Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046
Φίλε σε παρακαλώ μπες μέσα και πες μας ιστορίες σου για την θεία σου....

. Και φυσικά θα καβλώσει και η μουνάρα της στην ιδέα αυτή... Καλά τα λένε: της γυναίκας ο καημός πούτσα, λούσα και χορός!Είναι η στιγμή που της λέει στο ακουστικό η Αγγελική για όσους ξέρουν,ότι σε διαβάζουμε τα πόδια τώρα Φαίη , και θα τους καυλώσεις όλους!!!Κοιτάξτε όμως ματαιοδοξία που έχουν οι γυναίκες. Σου λέει θα βγω σήμερα μουνάρα, φωτιά στα κόκκινα. Ξεκινάει το διάβασμα αργά η κάμερα από κάτω προς τα πάνω για να δείξει τα θεϊκά πόδια της και δείτε τί χαμόγελο σκάει με πονηριά στο τέλος... Σαν να λέει "ξέρω ότι θα σας κάνω σήμερα να τη βροντήξετε άγρια για πάρτη μου". Και φυσικά θα καβλώσει και η μουνάρα της στην ιδέα αυτή... Καλά τα λένε: της γυναίκας ο καημός πούτσα, λούσα και χορός!
![]()
Bικαρα Φλέσσα αλλά η πλεμπα μόνο για Σαβουροβα'ι'βορ είναι....Εεε μα πες τα ρε φιλε...δηλαδή για να καταλάβω τις εκπομπές της σκορδα τσιμτσιλη μαλεσκου καινουργιου μελέτη μενεγακη και άλλων τόσων που έχουν βγει στο γυαλί τις βλέπουμε για τον ωραίο και δομημένο λόγο και όχι για να καυλωνουμε και να χυνουμε για πάρτη τους...ρε μάγκες άμα σας ενδιαφέρει ο καλός δομημένος λόγος σε λάθος μέρος ψάχνετε...πηγαίνετε καλύτερα να βρείτε καμία γκομενα από τη φιλοσοφική να γουστάρετε
Με λεπτομέρεια η λήψη...Ακούστε τι της φωνάζει ο κοντός καμεραμάν που πρέπει να χωράει χωρίς σκύψιμο κάτω απ' τα πόδια της!
Το "Α ρε Βασίλη τι έφτιαξες "απευθύνεται στον κομμωτή της ο οποίος τραβάει και το βίντεο

Τύποι μην τρελενεστε! Κανείς από εμάς δεν πρόκειται να γαμησει την Σκορδά οπότε δεν έχουμε φόβο μήπως μας σπάσει τα νεύρα
Πάντως σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή έχω συνεργαστεί μαζί της σε κάποια διαφημιστικά, μπορώ να πω ότι ήταν ευγενική και σωστή επαγγελματίας.
Ποδάρες με τακουνάρες!!!
Λες να αντέχει τέτοιο γαμησι η μικφαρα;;Φαιη μουναρα για πιπα κωλο ολο το βράδυ
Τι σπιτι ρε τυπε;; Θερινο σινεμα ειναι!!Λοιπον τσακάλια εδω σας θέλω
Που είναι βγαλμένη αυτη η φωτό
Βλέπει παιδικό άρα πολύ πιθανών με τον γιο τξς είναι...
Αρα είναι σπίτι
Απο τις πολυκατοικίες πίσω βγάζετε κανα συμπέρασμα;
Έχεις δίκιοΤι σπιτι ρε τυπε;; Θερινο σινεμα ειναι!!
ρε τύπε είσαι κάλα που κοιτάς ;Λοιπον τσακάλια εδω σας θέλω
Που είναι βγαλμένη αυτη η φωτό
Βλέπει παιδικό άρα πολύ πιθανών με τον γιο τξς είναι...
Αρα είναι σπίτι
Απο τις πολυκατοικίες πίσω βγάζετε κανα συμπέρασμα;
Νταξει ρε πως κάνετε έτσι...ο συνάδελφος @efialtes μπορεί να βαρουσε για τη φαιη και πάνω στην καυλα του να είπε και μια μαλακιαρε τύπε είσαι κάλα που κοιτάς ;