Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
xaxaxxaxaxaοχι αφου πληρωνονται γιατι να δωσω? ψηφοφορος της νεας δημοκρατιας και του ΠΑΣΟΚ
παντα δινω τοσο κρυο κ βροχη τρωνε τα καημενα 4 ,ψηφοφορος του ΚΚΕ
δινω αλλα οχι παντα 1 (14.3%) ,ψηφοφορος της ΔΗΜΑΡ αν εχω στο σπιτι ψηφοφορο των πασοκ νδ δεν δινω για να μην μου την πει αν οχι δινω για να φαντασιωνομαι οτι ειμαι αριστερος
αναλογως τη φατσα 0 (0%) ψηφοφορος των ΑΝΕΛ
δινω εκτος σε πακιστανους 0 (0%) ψηφοφορος της ΧΑ
α ρε οζζυ κρυφα μηνυματα μας περνας παλι και κανεις γκαλοπ εκλογικο![]()
![]()

εγω αφηνω στην τσατσα μονο αν πηδηξω και την τσατσαοχι ρε φιλε δεν αφηνω.....δηλαδη εσεις αφηνετε φιλοδωρημα και στην τσατσα οταν πηδατε?????????![]()
![]()
![]()
δεν ειναι το ιδιοοχι ρε φιλε δεν αφηνω.....δηλαδη εσεις αφηνετε φιλοδωρημα και στην τσατσα οταν πηδατε?????????![]()
![]()
![]()

Και η τσατσα εχει ψυχη φιλε. Δουλευει και μεσα στην βρωμια. :'(δεν ειναι το ιδιο![]()
ειναι διαφορετικο φιλε εαν φτιαξει η τσατσα κανα παστιτσακι κατι θα αφησουμεοχι ρε φιλε δεν αφηνω.....δηλαδη εσεις αφηνετε φιλοδωρημα και στην τσατσα οταν πηδατε?????????![]()
![]()
![]()
γιατι ρε φιλε ο ντιλιβερας φτιαχνει το φαγητο?????ειναι διαφορετικο φιλε εαν φτιαξει η τσατσα κανα παστιτσακι κατι θα αφησουμε![]()
εγω αφηνω στην τσατσα μονο αν πηδηξω και την τσατσα
για να κανεις πιο γρηγορα