Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οντως καβλιαρη αλεξ στο #18 δεν βλεπω τιποτα απ το κειμενο μου ουτε και στην παραθεση απο κατω..τεστ 1-2
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)
δεν ειναι σιγουρο οτι χανεται μια ζωη γιατι η γυναικα δεν συλλαμβανει παντα με την 1η.....κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)
Αν μπορείς ξανακάνε το ποστ...
σαν απειλη το διαβασα στην αρχη...αν εισαι μαγκας κανε ποστ και καλα![]()
![]()
![]()
![]()
κατι δεν παει καλα..κι αλλα εγραψα...σαν απειλη το διαβασα στην αρχη...αν εισαι μαγκας κανε ποστ και καλα![]()
![]()
![]()
![]()
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!
ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και πιστευει οπως ο ιδιος το αισθανεται....!αλλα κατι τετιοι ειναι που μας πανε πισω...!
δεν πα να ειναι και παπαδες εγω πιστευω με το δικο μου τροπο...!μην αρχισουμε τωρα να λεμε για παπαδες που τους φωναζανε φροσω κ ετσι....!και πηδιοντουσαν μεταξυ τους.....! η που τα περνουνε χοντρα τα φραγκα) ειχα τον κολητο μου τωρα να μου λεει οτι Μ πεμπτη εσκαγε παπας και επαιρνε απο το μαγαζι του μπουγατσουλα με κιμα....! (και την εβαζε και κατω απο το ρασο)
η πιστη ειναι προσωπικο θεμα του καθενος....!αλλα οι τυπαδες ειναι πολυ πισω..!
οχι απλα παιδοκτονος.....!Οπότε εγώ θεωρούμαι παιδοκτόνος κατά συρροή;;;![]()
χαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)
καλα αφου δεν ειναι σημαντικο μεινε κανα μηνα χωρις σεξ και τα λεμε...Το σεξ δεν ειναι καθολου σημαντικο στις μερες μας.
Εχει απενεχοποιηθει και εχει γινει κοινο.συνηθισμενο.
Δεν προκαλει καμμια ευχαριστηση πια.
Πιο διεγερτικο ειναι να κανεις συναισθηματικο υποχειριο τον αλλον
παρα να κανεις σεξ μαζι του πια...
το φαρμακο που περιγραφουν τα παιδια ειναι και κατα τηε ονειροξης!!!μπουχαχαχααχχαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)