Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με αφήνουν οι δικοί σουΡε μαλακισμένο σε αφηνουν οι γονείς σου να γράφεις σε site για πουτάνες?
Να σας γράψω το ονομα μιας κοπέλας από φυλης να μου πείτε αν έχετε κολλήσει ποτε τπτ από την συγκεκριμένη ? Όχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα απλά την είχα επισκεφθεί πριν μια βδομάδα και θέλω να εξακρηβωσω αν μπορεί να κόλλησα κάτι ή όχι δεδομένου ότι τα κάναμε όλα με προφυλακτικο, χωρίς γλυφωμουνια κτλ
Με αφήνουν οι δικοί σου
πως να κολλησες βρε φιλαρακι κατι απο την στιγμη που πηρες ολες τις προφυλαξεις?απο τον αερα?χαλαρωσε........αν ηταν ετσι επρεπε να ρωταμε καθε μερα και για διαφορετικη γκομενα που πηδαμε αν ειχε κατι....κουλαρε....δεν εχεις τιποτα,ουτε προκειται να εχεις.......εκτος αν εγινε κατι αλλο......
Δεν έγινε τπτ άλλο
Τι στο διαολο γράφεις μόνο εσύ καταλαβαίνειςΚόψε και φύγε πήγανε στο cosmopolitan
Να σας γράψω το ονομα μιας κοπέλας από φυλης να μου πείτε αν έχετε κολλήσει ποτε τπτ από την συγκεκριμένη ? Όχι ότι έχω κάτι με την κοπέλα απλά την είχα επισκεφθεί πριν μια βδομάδα και θέλω να εξακρηβωσω αν μπορεί να κόλλησα κάτι ή όχι δεδομένου ότι τα κάναμε όλα με προφυλακτικο, χωρίς γλυφωμουνια κτλ
τυπε αυτη ειναι,επιβεβαιωνω :- :S :S :SΑν είναι αυτή που υποψιάζομαι έχεις κολλήσει κατι πολύ σοβαρό!
Δεν είναι αυτή που υποψιαζεσαι, είναι η άλληΑν είναι αυτή που υποψιάζομαι έχεις κολλήσει κατι πολύ σοβαρό!
η αλλη που δεν υποψιαζεται τυπεΔεν είναι αυτή που υποψιαζεσαι, είναι η άλλη
τυπε αυτη ειναι,επιβεβαιωνω :- :S :S :S
Δεν έχω ούτως ή άλλως πουλάκι,μου το δακγωσε ο σκύλοςΑν είναι η άλλη σίγουρα θα του κόψουν το πουλάκι για να τον σώσουν
Εσυ έγραψες μια μαλακια πριν και είπες μακάρι να μην το είδε κανείςΧαχαχαχ
Εσυ έγραψες μια μαλακια πριν και είπες μακάρι να μην το είδε κανείς
Στην ουσία μου έσωσε τη ζωή γτ έφαγε την μολυσμένη πουτσαΚόλλησε και ο σκύλος πάει για ευθανασία