papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 240
- Like
- 62.311
- Πόντοι
- 51.203
προβλεπω την αλλη δευτερα θα εχουμε κλαματα απο τα γελια με τους αγαπουλιδες*Αισθησιακές υπηρεσίες* λέει στο νήμα της. Η γλυκούλα.
προβλεπω την αλλη δευτερα θα εχουμε κλαματα απο τα γελια με τους αγαπουλιδες*Αισθησιακές υπηρεσίες* λέει στο νήμα της. Η γλυκούλα.
Έχει ταλέντο...
Αν βγεί στο επάγγελμα,θα γίνει λαϊκό προσκύνημα..
Μάγο ή Γκλαμουρα?Ακούω..
Δεν την έχω συναντήσει ποτέ για να ξέρω την φάτσα της, αλλά: για ποιό λόγο να πάει στην εκπομπή, για χαβαλέ, δημοσιότητα, να βρει σύντροφο; Τι νόημα έχει όλο αυτό;Είδα καλά; Η γνωστή Βίκη-Στεφανία στο επόμενο;
για εξτρα κασεδακι λογικαδημοσιότητα
Εύκολα. Θα σκάσουν μύτη εδώ. Στην χειρότερη ένας. Ένας τολμηρός και αδαής είναι υπεραρκετός για γλέντι.προβλεπω την αλλη δευτερα θα εχουμε κλαματα απο τα γελια με τους αγαπουλιδες
Για ν' αυξήσει την πελατεία της τύπε μου. Αυτοπροβολή και διασκέδαση. Τα βασικά κίνητρα των περισσότερων που πάνε. Λίγοι πάνε όντως για να βρουν ταίρι.Δεν την έχω συναντήσει ποτέ για να ξέρω την φάτσα της, αλλά: για ποιό λόγο να πάει στην εκπομπή, για χαβαλέ, δημοσιότητα, να βρει σύντροφο; Τι νόημα έχει όλο αυτό;
Έχεις το ινστα της?Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.
Μπήκα στο προφίλ της στο γκραμ και είναι ψιλοπεσμένα. Λογικό εν μέρει, γιατί τα έχει τα κιλάκια της. Πράγμα διόλου κακό. Απλά τα βυζιά είναι μεγάλα σε μέγεθος, όχι και τόσο καλαίσθητα.
Έχεις το ινστα της?
www.instagram.com
Καμία φορά με πιάνει το τρολίστικο μου και κάνω κάτι τέτοια. Θέλησα όμως να φανώ φιλεύσπλαχνος αυτή την φορά και έδωσα στον τύπο το πραγματικό. Να βροντήξει μία δυνατή με τα μαστάρια της, χωρίς να κοιτάζει την μύτη της. Ελπίζω.αυτο επρεπε να δωσεις ρε παιχτη, το οριγιναλ
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
![]()
Χαχαχα μέσα στο μυαλό μου είσαι συναγωνιστή όταν είδα τους βυζους της μου τινάχτηκαν τα μάτια έξω ποια μύτη τώρα...Καμία φορά με πιάνει το τρολίστικο μου και κάνω κάτι τέτοια. Θέλησα όμως να φανώ φιλεύσπλαχνος αυτή την φορά και έδωσα στον τύπο το πραγματικό. Να βροντήξει μία δυνατή με τα μαστάρια της, χωρίς να κοιτάζει την μύτη της. Ελπίζω.
Όποιος χάσει κάποιο επεισόδιο ας δει τη επανάληψη στο netΘα γίνεται πάρτι κάθε ημέρα με την εκπομπή, 4 φορές την εβδομάδα!
Δουλεύουμε κιόλας όμως τύποι εκεί στο Φερστ Ντειτς, τέτοια ώρα που αρχίζει η εκπομπή, ΕΛΕΟΣ!
Έπρεπε να αρχίζει μια ώρα πριν.
Δεν πειράζει τύπε μου...Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.
Μπήκα στο προφίλ της στο γκραμ και είναι ψιλοπεσμένα. Λογικό εν μέρει, γιατί τα έχει τα κιλάκια της. Πράγμα διόλου κακό. Απλά τα βυζιά είναι μεγάλα σε μέγεθος, όχι και τόσο καλαίσθητα.
Αν και δεν διαφωνώ ως ένα σημείο. Στην συγκεκριμένη που μου θυμίζει την Τούνη, αν ήταν λίγο πιο τροφαντή.Δεν πειράζει τύπε μου...
Τα μωρά με πιασίματα κάνουν το καλύτερο κρεβάτι κ ειναι εκφυλα
Εγώ τα έλεγα πως ο τύπος είναι τοπ ναυάγιο για την φετινή σεζόν. Βγήκα αληθινός, ένα βίντεο μόνος του ο τρέλαρχος. Μπήκα κλασσικά από περιέργεια και επιθυμία να γελάσω, να διαβάσω σχόλια στο γκραμ του Λούμπεν. Φανερώθηκαν κάτι συμμαθήτριες του (η μία καλό κομμάτι). Οι οποίες επιβεβαιώνουν πως είναι όντως 22 και πως όντως είναι έτσι ο χαρακτήρας του. Δηλαδή πως δεν τρόλαρε.First Dates: Φουκαράς ποιηματάκιας τρώει εναλλακτικό άκυρο από Εξαρχειοφασαία | Luben TV
Όλη την ώρα τον άκουγε υπομονετικά. Συμφωνούσε ή διαφωνούσε, πάντα διακριτικά, κόσμια.Επίσης δεν πιστεύω άτομο που θα μου πει, πως δεν μπορούσε εχθές να μυρίσει την Μελίνα από την οθόνη του. Μπάφος, μολότοφ και δέκατη πέμπτη ημέρα σερί χωρίς ντουζ.