Νέα

Φιλιππίνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 986
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Πέρασε το ΣΚ,με όλα του τα καλά, παραλίες ξύδια και τα σχετικά (εξάλλου σε νησί ζούμε φροντίζουμε να το γλεντάμε), ήρθε η Δευτέρα στη δουλειά, με λαχτάρα ανοίγουμε το πι-σι αλλά απογοήτευση...Κανείς για Φιλιππίνες ρε παιδιά...
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Οι πληροφορίες μου λένε οτι οι μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος δεν είναι καλοί για Φιλιππίνες λόγω τυφώνων.
Η ιδανικότερη εποχή είναι το πρώτο πεντάμηνο του έτους. Οι μήνες Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος έχουν το μειονέκτημα των έντονων βροχοπτώσεων.
Παρ'όλα αυτά όμως έχω κανονίσει για πολλοστή φορά ένα ταξιδάκι με τον κολλητό για το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου.
Κάποιες μέρες θα κυλήσουν ήσυχα και αισθαντικά στην όμορφη παραλία Talipanan της νήσου Mindoro. Θα μου πείτε που κολλάει το αισθαντικά. Μα θα έχουμε κάνει πρώτα το πέρασμα μας από το μπουρδελοχώρι Angeles, καταλύοντας στο καινουργές και πολυτελές για τα λεφτά του(35?) Pacific Breeze. Eκεί στα 100+ μπαρ(που δεν έχουν τα περιοριστικά ωράρια αυτών της Ταυλάνδης) θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε μια νέα, όμορφη, φιλική συνοδό που θα είναι πρόθυμη να συμπράξει στις λαγνουργίες που έχουμε κατά νουν χωρίς να χρειαστεί να αδειάσουμε το πορτοφόλι μας(εκτιμώμενο ημερήσιο κόστος 35-40?: barfine+φιλοδώρημα κοπέλλας)
Αφού λοιπόν θα έχουμε βρει τα πιπίνια με το ταξάκι μας(κόστος ~40?)θα αναχωρήσουμε για το Batangas. Ο τυχερός του πίσω καθίσματος θα χαριεντίζεται ένα τετράωρο περίπου με τις δύο beauties όχι φυσικά στην νοηματική, όπως θα έκανε εν πολλοίς αν είχε δίπλα του δύο ταυλανδεζούλες αλλά στην αγγλική που σε γενικές γραμμές ομιλείται ευρύτατα. Ο άτυχος του μπροστινού καθίσματος θα αρκεστεί σε μια χαλαρωτική ακρόαση του mp3 του, άντε και σε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες του μπουκέτου.
Φτάνοντας στο λιμάνι και αγνοώντας τους ενοχλητικούς κράχτες θα κατευθυνθούμε στα εκδοτήρια εισιτηρίων. Μετά από μια μικρή αναμονή στη αίθουσα αναχωρήσεων θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι με προορισμό το White Sand Beach. Και από εκεί με jeepney σε λίγα λεπτά θα βρισκόμαστε στον προορισμό μας.
Αν βρεθείτε εκεί μπορεί να συναντήσετε μια εύθυμη παρέα στην οποία θα πρωτοστατεί ένας sportsman cabrio με ταυλανδέζικο t-shirt. Θα μας δείτε να τρώμε στο καλό ιταλικό του Luca είτε να αρμενίζουμε με μια bangka είτε απλά να λουόμεθα.
Βέβαια εκεί βρισκόμαστε πρωτίστως για να απολαύσουμε τις γυναικείες χάρες σε συνθήκες GFE γι'αυτό χρήσιμο είναι να αναφέρω ότι στα πέριξ βρίσκεται και το Sabang που διαθέτει 3-4 μπουρδέλα(disco αποκαλούνται)που έχουν ωραία μανάρια. Οπότε αν έρθει κανείς ασυνόδευτος(ακούγεται σαν ανέκδοτο)ή έχει ιδιότροπα γούστα ή...,να ξέρει οτι υπάρχει αξιόπιστη λύση.

Συνεχίζεται...

