Νέα

Φιλιππίνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 986
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Λεπτομέρεια από δωμάτιο του ξενοδοχείου Blue Nile στο Angeles.
Tο πολυτελέστερο από τα τρία στα οποία έχω καταλύσει, αλλά και με πολλά μειονεκτήματα: πολύ μικρά δωμάτια, μέτριο εστιατόριο, υψηλή τιμή.
  Τώρα ψηφίζω Pacific Breeze,που έχει και απίστευτα φιλικό staff.
 

Συνημμένα

  • blue nile angeles.gif
    blue nile angeles.gif
    110 KB · Εμφανίσεις: 78

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
τελικα οι φιλιππινεζες υστερουν σε εμφανιση?
μην εχετε στο μυαλο σας τις φιλ. της ελλαδας ομως
δειτε μερικες
 

Συνημμένα

  • post-3347-1178680622.jpg
    post-3347-1178680622.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 76
  • post-3347-1178680609.jpg
    post-3347-1178680609.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 86
  • post-3347-1178679549.jpg
    post-3347-1178679549.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 81

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.819
Πόντοι
9.295
Επειδη εργαζομαι περιοχη Αμπελοκηπων το τι μουναρες πιτσιρικες Φιλιπινεζες/Σιγκαπουρη βλεπω καθε μερα...Μουνοπλακα...Πολυ ομορφα πλασματακια
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.819
Πόντοι
9.295
Πανε σχολειο-βολτες-Ειναι μονιμοι κατοικοι-Αλλα η νεα γενια ειναι αστερακια-Ειδικα τωρα το καλοκαιρι καυλα :rockon:
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
σχολειο? οχι ρε και σχολειο
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.819
Πόντοι
9.295
σχολειο? οχι ρε και σχολειο
Οι πιτσιρικες μεγαλωνουν εδω-Οι γονεις τους ηρθαν μεταναστες στη δεκαετια του`80 και εγκατασταθηκαν το 90% Αμπελοκηπους-Εχουν οικογενειες-παρεες και πολλα παλλικαρια μαλιστα μεγαλωσαν(ενας μου φτιαχνει καφε καμια φορα-εργαζονται και ζουν νομιμα-Τα πιτσιρικια λοιπον πανε σχολειο και αν τα δεις ολα μαζι πρωι πρωι ειναι εκσταση-Τωρα ειναι κλειστα τα σχολεια αλλα τα βλεπω να σκανε για καφε -Τι αλλο να σου πω man?
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
οκ ρε συ.
τον φλεβαρη θα παω στην πατριδα τους και θα ενημερωσω
οποιος ενδιαφερεται για κει τα λεμε
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Αν πάρει κανείς έναν τυχαίο ταξιτζή από το αεροδρόμιο της  Manila και του πει πήγαινέ με στο ξενοδοχείο π.χ. Royal Amsterdam στο Angeles, το πιθανότερο είναι να προκύψει μπέρδεμα. Διότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο στο Angeles αλλά στο Balibago. Είναι σαν να πάρεις ταξί από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Park, εννοώντας αυτό της Αγίας Παρασκευής. Ε, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Γι' αυτό συνιστάται  η μεταφορά να γίνει με όχημα του ξενοδοχείου στο οποίο πρόκειται να καταλύσει κανείς. Δηλαδή κάνεις κράτηση του δωματίου και ζητάς και μεταφορά από το αεροδρόμιο. Η απόσταση που μας χωρίζει από το μπουρδελοχώρι είναι γύρω στα 150 χιλιόμετρα. Αν ξεφύγεις από το κυκλοφοριακό χάος της πρωτεύουσας, ο δρόμος εν συνεχεία είναι πολύ καλός και προωθείσαι γρήγορα στον προορισμό σου. Είναι μιάμισι-δύο ώρες ανάλογα με την χρονική στιγμή του ταξιδιού.
  Έχει καθιερωθεί το μέρος που μας ενδιαφέρει να αποκαλείται Angeles αλλά αν θέλουμε να ακριβολογούμε το όνομά του είναι Balibago. Το Angeles city,που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο ηφαίστεια Pinatubo και Arayat, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της επαρχίας Pampanga με πληθυσμό μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.λ.π., ενώ το Balibago, που βρίσκεται δίπλα στο Angeles και παραπλεύρως της αεροπορικής βάσης Clark( δεν χρησιμοποιείται πλέον από τους Αμερικανούς) είναι η περιοχή των "κόκκινων φαναριών".
  Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αξίζει κάποιος που είναι λάτρης της Pattaya να μετακινηθεί ανατολικά της Εδέμ αναζητώντας βέβαια το καλύτερο. Παρά τις προφανείς ομοιότητες των δύο προορισμών υπάρχουν και διαφοροποιήσεις είτε αντικειμενικές είτε ανάλογα με την προσωπική ματιά του καθενός. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1) H Pattaya ως μέρος είναι κλάσεις ανώτερη ενώ επιπλέον έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς και με κάτι άλλο στην διάρκεια της ημέρας, αντίθετα στο Angeles(έτσι θα το αποκαλώ για να μην ξεφύγω από τα καθιερωμένα) πέρα από την ενασχόληση με το θαυμάσιο άθλημα της ερωτικής αναζήτησης σου μένουν μονάχα δύο ασήμαντες εκδρομές να κάνεις. Να περιηγηθείς τους πρόποδες του Pinatubo για να δεις κάποια κτίσματα που σχεδόν τα σκέπασε το lahar μετά την μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου και να ανέβεις μέχρι το εθνικό πάρκο του Αrayat απ’ όπου έχεις μια καλή θέα της γύρω περιοχής. Επομένως μένεις έγκλειστος στο ξενοδοχείο και περιμένεις να δραπετεύσεις  μόλις βρεις την κατάλληλη γυναίκα. Έχουν κτιστεί ειδικά για τους σεξοτουρίστες (καθώς το εμπόριο ερωτικών υπηρεσιών ανθεί)πολύ καλά ξενοδοχεία που προσφέρουν μέχρι και τεχνητή παραλία όπως το νεόδμητο και υπερπολυτελές ABC, το οποίο χρεώνει από 65 ευρω και άνω.
  2) Αφού κάνεις την μακράς πνοής επιλογή σου (και εφ’ όσον το θέλεις βέβαια-προσωπικά είμαι υπέρ του παρατεταμένου short time αλλά για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω στις Φιλιππίνες αξίζει να δοκιμάσεις και το ολιγοήμερο) σου ανοίγονται πολλές δυνατότητες για θαυμάσιες διακοπές. Η χώρα σε φυσικές ομορφιές είναι ανώτερη της Ταυλάνδης. Λεπτομέρειες όμως σε επόμενη αναφορά.
  3)Για τις γυναίκες τώρα ο λόγος. Σε όσους αρέσουν οι άπω-ανατολίτισσες, θα φανούν όμορφες και οι φιλιππινέζες. Για όσους γέρνει η πλάστιγγα υπέρ της λευκής φυλής έναντι της κίτρινης, θα τις βρουν πιο ελκυστικές από τις ταυλανδέζες. Τόσα χρόνια ισπανικής αποικιοκρατίας και εν συνεχεία αμερικανοκρατίας έχουν αφήσει τα ίχνη τους στον ανθρωπολογικό χάρτη της χώρας. Διακρίνεις πρόσωπα με πιο οικεία χαρακτηριστικά και γι’αυτό λιγότερο εξωτικά, περισσότερες καμπύλες στα κορμιά, σε εμποδίζει λιγότερο το προτεταμένο ηβικόν οστούν και γενικότερα αντικρύζεις μια εικόνα λίγο πιο κοντινή στη δική σου πραγματικότητα. Όποιος έχει κουραστεί από την δυσκολία στην επικοινωνία του με τις ομορφούλες από το Isaan ή το Chiang Rai θα ανακαλύψει ότι η ικανοποιητική γνώση της αγγλικής από τις χωριατοπούλες του Samar ή του Leyte θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα μια ολιγοήμερη συμβίωση. Και τέλος για όποιον το επιθυμεί μπορεί να απολαύσει τις γυναικείες χάρες χωρίς προφύλαξη. Το ακάποτο πάει σύννεφο.
Για την αποφυγή εγκυμοσύνης παίρνουν χάπι και πέραν τούτου ουδέν. Η γνωστή μονολεκτική φράση που τόσο έχουμε συνηθίσει: condom? δεν είναι γνωστή.

