το 85% των λεσβιών εκεί έξω ειναι σα γαμω το Χριστό σου
Αρχίζει και η νηστεία των Χριστουγέννων....

Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.756
- Πόντοι
- 8.346
Συγχωρα μεMην βρίζεις μαν.
Αρχίζει και η νηστεία των Χριστουγέννων....![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.192
- Πόντοι
- 16.235
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
Κρίντζαρε μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του οργανισμού μου.για το θεαθηναι ξεκαθαρα...
Πίνει πολύ χόρτο η έτσι και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.682
- Πόντοι
- 40.703
Κρίντζαρε μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του οργανισμού μου.
Luben on Instagram: "ΡΡΡΕΝΤ ΦΛΛΛΑΓΚ ✊"
23K likes, 243 comments - luben.tv on November 15, 2024: "ΡΡΡΕΝΤ ΦΛΛΛΑΓΚ ✊".
www.instagram.com
κομμουνιστρια η δαναη κασσανδρα, δικια μας ειναι
![]()
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Αυτο ΟΚ ειναι μια μικρη ανωμαλια οντωςΑυτή σου βάζει χειροπέδες στο κρεβάτι και σε τεμαχίζει αργά, μετά σε ταϊζει στους σκύλους/γάτες της.
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.202
- Πόντοι
- 8.236
Γιατί το λες αυτό?Κρίντζαρε μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του οργανισμού μου.
Επειδή μιλούσε ασταμάτητα?
Επειδή χασκογελούσε συνέχεια?
Επειδή μιλούσε μόνη της στο πιάτο?
Την παρεξήγησες....... επειδη της εσκασαν λίγες παραισθησεις από την ντρογκα.... χαχαχαχα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Κασσάνδρα έχει σοβαρά ψυχολογικά άλυτα, ενώ είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Κομμουνίστρια γυναίκα όμως, καλύτερα να γίνω ευνούχος.
Λούληδες γιατροί, νομίζω θα κάνουν καριέρα στα πρωίνάδικα, μέχρι να τελιώσουν σπουδές, αγροτικό και να διοριστούν. Με τόσους ΛΟΑΤΚΙ και παιδεραστές στο Woke Μητσοτακο - κόμμα, θα έχουν πελατεία για δεκαετίες.
Λούληδες γιατροί, νομίζω θα κάνουν καριέρα στα πρωίνάδικα, μέχρι να τελιώσουν σπουδές, αγροτικό και να διοριστούν. Με τόσους ΛΟΑΤΚΙ και παιδεραστές στο Woke Μητσοτακο - κόμμα, θα έχουν πελατεία για δεκαετίες.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Τι πλάκα ήταν αυτή που έκαναν στον Κρητικάτσι ωρέ, θαλάσσιος ελέφαντας που ψάχνει τύπο γυμνασμένο φέτες, σαν Τεντόγλου και Πετρούνια ας πούμε, ή της πέφτουν αγύμναστοι και λίγοι, για τα 170 κιλά της;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Ρε μαλάκες εκεί στην διαλογή, ταιριάζετε χοντρές με κανονικούς / λεπτούς άντρες, συνεχώς. ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνετε ή καμιά δικαιωματιτζού αρκούδα πιστεύει ότι "τα πάχη μου τα κάλλη μου;" Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, οι άντρες θέλουν ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όχι κώλους, να τελειώνει η λέξη σε - ΑΚΙΑ. Γκέγκε;
Όχι τίποτα άλλο, κάποια κορίτσια που φέρνετε είναι πολύ όμορφα, και κρίμα να πληγώνονται τζάμπα και άδικα με τέτοιο ταίριασμα ζευγαριών, λόγω απόρριψης(φυσικά, το ΙΔΙΟ ισχύει και με τους άντρες, μην φέρνετε ελέφαντες) .Πόσο ερωτικά να τις δεις όταν είναι 30-80 κιλά υπέρβαρες; ΕΛΕΟΣ.
Δεν ερεθίζεται ο εγκέφαλος με ότι βλέπει το μάτι, πόσο πιο απλά να πω;
Όχι τίποτα άλλο, κάποια κορίτσια που φέρνετε είναι πολύ όμορφα, και κρίμα να πληγώνονται τζάμπα και άδικα με τέτοιο ταίριασμα ζευγαριών, λόγω απόρριψης(φυσικά, το ΙΔΙΟ ισχύει και με τους άντρες, μην φέρνετε ελέφαντες) .Πόσο ερωτικά να τις δεις όταν είναι 30-80 κιλά υπέρβαρες; ΕΛΕΟΣ.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Επίσης, η διαλογή που κάνετε από Κρητικούς, θυμίζει ανθρώπους Νεάτερνταλ ή Κρο Μανιόν ή Αυστραλοπίθηκους(από μυαλό, αντίληψη, τρόπους). Ή μαζεύετε ότι σαβούρα υπάρχει στην Κρήτη και την φέρνετε στο παιχνίδι, ή, αν έτσι είναι και δεν το ξέρω, αυτός είναι ο μέσος όρος των αρσενικών του νησιού.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.192
- Πόντοι
- 16.235
O αλγοριθμος τον παίρνει από όλα τα bits και bytes...Ρε μαλάκες εκεί στην διαλογή, ταιριάζετε χοντρές με κανονικούς / λεπτούς άντρες, συνεχώς. ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνετε ή καμιά δικαιωματιτζού αρκούδα πιστεύει ότι "τα πάχη μου τα κάλλη μου;" Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, οι άντρες θέλουν ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όχι κώλους, να τελειώνει η λέξη σε - ΑΚΙΑ. Γκέγκε;
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
Βρήκα Κασσάνδρα σε ίνστα για όποιον ενδιαφέρει.
Πατήστε στο search kassandraisawake .
Έχει ένα αξιόλογο βιντεάκι στα χαϊλάιτς της, που χορεύει σε μία πισίνα με μαγιό. Έχει δυνατό σώμα. Κατά τα άλλα τίποτα αξιόλογο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η γκόμενα είναι «καμμένη».
Πατήστε στο search kassandraisawake .
Έχει ένα αξιόλογο βιντεάκι στα χαϊλάιτς της, που χορεύει σε μία πισίνα με μαγιό. Έχει δυνατό σώμα. Κατά τα άλλα τίποτα αξιόλογο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η γκόμενα είναι «καμμένη».
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
Ενώ δεν έχεις εντελώς άδικο σε αυτά που λες. Τα ταιριάσματα είναι αρκετά off στα τελευταία επεισόδια.Ρε μαλάκες εκεί στην διαλογή, ταιριάζετε χοντρές με κανονικούς / λεπτούς άντρες, συνεχώς. ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνετε ή καμιά δικαιωματιτζού αρκούδα πιστεύει ότι "τα πάχη μου τα κάλλη μου;" Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, οι άντρες θέλουν ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όχι κώλους, να τελειώνει η λέξη σε - ΑΚΙΑ. Γκέγκε;
Ναυάγια όπως ο Κρητικός, σε εποχές «ξηρασίας» θα έμπαιναν νηφάλιοι εντός της φώκιας από Κύπρο. Οι καύλες ενός άνδρα, είναι επικίνδυνες για τέτοιου είδους «κατορθώματα».
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.483
- Πόντοι
- 37.762
First Dates: Συγκίνησε 23χρονος που έχασε τον σύντροφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
Ο 23χρονος Κύπριος έκλεψε την παράσταση στο First Dates που μεταδίδει το Star. Μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι της αγάπης.