 
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
καλως ηλθες φιλε, ακρως ενδιαφεροντα ολα, συνεχισε.
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Όντως, για ενημέρωνε έτι περαιτέρω!!!!!
:o
 

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα! Kriton5 περιττό να σου πώ ότι κρέμομαι από το πληκτρολόγιο σου στην κυριολεξία. Η αλήθεια είναι ότι για τυφώνες την εποχή Οκτώβρη-Νοέμβρη το άκουσα και από αλλού. Cebu έχεις πάει? Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σκέπτομαι να κλείσω στου Eddie's το ξενοδοχείο στην περιοχή της Mango ave για να βρίσκομαι κοντά στα bikini bars της περιοχής που τέλοσπάντων μπορεί να μην είναι εκατοντάδες, αλλά από ότι λένε οι πληροφορίες που συλλέγω είναι τα πιο foreigner's friendly. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την παρέα που θα βρεθεί σκέπτομαι το Boracay για πιο εξωτικές καταστάσεις. Εάν εξαιρέσεις τους τυφώνες γενικά ο καιρός τι λέει Οκτώβρη-Νοέμβρη? Το Cebu διαθέτει καμμιά αξιοπρεπή παραλία? Η μετακίνηση από νησί σε νησί πέρα από το αεροπλάνο είναι ασφαλής με καράβι ή θα μας φάνε τα ψάρια?
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
μια όμορφη και με καλή απόδοση στο κρεβάτι χορεύτρια της παραλιακής πολίχνης Sabang.
 

Συνημμένα

  • the dancer of sabang.gif
    the dancer of sabang.gif
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 64

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Δυστυχώς από τα 7000 τόσα νησιά έχω επισκέφθεί μόνο δύο: Louzon και Mindoro. Kαι δεν μου αρέσει να μιλάω για πράγματα που διάβασα κάπου ή που μου είπε κάποιος άλλος. Έχουμε ανάγκη από πληροφορίες φρέσκιες, ακριβείς και από ΠΡΩΤΟ χέρι.
  Τον Μάρτη είχα βρεθεί στο Sabang και είχα εξερευνήσει τις δυνατότητες που προσφέρει. Στο κέντρο λοιπόν του παραλιακού θερέτρου υπάρχουν μαζεμένα 3 ή 4 μπουρδέλα(λέγονται κατ'ευφημισμόν disco). Επισκέφθηκα σε τρεις διαδοχικές νύχτες τρία από αυτά(πρέπει να μου ξέφυγε ένα)και πήρα κάθε φορά από μία κοπελλίτσα.
  Η τιμή είναι 1000pesos(δηλ.15ευρώ)το barfine και άλλα τόσα η μικρή(γύρω στα 20 εννοώ :cheesy:),που τα παίρνει στο τέλος της συνεύρεσης. Καλό είναι να ξεκαθαριστεί από πριν οτι πληρώνεις για όλη την νύκτα. Η συνενόηση γίνεται με την mamasan(την τσατσά δηλαδή)αλλά εννοείται πως φωνάζεις κοντά σου και το μαναράκι που έχεις επιλέξει για να δεις αν υπάρχει καλή χημεία μεταξύ σας και μόνο τότε οριστικοποιείς την απόφασή σου.
  Το Sabang δεν διαθέτει παραλία της προκοπής(τουλάχιστον δεν είδα εγώ)οπότε μια καλή ιδέα είναι να νοικιάσει κανείς μια bangka μαζί με τον βαρκάρη για όλη τη μέρα(κόστος 1000 pesos)και να κάνει μια μινι κρουαζιέρα. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα περισσότερο από την παραλία Talipanan επειδή έχει ησυχία, όμορφη λευκή αμμουδιά, νόστιμη πίτσα στου Luca και ισκιερά δέντρα όπου μπορείς να απολαύσεις ένα παγωμένο fresh young coconut.
  Θα ακολουθήσουν οι φωτογραφίες των άλλων δύο κοριτσιών.
  Θα είμαστε σε μία επαφή. 
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Άλλη μια μικρούλα(έστω 20άρα :grin:)
 

Συνημμένα

  • sabang dancer 2.gif
    sabang dancer 2.gif
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 84

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Και η τρίτη ακολουθεί.
 

