GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.049
- Πόντοι
- 506
Γιατί δεν τους άξιζε; πεντακάθαρο ήτανΜε ενα γκολ που δεν τους αξιζε αγιναν πρωταθλητες Ευρωπης.
Γιατί δεν τους άξιζε; πεντακάθαρο ήτανΜε ενα γκολ που δεν τους αξιζε αγιναν πρωταθλητες Ευρωπης.
Γιατί δεν τους άξιζε; πεντακάθαρο ήταν
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει αδερφέ...το άξιζαν και με το παραπάνωΝτροπη.
Με ενα γκολ που δεν τους αξιζε αγιναν πρωταθλητες Ευρωπης.......αλλα δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Glückwünsche nach Spanien!

εισαι κολλημένος mein freund...Διοτι δεν τους αξιζε ειναι απλο!![]()
Koυράγιο αδερφέ...εγώ έχω διαβολομήνα...Έχουμε Ναυτική Εβδομάδα Φίλε!!!Πολύ τρέξιμο......

έτσι θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, καθόλου δεν της άξιζε, η GREECE έπρεπε να είναι σήμερα στη θέση τηςΔιοτι δεν τους αξιζε ειναι απλο!![]()
Κι εμείς σ'αγαπάμε...Ο,τι και να λετε ειμαι (ειμαστε εδω) κολλυμενο/α μυαλο/α.
Θα σας αντικρουσω ολους ρε! Πειτε ο,τι θελετε σας εχω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, καθόλου δεν της άξιζε, η GREECE έπρεπε να είναι σήμερα στη θέση τηςκαι να πω και εγώ το γερμανικό μου `ριχαίνε μπίτε'
ναι οντως να ειχαμε σκορ μπασκετέτσι θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, καθόλου δεν της άξιζε, η GREECE έπρεπε να είναι σήμερα στη θέση τηςκαι να πω και εγώ το γερμανικό μου `ριχαίνε μπίτε'
Κι εμείς σ'αγαπάμε...
Πόσα χρόνια είσαι πάνω αδερφέ???

[move]Οχι ρε Γαμωτη μου τη φαγαμε απο τους Κωλοισπανους[/move]
[move][/move]![]()
ααα εσύ είσαι νιούφης ρε...όταν πρωτοανέβηκες πάνω ήσουν κάπως έτσι???2 jahre.....αλλα τους τελευταιους 6 μηνες ειμαι μονιμα εδω.....και συνεχιζω.![]()

Δανάη...Αγγελο σε λένε???Δεν πειραζει Αγγελα μου!
Δεν πειραζει!
Αστους να χαρουνε και αυτοι λιγακι!
Δανάη...Αγγελο σε λένε???![]()