Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
ΕΙΣΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΓΛΑΣΤΡΑ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΜΑΝ. ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙ' ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ!
εκανε χαλαστρα και στα παιδια τα κιουτς... ο ξενερας.ΕΙΣΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΓΛΑΣΤΡΑ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΜΑΝ. ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙ' ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ!
λες να ειναι ΝονΜπαηναρυ ?Πότε θα μάθει Ελληνικά η πτσβρ η Ζενεβιέ; Κάθε φορά που λέει το Τάσο, λες και είναι αντικείμενο. Μου υπενθυμίζει γιατί είναι γλάστρα αυτός και θέλω να κάψω την ελληνική γραμματική μου, από το σχολείο. Αν την έχω ακόμη.
Πίνει κατουρημένο χόρτο με των 5 και στο άπλυτο νιμού της και την τριχωτή μασχάλη της αν δεν μας αρέσει.κομμουνιστρια η δαναη κασσανδρα, δικια μας ειναι
![]()
ΝονΜπαρμάναρυ είναι ο γαμημένος.λες να ειναι ΝονΜπαηναρυ ?![]()
Πίνει κατουρημένο χόρτο με των 5 και στο άπλυτο νιμού της και την τριχωτή μασχάλη της αν δεν μας αρέσει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝονΜπαρμάναρυ είναι ο γαμημένος.
Ωραίο γκομενάκι είναι, δεν μπορώ να πω ψέματα. Τελικά δεν την χέζουν Άραβες εκατομμυριούχοι στο Ντουμπάι. Μάλλον. Απλά αγαπάει το χόρτο, περισσότερο από τις ανάσες της.
παρατηρησες παλι ιδιους κομπαρσους ?Επειδή έχει λίγο καιρό να το πει κάποιος και δεν θέλω να σας αφήσω χωρίς βραδινή ευχή.
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!
Αυτή την φορά το παρατήρησα. Γιατί αν παρατήρησες, Ζενεβιέ φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα. Ούτε με στεγνωτήριο και πλύνε βάλε τόση δυσωδία.παρατηρησες παλι ιδιους κομπαρσους ?
τελικα σε μια μερα πρεπει να κανουν 2 επεισοδια, γιατι ειχε και την πλατινα μεσα σε κατι πλανα.
Θα αξιωθουμε να δούμε και κάνα ραντεβού με λεσβίες;Πουστης κ δν ασχολείται με ζωδια.. σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?!
Προσφέρεσαι να καθαρίσεις τα γυαλακια της;Πρόσκοπος λέει. Στον κώλο της ακουμπάω επιτραπέζιο υπολογιστή και παίζω DOOM. Έδινα πάντως Νεφέλη.

Αυτη δικαιολογείται...ξένη είναι στο κάτω κάτω.Πότε θα μάθει Ελληνικά η πτσβρ η Ζενεβιέ; Κάθε φορά που λέει το Τάσο, λες και είναι αντικείμενο. Μου υπενθυμίζει γιατί είναι γλάστρα αυτός και θέλω να κάψω την ελληνική γραμματική μου, από το σχολείο. Αν την έχω ακόμη.
Ρομαντικός είναι ..μην τον αποπαιρνεις...εγώ λέω ότι το έπαιξε διπλωματία για να μην έχει πολλές ελπίδες η ευτραφής κοπέλα.Εγώ πιστεύω στην μονογαμία λέει ο σκατόβλαχος , ρε άντε γαμήσου τουρμπόβλακα πήγαινε ν'αρμεξεις καμμιά αίγα
Ξηγηθηκε αλανικα....στον καμπινε![]()
Τυπε οι μουναρες λεσβιες ειναι μονο σε τσόντες. Το 85% των λεσβιών εκεί έξω ειναι σα γαμω το Χριστό σουΘα αξιωθουμε να δούμε και κάνα ραντεβού με λεσβίες;
Δεν έχω υψηλές προσδοκίες τύπου Jenna Jameson αnd friends αλλά έστω μια εκ των δύο γυναικών ας μην μοιάζει με αγοράκι ...πολλά θέλω;;;