Σιγά μην γίνονται και απευθείας αναθέσειςΌλοι βρίζουν το δημόσιο, αλλά όλοι θέλουν να κάνουν μπίζνες μαζί του για να υπερτιμολογισουν προϊόντα ή υπηρεσίες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικό Δημόσιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 9.397
- Πόντοι
- 4.696
44k οι τρεις τοίχοι σου μένουνέχουν καλό περιθώριο?![]()
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 42.713
- Πόντοι
- 10.411
Για Ζανκλό έχεις κάτι?Τύπε είμαι ψυχούλα...
Και για τις εργαζόμενες εύχομαι να τα μαζέψουν και να την κάνουν.
Επίσης παγκόσμια ειρήνη, νερό στην αφρική και πιο μεγάλα τσουτσούνια στους κινέζους...

Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 42.713
- Πόντοι
- 10.411
Αν γίνουν αξιολογήσεις ΌΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και απολύσεις,έχεις σκεφτεί πόσοι θα μείνουν από αυτούς?ΜΟΝΗ λυσις..
αξιολογηση,απολυσεις,τανκ στους δρομους,επιστροφη Βασιλεα,εκτος νομου τα κοθμονια![]()
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει δέχομαι που υπογράφω για τη απευθείας ανάθεση;44k οι τρεις τοίχοι σου μένουν
Bestman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 206
Πάντως είναι αστείο που σας ενοχλεί ένας υπαλληλακος των 1200ε πχ, και όχι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ..
Λες και στα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν σε κλέβουν καθημερινά, ο ταξιτζής, ο υδραυλικός, το ιδιαίτερο μάθημα, ακόμα και η βίζιτα που δεν κόβει απόδειξη..
Λες και στα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν σε κλέβουν καθημερινά, ο ταξιτζής, ο υδραυλικός, το ιδιαίτερο μάθημα, ακόμα και η βίζιτα που δεν κόβει απόδειξη..
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.995
- Πόντοι
- 4.546
Άκουσες για δημόσιο, βύσματα, ρουσφέτια και είπες να μπειςΕντάξει δέχομαι που υπογράφω για τη απευθείας ανάθεση;

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
Κάρπε ντίεμΆκουσες για δημόσιο, βύσματα, ρουσφέτια και είπες να μπεις![]()

Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.995
- Πόντοι
- 4.546
Αλλαξοπίστησες?ΜΟΝΗ λυσις..
αξιολογηση,απολυσεις,τανκ στους δρομους,επιστροφη Βασιλεα,εκτος νομου τα κοθμονια![]()
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.995
- Πόντοι
- 4.546
συγνώμη δε μιλάω αλβανικά (άσχετα άμα είναι ερωτευμένος με μια βορειοηπειρώτισα)...Κάρπε ντίεμ![]()
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.341
- Πόντοι
- 12.756
οχιΑλλαξοπίστησες?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.744
- Πόντοι
- 3.846
Μήπως ο λαός δεν έχει ευθύνες, που αυτα τα χειροκροτεί; Δείτε τις αντιδράσεις στο σκηνικό της Μενδώνη και κυρίως από αριστερούς "α την καριόλα πως μιλάει έτσι στην κακόμοιρη την υπάλληλο ,τι αγένεια"
Επίσης αν έχετε προσέξει οι ίδιοι αριστεροί που εξεγείρονται για το body shaming μια χαρά κοροϊδεύουν τη Μενδώνη για την εξωτερική της εμφάνιση.
Δηλαδή και να μην κλέβουμε, και να μην τη λέμε στους κλέφτες, και εντιμότητα και να μη ρωτά κανείς γιατί δεν έγιναν τα έργα - δίαιτα με πίτσες και σουβλάκια δηλαδή.
Θα πει κάποιος "ναι ρε μαλάκα, εδώ έχουν γίνει τόσα σκάνδαλα, σκοτώθηκαν οι άλλοι στα Τεμπη και σε πείραξε τώρα ένας αρχαιολογικός χώρος στην Αργολίδα;" - Δηλαδή η αγάπη για την εντιμότητα είναι επιλεκτική; Υπάρχουν μίζες καλές και μίζες κακές; Υπάρχει νόμιμη και παράνομη διαφθορά;
Το πρόβλημα με τη διαφθορά είναι ότι έχει μπει στο DNA του μέσου Έλληνα. Στη δουλειά μου έχουν βρεθεί δημόσιοι υπάλληλοι και μου έχουν ευθέως να τους λαδώσω. Αλλιώς δε θα γινόταν η δουλειά μου. Και αυτό έγινε επειδή επίτηδες έκανα ότι και καλά δεν καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι πάνε με το δωράκι στο χέρι χωρίς να τους το ζητήσουν.
Πάτα το ρε Κιμ το κουμπί, πάτα το ρε μαλάκα και σημάδευε κατά δω
Επίσης αν έχετε προσέξει οι ίδιοι αριστεροί που εξεγείρονται για το body shaming μια χαρά κοροϊδεύουν τη Μενδώνη για την εξωτερική της εμφάνιση.
Δηλαδή και να μην κλέβουμε, και να μην τη λέμε στους κλέφτες, και εντιμότητα και να μη ρωτά κανείς γιατί δεν έγιναν τα έργα - δίαιτα με πίτσες και σουβλάκια δηλαδή.
Θα πει κάποιος "ναι ρε μαλάκα, εδώ έχουν γίνει τόσα σκάνδαλα, σκοτώθηκαν οι άλλοι στα Τεμπη και σε πείραξε τώρα ένας αρχαιολογικός χώρος στην Αργολίδα;" - Δηλαδή η αγάπη για την εντιμότητα είναι επιλεκτική; Υπάρχουν μίζες καλές και μίζες κακές; Υπάρχει νόμιμη και παράνομη διαφθορά;
Το πρόβλημα με τη διαφθορά είναι ότι έχει μπει στο DNA του μέσου Έλληνα. Στη δουλειά μου έχουν βρεθεί δημόσιοι υπάλληλοι και μου έχουν ευθέως να τους λαδώσω. Αλλιώς δε θα γινόταν η δουλειά μου. Και αυτό έγινε επειδή επίτηδες έκανα ότι και καλά δεν καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι πάνε με το δωράκι στο χέρι χωρίς να τους το ζητήσουν.
Πάτα το ρε Κιμ το κουμπί, πάτα το ρε μαλάκα και σημάδευε κατά δω
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
Είναι αλβανική καθαρεύουσα μόνο οι λόγιοι κωργιανοί την γνωρίζουνσυγνώμη δε μιλάω αλβανικά (άσχετα άμα είναι ερωτευμένος με μια βορειοηπειρώτισα)...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.341
- Πόντοι
- 12.756
Μικρε μου Χαρτοπολεμε καθε μηνα πλεον ΦΠΑΕίναι αλβανική καθαρεύουσα μόνο οι λόγιοι κωργιανοί την γνωρίζουν
θα κλεβεις πιο δυσκολα τωρα

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
θα πάρεις αύξηση από 1/4?

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί πριν κάθε πότε το υποβάλαμε?Μικρε μου Χαρτοπολεμε καθε μηνα πλεον ΦΠΑ
θα κλεβεις πιο δυσκολα τωρα![]()
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.341
- Πόντοι
- 12.756
οχι μικρε Γουκο αμοιβομαι παραπανωθα πάρεις αύξηση από 1/4?![]()

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
ήταν τεστοχι μικρε Γουκο αμοιβομαι παραπανω![]()

προς ενημέρωση όλων (και της εφορίας) υποβάλλουμε ΠΑΝΤΑ εμπρόθεσμα το ΦΠΑ στο τέλος του μήνα γιατί αλλιώς έχει 500ρικο πρόστιμο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.341
- Πόντοι
- 12.756
δεν σε πιστευωήταν τεστ
προς ενημέρωση όλων (και της εφορίας) υποβάλλουμε ΠΑΝΤΑ εμπρόθεσμα το ΦΠΑ στο τέλος του μήνα γιατί αλλιώς έχει 500ρικο πρόστιμο

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.716
- Πόντοι
- 3.656
δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε άλλωστε παντα πιστωτικό είναιδεν σε πιστευω![]()