jadegegan1
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
αυτο Ολγας με Μποτσαρη πανω απο Eurobank. υπαρχει ακομη ...και αν ναι πως μιλαμε ...
Η φιλη της η Αφροδιτη μου ειχε πει οτι κανει πλεον αλλη δουλεια.Η Έφη τι απέγινε? Ως κ πέρυσι λέγανε ότι ίσος ξαναγυρίσει...
Ναι στη μαναβικη. Κανει ποιοτικο ελεγχο στις μπανανες....Σε σούπερ μάρκετ να φανταστώ;
Φίλε η Ρίτα που λες είναι η γνωστή που το τηλέφωνό της τελειώνει σε 115?Update βιζιτων γραφείου φαλακρα: Ρίτα σε κολομπαρο στην Ασπροβαλτα για το θέρος. Άντζελα δουλεύει μόνη της και μένει δστην Π. Συνδικα μεΒ. Όλγας κοντά. Αλεξία μουναρα Ρουμάνα καψούρα μου σερβιτόρα σε κοτόπουλα δικό στην Πασαλιδη Καλαμαριά παντρεμένη με ταξιτζή. Δεν μου μιλά λες και άλλος την εγλυφε επί μισάωρο στην μουνα και σπαρταρουσε.....
Update βιζιτων γραφείου φαλακρα: Ρίτα σε κολομπαρο στην Ασπροβαλτα για το θέρος. Άντζελα δουλεύει μόνη της και μένει δστην Π. Συνδικα μεΒ. Όλγας κοντά. Αλεξία μουναρα Ρουμάνα καψούρα μου σερβιτόρα σε κοτόπουλα δικό στην Πασαλιδη Καλαμαριά παντρεμένη με ταξιτζή. Δεν μου μιλά λες και άλλος την εγλυφε επί μισάωρο στην μουνα και σπαρταρουσε.....
Αυτή Αθήνα δεν ήταν?Ξέρει κανένας αν γύρισε η Αμάντα; - καβλωμενη πάντα!!!
υπάρχει κάνα νέο από Εύα edelwais ρε παιδιά ?
Μαίρη Ιταλιδα με μεγάλα φυσικά βυζιά στο μπλε κτιριο στον Βαρδάρη.Έκανε πρόγραμμα με μια ρωσίδα ξανθιά ψηλή εναλλάξ.Γνωρίζει κάποιος κάτι; Πέρασα πολύ καλά μαζί της.
Ναι ρε εσυ την θυμαμε, μια ελεγε οτι την λενε Ναταλια μια Μαιρη και συστηνωτανε για Ιταλιδα αλλα μαλλον απο Αλβανια μερια ητανε! Βυζαρες απιστευτες, οι ποιο καλοσχηματισμενες που εχω δει ποτε μου!!! Την Ουκρανεζα δεν θυμαμε πως την λεγανε αλλα ητανε πανεμορφη γυναικα!!! Τι θυμασε ρε αδερφε...Μαίρη Ιταλιδα με μεγάλα φυσικά βυζιά στο μπλε κτιριο στον Βαρδάρη.Έκανε πρόγραμμα με μια ρωσίδα ξανθιά ψηλή εναλλάξ.Γνωρίζει κάποιος κάτι; Πέρασα πολύ καλά μαζί της.