Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
εγω πιστευω ειναι γυρω στα 45-50...πάντως ειναι αρκετά αδυνατη και ψευδιζει στην ομιλία της και γενικά κάπως μοιάζει σαν πρεζάκι...δεν βγάζει κάτι θηλυπρεπές...γνώμη μου έτσι...ο καθένας βλέπει και κρινει...

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.104
Πόντοι
3.446
εγω πιστευω ειναι γυρω στα 45-50...πάντως ειναι αρκετά αδυνατη και ψευδιζει στην ομιλία της και γενικά κάπως μοιάζει σαν πρεζάκι...δεν βγάζει κάτι θηλυπρεπές...γνώμη μου έτσι...ο καθένας βλέπει και κρινει...
Ηλικία εκεί που λες - μπορεί και παραπάνω , είναι από τις πρώτες τρεις που πήγα το 2001 (!) και τότε είχε ήδη μία σχετική καριέρα στον χορό ( μπαλέτο)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
959
Πόντοι
96

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216
Μπράβο της

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Έχει και μια φίλη ηθοποιό που έβαζε αγγελίες στο KaneSex... Εχω καιρό να την πετύχω, μόνο παθητική και νομίζω ήταν από κάποια χώρα της μέσης ανατολής.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
959
Πόντοι
96
αλλη ειναι στο βιντεο
Η σύλληψη και η σκηνοθεσία είναι της φένιας.

Oι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Calderone art space στον Κεραμεικό καθε παρασκευή στις 21:00 kαι κάθε σάββατο στις 18:45...

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
Η σύλληψη και η σκηνοθεσία είναι της φένιας.

Oι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Calderone art space στον Κεραμεικό καθε παρασκευή στις 21:00 kαι κάθε σάββατο στις 18:45...
και θα πληρώσει καποιος για να δει αυτες τις αηδειες ;

Leoasslover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.778
Πόντοι
201
Η Φένια μου πήρε την παρθενιά πριν 2 χρόνια περίπου. Της το είχα πει και ήταν πολύ καλή στην όλη φάση, άνοιξε την πόρτα με τρελό babydoll και η πούτσα τα της κρεμόταν αρχοντικά. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή και μετά πήγαμε στα ενδότερα, να πω ότι είχε εμμονή με καθαριότητα είχα βγάλει κάλτσες και μου έδωσε μαντηλάκια να καθαρίσω τις πατούσες. Μου τον έδωσε στο στόμα και σηκώθηκε αρκετά εύκολα όντως αρκετά μεγάλο και παχύ, δεν είναι 20+ αλλά χορταινεις. Με έστησε στα 4 και σφυροκοπούσε ανελέητα για αρκετή ώρα, με ρώτησε πότε θα χύσω αλλά δεν μου έβγαινε και μου είπε τότε σφοξελιγο δόντια γιατί έχω καυλώσει πολύ και παιδιά ειλικρινά με όργωσε για κανένα 10 λεπτό. Από τότε την περιμένω να ξανά ανέβει Θεσσαλονίκη αλλά έμπλεξε πολύ με το θέατρο όπως βλέπω και δεν έρχεται

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Η Φένια μου πήρε την παρθενιά πριν 2 χρόνια περίπου. Της το είχα πει και ήταν πολύ καλή στην όλη φάση, άνοιξε την πόρτα με τρελό babydoll και η πούτσα τα της κρεμόταν αρχοντικά. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή και μετά πήγαμε στα ενδότερα, να πω ότι είχε εμμονή με καθαριότητα είχα βγάλει κάλτσες και μου έδωσε μαντηλάκια να καθαρίσω τις πατούσες. Μου τον έδωσε στο στόμα και σηκώθηκε αρκετά εύκολα όντως αρκετά μεγάλο και παχύ, δεν είναι 20+ αλλά χορταινεις. Με έστησε στα 4 και σφυροκοπούσε ανελέητα για αρκετή ώρα, με ρώτησε πότε θα χύσω αλλά δεν μου έβγαινε και μου είπε τότε σφοξελιγο δόντια γιατί έχω καυλώσει πολύ και παιδιά ειλικρινά με όργωσε για κανένα 10 λεπτό. Από τότε την περιμένω να ξανά ανέβει Θεσσαλονίκη αλλά έμπλεξε πολύ με το θέατρο όπως βλέπω και δεν έρχεται
Αυτά είναι

Wodan_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Like
57
Πόντοι
0
Έχει και μια φίλη ηθοποιό που έβαζε αγγελίες στο KaneSex... Εχω καιρό να την πετύχω, μόνο παθητική και νομίζω ήταν από κάποια χώρα της μέσης ανατολής.
Φίλε , η φίλη της που αναφέρεις ειναι κ αυτή τράνς; Γιατί υπάρχει κ μια άλλη φίλη της Φενιας που την ακολουθω στο ινστα, χορεύτρια , που ειναι φωτιά κ θα με ενδιέφερε εαν παίζει μπαλίτσα στο kanesex

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Ναι είναι τρανς μόνο παθητική απ όσο μου είχε πει όταν της είχα μιλήσει. Αλλα δεν ξέρω αν λένε την ίδια. Πάντως έχω αρκετό καιρό να δω αγγελία της

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
441
Πόντοι
21
Η Φενια έπαιξε στο Πρόστιμο του Βόγρη;

Stories