Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε δεν εριξες το δολοφονικο σου βλεμα να φυγει τρεχοντας ο ντελιβερας;![]()
![]()
δεν φορουσα ημουν με την στολη
θα μου πεις θα εβριζες με την στολη???? για αυτο κρατηθηκα....
τυχερος που εχεις γαλλο πατερα εισαι παντως![]()
Θεσ/κη υπηρχε...για πιτσες κ μακαροναδες....οδηγουσε ενα πειραγμενο παπι...Γυναικα ντελίβερι γιατί δεν υπάρχει ποτέ???
μια ζωή πούστη με φωνάζουνε μην κοιτάς εδώ που το λέω, στην γαλλία λένε τους έλληνες πούστηδες και εδώ τους θεωρούνε τους γάλλους λίγο bi!
και όχι οι έλληνες αν δεν ήταν τόσο μαλακες να τρωγόμαστε μεταξύ μας θα μασταν υπερδύναμη πάρε παράδειγμα το μαλακα τον arcans που άνευ λόγου και αιτίας άρχισε να κράζει επειδή δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,αλλα τώρα αν του τάξουνε θέση σε δhμόσιο θα στήσει κώλο!
Τυπε με τον δημητρακη εχεις καμια σχεση?
http://[URL unfurl="true"]www.supercult.gr/wp-content/uploads/2012/05/0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλός είναι λέει 5 πράματα αλλα και 5 μαλακίες όπως για μπουρδέλα στο μεταξουργείο και χάνει την αξια του, εγώ τον προσκάλεσα στην χαλκιδική και μου λέει κάτι δικαιολογίες για ζεστη και πipες! ίσως κάνει πλακα όσο αναφορά το μεταξουργείο και αυτά για να τονίσει την απέχθεια του προς τις γυναίκες τις ελλάδας! εγώ καταβάθος θέλω να τον πιστέψω ότι γαμάει σαν pop idol!!!!
Thanx a lot man,αντε να βαλουμε και κανα παπούτσι της προκοπής,γιατι με τις μπότες εχω κάνει τις γάμπες του Σουγκλάκουστο στοκατζίδικο της adidas στην Κηφισίας (Νέο Ψυχικό).. έχει και καλές τιμές και μεγάλα νούμερα... ;)

καλά κανεις! το κολωνάκι είναι μεγάλη παρακμή όλοι οι ομοφυλόφιλοι celebrity και τα 2 κατηγοριας call girl πάνε! τα βραδυά λίγο ποιο κάτω στην οδό σόλωνος κάνουνε πιάτσα ιερόδουλες τοξικομανείς! σε ποια περιοχή μένεις?

Δώσε κανά τάληρο ρε γύφτουλαΣπανια παραγγελνω διοτι ειναι γρηγορουερο να παω με το σκουτετ και να παρω εγω το σουβλακι η την μεριδα φαγητου. Οταν παραγγελνω δινω πουρπουαρ αλλα οχι πανω απο 0,50€. Και πολλα τους ειναι, δεν τους συμπαθω διοτι ειναι συνηθως βρωμιλιδες, αυθαδεις νεαροι και επικυνδινοι οδηγοι.
Σε βλέπω να πλουτίζεις.εγώ συνήθως τους δίνω ακριβώς τα λεφτά και μετά ρωτάω μήπως έχουν 5 ευρώ για πει σειφ για να τους σβήσω κάθε ελπίδα για τίπς![]()
ξέρω εγώ τις γκόμενς τις κοιτάω στις πιστωτικές όχι στα βυζιάΣε βλέπω να πλουτίζεις.
Και να στα φάει γκόμενα delivery