  Θα ακολουθήσει περιεκτικός οδηγός καλής επιβίωσης εντός και εκτός μπαρ.
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
  Θα ακολουθήσει περιεκτικός οδηγός καλής επιβίωσης εντός και εκτός μπαρ.

ξαναφερνω στην επιφανεια το συγκεκριμενο thread, μπας και βρεθει κανενας αλλος kriton5 (ο οποιος μας εδωσε καλες λεπτομερειες της χωρας αλλα χαθηκε..) να μας δωσει τα φωτα του.
νομιζω πως ο συγκεκριμενος προορισμος εχει πολλα να μας δωσει..
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
δεν εγραψε κανενας κατι για φιλιππινες, φαινεται δεν κατεβαινει πολυς κοσμος εκει κατω..
δεν πειραζει, μεχρι το καλοκαιρι που θα παω, ολο και καποιος θα εχει αναφερει κατι, μετα θα μπορω κι εγω να συνεισφερω ενεργα στο συγκεκριμενο thread..
σκεφτομαι να μοιρασω τις 21 μερες που θα εχω αδεια αναμεσα σε ταυλανδη και φιλιππινες, ελπιζω μονο να μην ειναι ξεπατωμα ολο αυτο το εγχειρημα..
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
22
Like
356
Πόντοι
5.795
παιδια με το συμπαθιο αλλα εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οι φιλιπινεζες ειναι μαιμουδες... ευτυχως εχουμε πολλες εδω στην αθηνα...πηγεντε μια κυριακη πανεπιστημιου εξω απο την καθολικη εκκλησια  απογευμα και θα συναντησετε καμμια 500ρια  ηλικιας απο 18 μεχρι 36 ειναι καθολικες και θρησκοληπτες οι περισσοτερες ...εχουν παροικια εδω και χρονια στην αθηνα δουλευουν οι περισσοτερες σε πλουσια σπιτια ωσ οικιακοι βοηθοι και νοικιαζουν κανενα υπογειο δυαρι στο κεντρο οπου και μαζευοντε τις κυριακες..για να τα πουν μετα την εκκλησια...κοντες ,κρυοκολες εντελως πατσαβουρες ειναι... οι γυναικες ευκαταστατων τις προτιμουν διοτι ειναι πατσαβουρες..καπου καπου συναντας και καμμια μετρια...με βαθμολογια το 6 στα 10... μιλαμε για ενα 5 % παντως εαν ειναι ετσι και οι ταιλανδεζες ενημερωστε με ωστε να αναβαλω το ταξιδι μου στην ταιλανδη...αλλα για φιλιππινες  ωραιες γυναικες ..μην ξανακουσω διοτι θα σπασω τον υπολογιστη μου..ελεος .καθαρες κοπελλες ,τιμιες,εργατικες αλλα μαιμουδες τελεια και παυλα και μην ακουσω οτι εδω στην ελλαδα ερχοντε οι ασχημες..διοτι θα σαλταρω απο κανενα μπαλκονι
 

