Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ας ξεκινησουμε με το οτι ο θανασης δεν ειναι μπασκετμπολιστας, τωρα για κωστα επειδη δεν υπαρχει κατι αλλο στην θεση του αναγκαστικα τον εχουμε στην ομαδα.Κουίζ για δυνατούς λύτες. Αν ο Θανάσης και ο Κώστας δεν ήταν αδερφια του Αντετοκούμπο θα είχαν θέση στην δωδεκάδα ;
Προτιμώ Λαρεντζάκη κ Τολιοπουλο στο 1 κ 2Σλουκας, ντορσει, Παπανικολάου, μητογλου και Γιάννης είναι μια χαρά πεντάδα. Ο πάγκος είναι ελλιπής.
Ποτέ Ελληνική μετάδοση.Εγω και μονο που πρεπει να ακουω αυτους τους αρχιτριμαλακες σχολιαστες ειμαι φουλ εκνευρισμενος
Τύπε οι Γάλλοι "δεν κατέβηκαν", με ποιον θα πάνε στα μετάλλια!Μην υποτιμάτε τους Τούρκους .. έχουν μερικούς καλούς παίχτες. Σερβία - Γερμανία - Γαλλία στα μετάλλια . Για Ισπανία δεν ξέρω
Για Τουρκία συμφωνώΜην υποτιμάτε τους Τούρκους .. έχουν μερικούς καλούς παίχτες. Σερβία - Γερμανία - Γαλλία στα μετάλλια . Για Ισπανία δεν ξέρω
Έχουν πλάνο με βάθος τριετίας οι Γάλλοι.Θα είναι πάνοπλοι και θα πάρουν το χρυσό μέσα στο σπίτι των Αμερικανών στο L.A. 2028.Λίγο έλειψε στο Παρίσι αλλά ο καλύτερος σουτέρ ever καθάρισε την μπουγάδα.Δεν θα κατέβει ξανά όμως ο Steph.Οι Γερμανοί κατεβαίνουν πλήρεις;Αν ναι,αυτοί θα πάρουν τώρα την κούπα.λειπουν παικτες στην Γαλλια. Πολλοι και καλοι παικτες.
απο betarades
![]()
θα αλλαξω επιλογη πριν την εναρξη, δεν εχω μελετησει ακομα τις ομαδες, περιμενω να δω μεχρι τελευταια στιγμη πως θα ειναι ολοι.
Και που θα δω το euro basket? Euroleague πλήρωσα και έβλεπα euroleague tv. Τωρα;Ποτέ Ελληνική μετάδοση.
Σίγουρα θα υπάρχει κανάλι για το Eurobasket, αλλά όπως έχω πει και αλλού Sportzone, αλλιώς vip box.Και που θα δω το euro basket? Euroleague πλήρωσα και έβλεπα euroleague tv. Τωρα;
ΣήμεραΕίναι αδιαφιλονίκητο φαβορί και στις Φιλιππίνες έχασαν από Γερμανία γιατί κατέβηκαν χωρίς Γιοκιτς. Οι Γερμανοί χάνουν πολύ από την απουσία του Μο Βάγκνερ. Με αυτόν παρόντα θα ήταν μοιρασμένες οι πιθανότητες.Κλασικά ο φιλοΣέρβος Έλληνας ψηφίζει με βάση τη συμπάθεια και όχι αντικειμενικά.Δηλαδή είναι τόσο καλύτερη η Σερβία που της δίνετε 21 ψήφους ενώ την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία μόλις 2.Δεν μπουχτίσατε ακόμα από τα αμέτρητα χρυσά μετάλλια των Σέρβων.
για μένα δεν είναι θέμα προτίμησης σε κάποια χώρα. Προσωπικά ψήφισα Σερβία επειδή πιστεύω ότι ο Γιόκιτς θέλει να το πάρει και θεωρώ ότι αν το πάρει στα ζεστά και με τους συμπαίκτες που τον πλαισιώνουν τους έχουν και τους Γερμανούς.Κλασικά ο φιλοΣέρβος Έλληνας ψηφίζει με βάση τη συμπάθεια και όχι αντικειμενικά.Δηλαδή είναι τόσο καλύτερη η Σερβία που της δίνετε 21 ψήφους ενώ την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία μόλις 2.Δεν μπουχτίσατε ακόμα από τα αμέτρητα χρυσά μετάλλια των Σέρβων.
Έτσι ναι,τεκμηριωμένα,όπως και η άποψη του @Taksidiotis36 παραπάνω.Όμως στο παγκόσμιο η Γερμανία ήταν ασταμάτητη και φάνηκε και απέναντι στους Αμερικανούς.Ήταν σε τέτοια φόρμα που δε θα μασούσε από τον Γιόκιτς τον οποίο θεωρώ έναν από τους top10 Ευρωπαίους ever και καλύτερο Σέρβο ever.για μένα δεν είναι θέμα προτίμησης σε κάποια χώρα. Προσωπικά ψήφισα Σερβία επειδή πιστεύω ότι ο Γιόκιτς θέλει να το πάρει και θεωρώ ότι αν το πάρει στα ζεστά και με τους συμπαίκτες που τον πλαισιώνουν τους έχουν και τους Γερμανούς.
Από την άλλη μπορεί και να το πάρουν οι Γερμανοί, σίγουρα είναι κορυφαία ομάδα, μην ξεχνάς όμως ότι πήραν το παγκόσμιο σε έναν τελικό που έλειπαν μεγάλα αστέρια των Σέρβων.
Ομαδαρα η Γερμανία ξεκάθαρα.Έτσι ναι,τεκμηριωμένα,όπως και η άποψη του @Taksidiotis36 παραπάνω.Όμως στο παγκόσμιο η Γερμανία ήταν ασταμάτητη και φάνηκε και απέναντι στους Αμερικανούς.Ήταν σε τέτοια φόρμα που δε θα μασούσε από τον Γιόκιτς τον οποίο θεωρώ έναν από τους top10 Ευρωπαίους ever και καλύτερο Σέρβο ever.
Παρόλα αυτά υπάρχει μια μερίδα οπαδών που θα ψήφιζαν Σερβία no matter what.Δεν το θεωρώ παράλογο όταν επικρατεί το συναίσθημα.Και εγώ έχω φίλους Σέρβους.