papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 240
- Like
- 62.317
- Πόντοι
- 51.203
ας μιλησουν οι γνωστες επι του θεματος.Σίγουρα αυτη
αντε καλη συνεχεια στο τιμ

ας μιλησουν οι γνωστες επι του θεματος.Σίγουρα αυτη

Τρελό καυλακι ετών 19 πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά!!!Έχει ταλέντο...
Αν βγεί στο επάγγελμα,θα γίνει λαϊκό προσκύνημα..
![]()
Έχω δει τσόντα να ξεκινάει έτσι.Τρελό καυλακι ετών 19 πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά!!!
Σίγουρα όλοι οι πιπινολατρες γιατροί θα θέλουν για βοηθό τούς τη συγκεκριμένη νοσοκόμα.......
Τρελό μωρό για πίπα και να σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα κρίμα που της έτυχε αυτός ο "αργός" τύποςΤρελό καυλακι ετών 19 πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά!!!
Σίγουρα όλοι οι πιπινολατρες γιατροί θα θέλουν για βοηθό τούς τη συγκεκριμένη νοσοκόμα.......
Υποθέτω πως όποιος και να είναι απέναντι της, θα τον ψυχολογησει αμέσως τι φρούτο είναι. Μιλάει η εμπειρία.είμαι πάααρα
πολύ
περίεργος να δω τι επάγγελμα θα πει οτι κάνει![]()
Έχει ταλέντο...
Αν βγεί στο επάγγελμα,θα γίνει λαϊκό προσκύνημα..
![]()
Αυτό μου κάνει και εμένα εντύπωση: τέτοιο όμορφο και έξυπνο κορίτσι, θα ξαναβγεί με τον τυπα τον δήθεν άνεργο, αντί να κυνηγάει γιατρούς (ή νοσηλευτές) στο επάγγελμα της.Τρελό καυλακι ετών 19 πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά!!!
Κ φραπε κ κουλούρι?? Πως να μην είναι χαλαρωτικό το μασάζ μετά..Τώρα που το σκέφτομαι. Η λογική λέει να δηλώσει Φυσιοθεραπεύτρια. Παραλείποντας σαφώς την λεπτομέρεια του φραπέ με κουλούρι.
Τώρα που το σκέφτομαι. Η λογική λέει να δηλώσει Φυσιοθεραπεύτρια. Παραλείποντας σαφώς την λεπτομέρεια του φραπέ με κουλούρι.

Βυζάρες για άρμεγμα και χύσιμοΓέμισε η οθόνη χθές βυζιά, στο Σταρ...
(Θάχουμε συχνά βυζοπαρέλαση...
Είδαν οτι το θέμα τραβάει...)
πισω απο τον γερασιμο ειναι τραβελος ?![]()
πισω απο ελεναρα μυρμηγκοφαγος αλφ ο εξωγηινος
![]()
ενα ακομα αποκλειστικο παρασκηνιοπως καθεται ετσι σταυροποδι ο φρυδας λες και θα παιξει μπουζουκι ?![]()
Εξασκείται στην τεχνική μύτη τακούνι, για αυτο και η στάση.ενα ακομα αποκλειστικο παρασκηνιο
![]()
![]()
εδω μου θυμησε και λιγο ανεστακο Ζαν που γνωριζει απο πολεμικες τεχνες, κραβ μαγκα κλπ μοβορικα κολπετα.
![]()
Ναι αλλά και οπισθοπορεια μέσα..150 κοκκινομάλικο πετίτ τα αξίζει
Μπίλαρος τίμιος κάγκουρας Αγίας Βαρβάρας με τατού
μανίκι
που παίζει Α τοπικό και αράζει μόνο ζέπελιν με το glxΜε τατου πλάτης Μητρογκολ να κάνει εντο..
Κωνσταντίνος επισκέπτης..3 φορές το 24ωρο..Ποιος να είναι μέλος από τους δύο πρώτους;
Εγώ λέω για Κωνσταντίνο, σιγανό ποταμακι.
Χαχαχαχα έφαγε φραπέ το παρμπρίζ ρε απ το κλάμα!Ήρθε ο Κώστας Πρέκας τζούνιορ
*Αισθησιακές υπηρεσίες* λέει στο νήμα της. Η γλυκούλα.Κ φραπε κ κουλούρι?? Πως να μην είναι χαλαρωτικό το μασάζ μετά..
Μετανιώνω για τα μισά που είπα, για τα βυζιά της Έλενας εχθές. Που ήμουν ταυλωμένος.Γέμισε η οθόνη χθές βυζιά, στο Σταρ...
(Θάχουμε συχνά βυζοπαρέλαση...
Είδαν οτι το θέμα τραβάει...)
![]()