Επισκέπτης
παιδια με το συμπαθιο αλλα εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οι φιλιπινεζες ειναι μαιμουδες... ευτυχως εχουμε πολλες εδω στην αθηνα...πηγεντε μια κυριακη πανεπιστημιου εξω απο την καθολικη εκκλησια  απογευμα και θα συναντησετε καμμια 500ρια  ηλικιας απο 18 μεχρι 36 ειναι καθολικες και θρησκοληπτες οι περισσοτερες ...εχουν παροικια εδω και χρονια στην αθηνα δουλευουν οι περισσοτερες σε πλουσια σπιτια...και νοικιαζουν κανενα υπογειο δυαρι στο κεντρο οπου και μαζευοντε τις κυριακες..για να τα πουν μετα την εκκλησια...κοντες ,κρυοκολες εντελως πατσαβουρες ειναι...καπου καπου συναντας και καμμια μετρια...με βαθμολογια το 6 στα 10... μιλαμε για ενα 5 % παντως εαν ειναι ετσι και οι ταιλανδεζες ενημερωστε με ωστε να αναβαλω το ταξιδι μου στην ταιλανδη...αλλα για φιλιππινες  ωραιες γυναικες ..μην ξανακουσω διοτι θα σπασω τον υπολογιστη μου..ελεος .καθαρες κοπελλες ,τιμιες,εργατικες αλλα μαιμουδες τελεια και παυλα και μην ακουσω οτι εδω στην ελλαδα ερχοντε οι ασχημες..διοτι θα σαλταρω απο κανενα μπαλκονι
οι Φιλιπινέζες είναι οι πρώτες αλλοδαπές που ήρθαν στην Ελλάδα και μάλιστα νόμιμα με διακρατική συμφωνία αποκλειστικά για οικιακές  βοηθοί και μπειμπυ σίστερ.
το προσόν που επιλέχτηκαν Φιλιπινέζες είναι ότι είναι άσχημες και έτσι δεν θα επιρέαζαν την οικογενειακή ζωή των εργοδοτών τους.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
22
Like
356
Πόντοι
5.795
οι Φιλιπινέζες είναι οι πρώτες αλλοδαπές που ήρθαν στην Ελλάδα και μάλιστα νόμιμα με διακρατική συμφωνία αποκλειστικά για οικιακές  βοηθοί και μπειμπυ σίστερ.
το προσόν που επιλέχτηκαν Φιλιπινέζες είναι ότι είναι άσχημες και έτσι δεν θα επιρέαζαν την οικογενειακή ζωή των εργοδοτών τους.
100% συμφωνω μην μας τρελανουν κιολας με αυτα που γραφουν φιλε μου ταξιδι στις φιλιππινες για σεχ...
 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι pattayistas αλλά θέλω να επισκεφτώ της Φιλιππίνες αν κάποιος ξέρει κανένα καλό  οικονομικό ξενοδοχείο ας γράψει και καμιά πληροφορία αν δέχονται να έρθουν 2 μαζί σου. :think:
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
Σαν να γράφει κάποιος για τις ελληνίδες που γνωρίζει στο εξωτερικό (πχ. να ζεις στην Αμερική , να βλέπεις μερικές ελληνίδες, ούτε καν να τις έχεις γνωρίσει και να έχεις άποψη...) χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα...

Πως μπορείτε και εκφράζεται γνώμη όταν δεν έχετε ιδέα?

Μου αρέσει που εκπορεύτηκε και συμπέρασμα και για τις κοπέλες στην Ταϋλάνδη... έλεος πια...

Οι καρακουκλάρες, θα μπορούσαν να βρούν πιο έυκολα δουλειά και στην χώρα τους (πολύ περισσότερο δε στην πορνεία) χωρίς να αναγκαστούν να ταξιδέψουν και να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο ζωής τους στην άλλη άκρη του κόσμου...

Αυτό ισχύει όχι για όλες τις οικονιμικές μετανάστριες...

Έχεις δει πολλές όμορφες ουκρανές να καθαρίζουν σπίτια? Οι όμορφες δουλέυουν στα κολώμπαρα...
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
22
Like
356
Πόντοι
5.795
Σαν να γράφει κάποιος για τις ελληνίδες που γνωρίζει στο εξωτερικό (πχ. να ζεις στην Αμερική , να βλέπεις μερικές ελληνίδες, ούτε καν να τις έχεις γνωρίσει και να έχεις άποψη...) χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα...

Πως μπορείτε και εκφράζεται γνώμη όταν δεν έχετε ιδέα?

Μου αρέσει που εκπορεύτηκε και συμπέρασμα και για τις κοπέλες στην Ταϋλάνδη... έλεος πια...

Οι καρακουκλάρες, θα μπορούσαν να βρούν πιο έυκολα δουλειά και στην χώρα τους (πολύ περισσότερο δε στην πορνεία) χωρίς να αναγκαστούν να ταξιδέψουν και να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο ζωής τους στην άλλη άκρη του κόσμου...

Αυτό ισχύει όχι για όλες τις οικονιμικές μετανάστριες...

Έχεις δει πολλές όμορφες ουκρανές να καθαρίζουν σπίτια? Οι όμορφες δουλέυουν στα κολώμπαρα...
η ερωτηση μου ειναι εχεις δει πολλες φιλιππινεζες να δουλευουν σε κολωμπαρα?? και γιατι δεν συναντας πουθενα να δουλευουν και ειναι παντου γεματα με ρωσσιδες και ουκρανεζες στον κοσμο??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom