Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.814
Πόντοι
4.527
Τυπε καλά τα λες αλλά. Ξέρεις στην ομάδα έχουμε από δαχτυλίδια μέχρι μάτσο ευρωλιγκες και κούπες...δεν είμαστε τυχαίοι. ..ο αταμαν και οι Γερμανοί πρέπει να σκέφτονται
Ε εντάξει, Παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι Γερμανοί. Κάτι θα σκαμπάζουν και αυτοί :grin:

Βέβαια δαχτυλίδια δεν έχουν νομίζω. Εμείς έχουμε 3! :rockon::cheesy:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.332
Πόντοι
5.006
ηταν δυσκολα τα πραγματα για την εθνικη πριν το τουρνουα, αλλα αφου πηρε θεση ο βοθρος του σανοδνα, τοτε ξεκαθαρισε το τοπιο : ο,τι και να πουν, γινεται το αντιθετο...μιλαμε για χαρισμα...χρυσο πιανουν, σκατα γινεται....
545329200_1361236259345225_7730721386498461985_n.jpg

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.814
Πόντοι
4.527
Έκανε όμως και λάθος πάσες. Άμυνα έπαιξαν όλοι πολύ καλά εκτός από το Μήτογλου. Δεν έκανε ο Ντόρσεϊ κάτι ιδιαίτερο στην άμυνα στα δύσκολα έμενε πάντα πίσω.
Ένα λάθος έχει στη στατιστική του.

Ο Ντόρσει δεν είναι σπουδαίος αμυντικός στο 1 με έναν, αν και ήταν συγκεντρωμένος και δεν έχασε παίκτες.
Αλλά είναι πολύ καλός στο να κλείνει τις γωνίες πάσας και το χώρο. Και σήμερα είχε 4-5 deflections που οδήγησαν σε αιφνιδιασμούς.

Στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ άμυνες χώρου και το ταλέντο του δε φαίνεται σε αυτό το τομέα. Σε αμυντικά συστήματα όπως του Σκαριόλο στην Ισπανία θα έλαμπε.

Είναι και πως χρησιμοποιούνται οι παίκτες. Βάλε τον Βαλαντσιούνας στο αμυντικό σύστημα του Μπαρτζώκα με τις αλλαγές παντού και θα γελάει ο κόσμος μαζί του. Βάλ'τον στου Λάσο στη Ρεάλ και θα πάει για αμυντικός της χρονιάς όπως ο Ταβάρες

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.721
Πόντοι
486
Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, πλην κάποιων μεμονωμένων φάσεων και του Μήτογλου που ούτως ή άλλως δεν έβγαινε αμυντικά με τον Βαλαντσιούνας και εκτέθηκε. Η ομάδα με ανησυχεί γιατί λόγω κούρασης και γενικής θολούρας κάποιων παικτών που είναι κλειδιά για όλη την ομάδα, το χάνει όσο πάμε προς το τέλος και πάντα οι διαφορές χάνονται, οι νίκες είναι αγχωτικές και γενικότερα υπάρχει στρες και κακές επιλογές. Φυσικά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών και την αυταπάρνηση που δείχνουν, αλλά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αυτό το τουρνουά είναι μεγάλη ευκαιρία πάντως γιατί μας έτυχαν βατές διασταυρώσεις μετά από καιρό και έγιναν και κάποιες εκπλήξεις που έβγαλαν νωρίς δύο μεγάλα φαβορί με τα οποία θεωρώ ότι δεν ματσάραμε καλά αν τους βρίσκαμε στο δρόμο μας. Με την Τουρκία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ένα ματς είναι και όλα γίνονται. Αν μπούμε δυνατά και μείνουμε κοντά στο σκορ, μετά στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά ακόμα κι αν χάσουμε, έχουμε ευκαιρία για μετάλλιο. Καλύτερα να τελειώσεις με νίκη ένα τουρνουά κι ας είσαι τρίτος, παρά δεύτερος με ήττα. Εκτός αν το σηκώσουμε :grin: !!!
Αυτό θα ήταν τεράστια υπέρβαση!!!!

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Να είμαι ειλικρινής στην αρχή φοβήθηκα με την αστοχία (7-0) αλλά ευτυχώς μετά το μαζέψαμε. Θεωρώ ότι αν πιάσουμε το 40% στο τρίποντο με Τουρκία, θα τους κερδίσουμε, όπως έγινε με τους Ισπανούς. Και κάτι και ας με συγχωρέσουν οι γαύροι, αλλά.... ΑΝ... ο Valanciunas ερχόταν στον Παναθηναϊκό, θα είχατε μεγάλο πρόβλημα.
Υ.Γ. : Είναι ευχής έργον να έχεις έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το ότι τους μάζεψε στο τέλος και τους είπε στην μάπα ότι δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, δείχνει στόφα διψασμένου ανθρώπου.

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.558
Πόντοι
7.446
Να είμαι ειλικρινής στην αρχή φοβήθηκα με την αστοχία (7-0) αλλά ευτυχώς μετά το μαζέψαμε. Θεωρώ ότι αν πιάσουμε το 40% στο τρίποντο με Τουρκία, θα τους κερδίσουμε, όπως έγινε με τους Ισπανούς. Και κάτι και ας με συγχωρέσουν οι γαύροι, αλλά.... ΑΝ... ο Valanciunas ερχόταν στον Παναθηναϊκό, θα είχατε μεγάλο πρόβλημα.
Υ.Γ. : Είναι ευχής έργον να έχεις έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το ότι τους μάζεψε στο τέλος και τους είπε στην μάπα ότι δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, δείχνει στόφα διψασμένου ανθρώπου.
Μου αρέσει η αισιοδοξία σας για τον αγώνα με τους Τούρκους . Μπράβο . Εγώ από την άλλη ,όχι και τόσο . Μου έχουν κάνει εντύπωση έως τώρα ...

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Μου αρέσει η αισιοδοξία σας για αγώνα με τους Τούρκους . Μπράβο . Εγώ από την άλλη ,όχι και τόσο . Μου έχουν κάνει εντύπωση έως τώρα ...
Αν και δεν είμαι μπασκετικός, έχω ένα ερώτημα για σένα.. Ποιος σταματάει τον Greek Freak? Δεν έχουν παίκτη σαν τον Valanciunas.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Μια χαρά τα πηγαίνει η ομάδα. Την παρουσία στα προημιτελικά τη θεωρούσαμε μεγάλη επιτυχία. Εγώ κι εκεί να έμενε ευχαριστημένος θα ήμουν. Τώρα που πήγε ημιτελικό ακόμα καλύτερα.
Αυτός ο Βαλαντσιούνας ολόκληρη η ομάδα του. Πολύ καλός παίκτης.
Στα σχόλια των Λιθουανών βγαίνει πίκρα, χολή για "εύνοια" της Ελλάδας από τη διαιτησία λόγω Γιάννη, ίσως περίμεναν ότι θα βλέπαμε τα παλαβά σφυρίγματα των προηγούμενων αγώνων και χαλαστηκαν από τα μοιρασμένα των γκρι και πολύς ρατσισμός.
Τι για νίκη των Αφρικανών γράφουν, τι για γύφτους, τι για μη Ευρωπαϊκή ομάδα....
Μέχρι και στη φάση της FIBA που αναπαρήγαγαν οι Bucks "ως πραγματική τέχνη" εύνοια της διαιτησίας και παραβαση από το Γιάννη βλέπουν μερικοί από δαύτους.
Ετσι, να πονάει και να πηγαίνει το παραλήρημα σύννεφο από τους ναζιστόβλακες.

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
39
Like
16.558
Πόντοι
7.446
Αν και δεν είμαι μπασκετικός, έχω ένα ερώτημα για σένα.. Ποιος σταματάει τον Greek Freak? Δεν έχουν παίκτη σαν τον Valanciunas.
Ούτε εγώ είμαι μπασκετικός . Παρακολουθώ βέβαια ... Ο Σεγκουν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση , ο Λαρκιν παιχταράς , Οσμάν ,έχουν και κάτι άλλους τριποντακηδες , καλό προπονητή .. . Ψηλή ομάδα , αθλητική , δεν μας ταιριάζει πιστεύω το στυλ της , αλλά έτσι πίστευα και για τους Λιθουανούς . Με Παπαγιάννη κ Καλάθη μπορεί και να μας θεωρούσα φαβορί .. δεν μου άρεσε κ η εθνική έως τώρα ,σήμερα βέβαια ήταν όντως πολύ καλή

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.008
Πόντοι
3.820
Ούτε εγώ είμαι μπασκετικός . Παρακολουθώ βέβαια ... Ο Σεγκουν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση , ο Λαρκιν παιχταράς , Οσμάν ,έχουν και κάτι άλλους τριποντακηδες , καλό προπονητή .. . Ψηλή ομάδα , αθλητική , δεν μας ταιριάζει πιστεύω το στυλ της , αλλά έτσι πίστευα και για τους Λιθουανούς . Με Παπαγιάννη κ Καλάθη μπορεί και να μας θεωρούσα φαβορί .. δεν μου άρεσε κ η εθνική έως τώρα ,σήμερα βέβαια ήταν όντως πολύ καλή
Παπαγιάννης ναι γιατί δεν έχουμε άλλο κορμί τέτοιο, Καλάθης όχι. Ρογκαβόπουλο θα ήθελα αλλά είναι μαλάκας.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Καλό ερώτημα.Μήπως η αλεπού ενεργοποιήσει για ένα διάστημα τον έμπειρο Σανλί για να γεμίσει τη ρακέτα;Κακά τα ψέματα οι Τούρκοι έχουν μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα με περισσότερες λύσεις.Σήμερα διψήφιοι 7 παίχτες: Σενγκούν,Οσμάν, Οσμάνι,Λάρκιν,Χαζέρ,Σιπαχί και Κορκμάζ.Σε ποιον να πρωτοπαίξεις άμυνα; Αν κοπάσει λίγο ο ενθουσιασμός,θα δούμε ότι η Τουρκία είναι έστω και ελαφρώς φαβορί.

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.603
Πόντοι
10.656
Ωραίες δηλώσεις στο τέλος από τον Παπ...αρχηγάρα.
η ουσια της ημερας, οτι ειπε ο αρχηγος.
Τρωγομαστε σαν τα σκυλια, ξεφτυλιζουμε ανθρωπους σε καθε στραβοπατημα (και εγω μαζι), και βαζουμε εξτρα αγχος στους παικτες που ΜΠΟΡΟΥΝ.
Ολοι τους διαβαζουν τα σοσιαλ μιντια, ακομα και ο Μπαρτζωκας που λεει περηφανα καθε φορα οτι δεν εχει, στις δηλωσεις του λεει "μου ειπαν οτι γραφτηκε το ταδε". Οταν τα μπινελικια ειναι μαζικα και εμπεριεχουν τοση καφριλα ειναι αδυνατον να μην φτασουν στον παραληπτη, ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.

Για το ματς δεν εχω να πω πολλα, το ταβανι μας το πιασαμε, τοπ4 στην ευρωπη με "αυτους τους κακους παικτες που δεν πανε πουθενα", απο δω και περα οτι αρπαξει ο κωλος μας ειναι επιτυχια. Ξυδακι στους πονεμενους, και παμε για το κολπο γκροσο :rockon:
Δεν χρειαζεται να τον σταματησουν. Μπορουν απλα να σκοραρουν περισσοτερα. Και μπορουν να τον φορτωσουν φαουλ. Με την ιδια λογικη ποιος θα σταματησει τον Σενγκουν που βαζει 20+ μεσο ορο, που παιζει ανετα 35 λεπτα επειδη ειναι 23 χρονων, που σηκωνει 12 ριμπαουντ, που εκανε τριπλ νταμπλ στο τελευταιο ματς;

Ο αταμαν ειναι μανουλα σε τετοια παιχνιδια, και η μιση ομαδα μας ειναι... η ομαδα του. Βασικα ολοι εκτος του Γιαννη ειναι παικτες που παιζει μαζι τους ή εναντιον τους ενα σκασμο ματς καθε χρονο. Η γνωση ειναι δυναμη, το ματς θα ειναι πολεμος :headbaning1:

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.603
Πόντοι
10.656

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.145
Πόντοι
216
Θα τρελαθώ! Ξαναμπήκε ο Ομουαμούα στο Ηλιακό Σύστημα και κατευθύνεται στην Γη!:crazy:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Στην καλύτερη πεντάδα βλέπω Γιάννη,Σενγκούν,Ντόντσιτς,Μαρκάνεν.Θα δούμε για τον πέμπτο.Λογικά κάποιος Γερμανός.

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.145
Πόντοι
216
Ας τα αφήσουν οι Λιθουανοί αυτά. Και οι τρεις Αντετοκούμπο γεννήθηκαν στην Ελλάδα και ο Γιάννης έμαθε εδώ μπάσκετ άσχετα ότι έτρωγε χώμα από την ΕΟΚ και το εγχώριο σύστημα. Έπρεπε να πάει στην Αμερική για να του ανοίξουν πόρτες εδώ, αλλά και πάλι η διαχείριση του δεν ήταν καλή σε σχέση με την Εθνική. Επίσης το ότι μπασκετικά είναι Έλληνας και διαπρέπει στο ΝΒΑ και τελευταία και στην Εθνική, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εποικισθούμε από Αφρικανούς, γιατί δυστυχώς και τέτοια παιχνίδια παίζονται από την ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ κτλπ... στο όνομα του Αντετοκούμπο ! :glasses:

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.603
Πόντοι
10.656
Αντε να δουμε, θα εχουμε στην εξεδρα λιγο παθος αντι για τα ΚΑΠΗ; ή θα σκασουν παλι οι ασχημες βιζιτες που καναμε ινφλουενσερ;
Που ειναι οι Σερβοι συν-μπαχαλακηδες να παμε ταπεινα και ορθοδοξα να τους ριξουμε και λιγα κλωτσομπουνια :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom