Ωραίες δηλώσεις στο τέλος από τον Παπ...αρχηγάρα.
η ουσια της ημερας, οτι ειπε ο αρχηγος.
Τρωγομαστε σαν τα σκυλια, ξεφτυλιζουμε ανθρωπους σε καθε στραβοπατημα (και εγω μαζι), και βαζουμε εξτρα αγχος στους παικτες που ΜΠΟΡΟΥΝ.
Ολοι τους διαβαζουν τα σοσιαλ μιντια, ακομα και ο Μπαρτζωκας που λεει περηφανα καθε φορα οτι δεν εχει, στις δηλωσεις του λεει "μου ειπαν οτι γραφτηκε το ταδε". Οταν τα μπινελικια ειναι μαζικα και εμπεριεχουν τοση καφριλα ειναι αδυνατον να μην φτασουν στον παραληπτη, ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.
Για το ματς δεν εχω να πω πολλα, το ταβανι μας το πιασαμε, τοπ4 στην ευρωπη με "αυτους τους κακους παικτες που δεν πανε πουθενα", απο δω και περα οτι αρπαξει ο κωλος μας ειναι επιτυχια. Ξυδακι στους πονεμενους, και παμε για το κολπο γκροσο
Αν και δεν είμαι μπασκετικός, έχω ένα ερώτημα για σένα.. Ποιος σταματάει τον Greek Freak? Δεν έχουν παίκτη σαν τον Valanciunas.
Δεν χρειαζεται να τον σταματησουν. Μπορουν απλα να σκοραρουν περισσοτερα. Και μπορουν να τον φορτωσουν φαουλ. Με την ιδια λογικη ποιος θα σταματησει τον Σενγκουν που βαζει 20+ μεσο ορο, που παιζει ανετα 35 λεπτα επειδη ειναι 23 χρονων, που σηκωνει 12 ριμπαουντ, που εκανε τριπλ νταμπλ στο τελευταιο ματς;
Ο αταμαν ειναι μανουλα σε τετοια παιχνιδια, και η μιση ομαδα μας ειναι... η ομαδα του. Βασικα ολοι εκτος του Γιαννη ειναι παικτες που παιζει μαζι τους ή εναντιον τους ενα σκασμο ματς καθε χρονο. Η γνωση ειναι δυναμη, το ματς θα ειναι πολεμος