Συνημμένα

  • sabang dancer 3.gif
    sabang dancer 3.gif
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 60

black_scorpio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια.Εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδακι φιλλιπινες μερια μια και μαρεσουν οι συγκεκριμενες γυναικες,και ηθελα πληροφοριες απο ατομα που ξερουν.Σκεφτομαι να παω ιανουαριο φεβρουαριο του 08 και εχω επιλεξει το angeles city για παραμονη και διασκεδαση!!Ξερει καποιος τι πρεπει να προσεξει και να αποφυγει ενας καινουργιος εκει?(δεν εχω ξαναπαει).Με εισητιρια τι παιζει?Υπαρχουν γκρουπς η σολο ειναι καλυτερα?Επισης ειναι ευπροσδεκτος οποιος φιλος ενδιαφερετε για το συγκεκριμενο ταξιδι για παρεα και back up..Παντα δυο ειναι καλυτερα απο εναν ψαρωμενο..χαχα.Αυτα thanks..

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε μου
Διαβασε το πιο κατω thread.
 

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Καλό μεσημέρι σε όλους τους συναγωνιστές. Μέχρι να πάμε και αλήθεια ο καιρός δεν περνά γρήγορα, για να φέρουμε φρέσκιες πληροφορίες και σίγουρα από πρώτο χέρι, δεχόμαστε με σεβασμό την κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να μας βοηθήσει.
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
Και ένα thread για τα νησιά του Πάσχα, επίσης για την Μογγολία, για τα κρυφά μασατζίδικα στην Κίνα, για τα ακάποτα στην Αυστραλία.......................... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν νομίζω να σε αναγκάζει κανείς να διαβάζεις όλα τα topic...

Κάθησε στην Ελλάδα καλύτερα φίλε μου ...
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Το Αngeles είναι για τις Φιλιππίνες ότι είναι η Pattaya για την Ταυλάνδη δηλαδή το δυναμικό δορυφορικό κέντρο του σεξ με τις πρωτεύουσες των δύο χωρών θεωρούμενες ως τα κατέχοντα τα σκήπτρα μητροπολιτικά κέντρα. Η Πατάγια όμως φαντάζει σαν μαγευτική λουτρόπολη συγκρινόμενη με το Άνχελες, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άθλιο χωριό δίπλα στην πρώην αμερικάνικη βάση των ΗΠΑ, το Κλαρκ. Ευτυχώς, λόγω της ανθηρής βιομηχανίας του σεξ, κτίζονται καινούργια  ξενοδοχεία (Blue Nile, Royal Amsterdam, Pasific Breeze είναι αυτά που έχω επισκεφθεί) με πισίνες, καλά  εστιατόρια και γενικά όλες τις ανέσεις ώστε να μην χρειάζεται να βγεις έξω παρά μόνο για να βρεις ερωτική σύντροφο. Ίσως η πιο άγρια μορφή σεξοτουρισμού αν εξαιρέσουμε τα μπουρδελοχώρια της Ινδονησίας.
  ΄Ολη η δράση περιστρέφεται γύρω από την Fields av.(ένα στενοσόκακο έχει βαφτιστεί λεωφόρος), όπου τα μπαρ είναι του τύπου a go go. Yπάρχουν και blowjob bars (κυρίως στην οδό Santos) όπως και άλλα μικρότερα στην λεγόμενη περιμετρική οδό. Η ζήτηση για fresh flesh είναι εντονότατη. Πολλά μαγαζιά έχουν αναρτήσει πινακίδες "WANTED DANCERS" και σε αρκετά από αυτά εργάζεται ένας όχι ευκαταφρόνητος αριθμός κοριτσιών. Μόνο το Dollhouse συγκεντρώνει 300 χορεύτριες και λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως!!! Το νησί Samar, όπως αντίστοιχα το Isaan για την Ταυλάνδη αποτελεί την ανθρώπινη δεξαμενή που τροφοδοτεί το Άνχελες.
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
kriton κανε και μια συγκριση εμφανισιακη γυναικων,  ταυλανδη-φιλιππινες
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Το Άνχελες θεωρείται κάτι σαν προθάλαμος στην πορνεία. Από εδώ ξεκινάνε οι περισσότερες για να μετακινηθούν αργότερα στα ακριβότερα μαγαζιά της Μανίλα ή να εξασφαλίσουν μια τουριστική βίζα. Ήδη ο κολλητός έχει ξεκινήσει την διαδικασία πρόσκλησης ενός αστεριού και μπορώ να πω οτι παρακολουθώ με ενδιαφέρον το πείραμα. Κατά κανόνα τα κορίτσια προέρχονται από φτωχές πολυμελείς οικογένειες και έχουν λάβει ανεπαρκέστατη μόρφωση. Σ'αυτή τη χώρα οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύ ισχυροί. Ο ένας βοηθάει τον άλλο όπως μπορεί και κυρίως τα παιδιά τους γονείς, καθώς αυτοί εργάζονται ανασφάλιστοι, χωρίς καμμιά κυβερνητική αρωγή και όσο περνάνε τα χρόνια τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο γι'αυτούς. Όμως χωρίς εκπαίδευση οι επαγγελματικές προοπτικές για τις νέες κοπέλες είναι πολύ άσχημες. Στην καλύτερη περίπτωση να κερδίσουν 100pesos την ημέρα, δηλαδή ενάμισι ευρώ. Επομένως ή ενώνεις την φτώχεια σου με κάποιον άλλο ή εκδίδεσαι  ελπίζοντας στην καλή ευκαιρία που μπορεί να σου παρουσιαστεί ενώ ταυτόχρονα έχεις την δυνατότητα να στέλνεις και 4000-5000pesos το μήνα στην οικογένειά σου. Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για να καλύψει τις ανάγκες της μια οικογένεια που ζει σ'ένα χωριό π.χ. του Samar. Προκαλεί  εντύπωση πως οι γονείς ενθαρρύνουν τέτοιες καταστάσεις αλλά η μεγάλη ανέχεια τα εξηγεί όλα. Μιλούσε ο φίλος μου στο τηλέφωνο με τον συνομήλικο πατέρα μιας μικρής και με κατάπληξη άκουγε να του λέει πως χάρηκε για την γνωριμία και πως τον ευχαριστεί που φροντίζει την κόρη του. Όμως όλα τα κορίτσια με τα οποία μιλήσαμε ισχυρίστηκαν κατηγορηματικά πως δεν έχουν προστάτες, πως αυτοδιαχειρίζονται το μουνάκι τους χωρίς να εκχωρούν την εκμετάλλευσή του σε κανένα. Εδώ βέβαια ο έμμεσος νταβαντζής είναι η ίδια η οικογένεια.
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
  Το Αngeles είναι για τις Φιλιππίνες ότι είναι η Pattaya για την Ταυλάνδη
αυτο χρειαζομουν,
ακομα μια πατταγια. :rockon: :rockon:
kriton πολυ καλη δουλεια, συνεχισε, ολα ειναι ακρως ενδιαφεροντα, με βλεπω το 2008 να την επισκεφτομαι, αληθεια ποσες ωρες πτηση ειναι μετα την μπανγκοκ?
και επ ευκαιρια, οποιος ενδιαφερεται για φιλιππινες ας ενημερωσει.
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Kατά κανόνα πετάω με thai με πολλά stopover όμως στην Ταυλάνδη και πηγαίνοντας και γυρίζοντας.
Αν π.χ. το ταξίδι έχει 12 διανυκτερεύσεις επί εδάφους μπορεί να τις χωρίσω κάπως έτσι: 4 νύχτες Ταυλάνδη εν συνεχεία 7 Φιλιππίνες και την τελευταία στην Ταυλάνδη. Αν αγοράσεις το εισιτήριο πακέτο από Αθήνα έρχεται φτηνότερα. Αν αγοράσεις την πτήση BKK-MNL ξεχωριστά από την Ταυλάνδη στοιχίζει περισσότερο.
  Το ταξίδι διαρκεί περίπου τρείς ώρες.Τίποτα δηλαδή...
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
  Kατά κανόνα πετάω με thai με πολλά stopover όμως στην Ταυλάνδη και πηγαίνοντας και γυρίζοντας.
η χρυση τομη ειναι μεσω ταυλανδης, χτυπας και ενα 3ημερακι στην πατταγια ,λες ενα γεια στα κοριτσια, "καταθετεις", και δρομο για μανιλα.
μπραβο κριτων, πιανεις τον "παλμο" μου
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom