Νέα

Εβραίες/Ισραηλινές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitharadir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Μηνύματα
56
Like
95
Πόντοι
0
Εξαρτάται από που πας στο Ισραήλ. Οι πόλεις οι παραλιακές όπως το Τελ Αβίβ και η Χάιφα είναι κοσμικές. Οι πόλεις στο εσωτερικό της χώρας όπως η Ιερουσαλήμ, η Ναζαρέτ κτλ είναι συντηρητικές και οι Ορθόδοξοι και υπερορθόδοξοι Εβραίοι ή οι Αραβες κυριαρχούν εκεί.
 

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Μηνύματα
56
Like
95
Πόντοι
0
Εδώ αναφέρονται οι πόλεις ππυ κυριαρχούν οι υπερορθοδοξοι Εβραιοι: .Υπάρχουν επίσης πόλεις που κυρίαρχο οι Αραβες και κάποιες άλλες που κυρίαρχουν οι παραδοσιακοί θρησκευόμενοι Εβραίοι. Οι κοσμικοί Ισραηλινοί γενικά ζούνε στις παραλιακές πόλεις στα παραλια.Στα παράλια και στις παραλιακές πόλεις πρέπει να ψαξεις στο Ισραήλ λοιπόν που είναι πιο προοδευτικοί και απελευθερωμένοι.Στα ενδότερα οι πόλεις είναι συντηρητικές και ακατάλληλες για κάποιον που ψάχνει ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
 

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Μηνύματα
107
Κριτικές
44
Like
1.813
Πόντοι
2.391
Καλησπέρα παιδια θα παω Τελ Αβιβ τελος της εβδομάδας κανενα club ξερει κανεις ???
 

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Μηνύματα
56
Like
95
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια θα παω Τελ Αβιβ τελος της εβδομάδας κανενα club ξερει κανεις ???
εδώ σε αυτά τα μέρη θα βρεις καλά κομμάτια από ότι έχω ακούσει. Προτιμα τις πόλεις που είναι στα παράλια γιατί είναι κοσμικές και απέφυγε τις πόλεις που είναι στο εσωτερικο του Ισραήλ και φυσικά και την Ιερουσαλήμ γιατί εκεί κυριαρχούν οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι(Reksasim,Beit Shemesh,Bnei Brak,Safed,El'ad κτλ)
και οι Αραβες.
 

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Μηνύματα
56
Like
95
Πόντοι
0
Τα τελευταία χρόνια η νέα τους γενιά έχει αλλάξει! Είναι πιο λογικοί και συγκαταβατικοί! Το θρησκευτικό αίσθημα έχει εξασθενήσει και εκτός χώρας κάνουν πολλά που δεν θα έκαναν στο Ισραήλ!
Για να σε γουστάρει Εβραία σημαίνει πως είσαι τοπ εμφάνισης διότι αυτές πάντα επιλέγουν τύπους που είναι τόσο άψογοι ώστε κανένας Εβραίος που θα δει το φόρτωμα να μην μπορεί να της πει τίποτα και να αναγνωρίζει την εμφανισιακή του κατωτερότητα! Τότε δεν βάζουν λόγια στη γκόμενα!
Οι εβραίοι γουστάρουν την Ελληνική κουλτούρα και τη ζωή εδώ! Επίσης νιώθουν ασφάλεια! Ακόμα και για γάμο είναι ικανές! ΟΜΩΣ οι εβραίες ακόμα και καλλονές χαλάνε πολύ ευκολα και γρήγορα! Μεγαλώνουν τα ούλα, το περπάτημά τους γίνεται πολύ ανοιχτό και αντισεξουαλικό, έχουν περίεργες οσμές και άσχημη βαριά ομιλία!
Δεν θα πρότεινα περισσότερα απο μια σχέση και μια φιλική επαφή μετά...
Το ακριβώς αντίθετο: .Το Ισραήλ ήταν πολύ πιο κοσμικό την δεκαετία του 1990 από ότι τώρα. Η χώρα γίνεται όλο και πιο θρησκευόμενη/συντηρητική οι υπερορθοδοξοι και οι Αραβες αυξάνονται ταχύτατα σε ποσοστά και αριθμούς και οι κοσμικοί Εβραίοι περιορίζονται όλο και πιο πολύ στα παράλια.Σε πολλές πόλεις στο εσωτερικό του Ισραήλ έχουν κυριαρχήσει οι Υπέρ ορθόδοξοι,Ορθόδοξοι Εβραίοι(π.χ Reksasim,Beot Shemesh,Bnei Brak,Safed,El'ad,Ιερουσαλήμ κτλ και οι Αραβες.Δεν αναφέρω τους εβραίους εποίκους της δυτικής Οχθης που είναι κοντά στο μισό εκατομύρια και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ταλιμπάν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom