You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 552
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.057
- Πόντοι
- 15.931
Με σαγιονάρα δίχαλο την γάμησε μαν![]()
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.083
- Πόντοι
- 47.129
αμα η αλλη θέλει να γαμηθεί δεν την
νοιάζει η εμφάνιση! διψαγε για ποτσο η παδρεμενη
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.083
- Πόντοι
- 47.129
ωραία σαγιονάρα! οτι πρέπει για καφέ Κολωνάκι!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.057
- Πόντοι
- 15.931
αμα η αλλη θέλει να γαμηθεί δεν την
νοιάζει η εμφάνιση! διψαγε για ποτσο η παδρεμενη
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 23.767
- Πόντοι
- 7.046
Απογοητευτικό τέλος, συγνώμη τύπε μου. Όπως βλέπαμε 8 χρόνια το Game of Thrones και το αποτέλειωσαν την τελευταία χρονιά.
Σίγουρα, η ιστορία έχει δρόμο και εξέλιξη, αλλά πήγε σε άλλα μονοπάτια. Εκτός... και αν ήσουν τύφλα μαστούρα και έβλεπες όνειρο μέσα στο όνειρο.
Σίγουρα, η ιστορία έχει δρόμο και εξέλιξη, αλλά πήγε σε άλλα μονοπάτια. Εκτός... και αν ήσουν τύφλα μαστούρα και έβλεπες όνειρο μέσα στο όνειρο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.833
- Πόντοι
- 32.467
Έχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
Εγώ πάντως περνάω καλά είτε είναι ανακόντες όσα γράφονται είτε όχι!
Σε κάθε περίπτωση @DmtrsxXx ξεκίνα/συνέχισε το γράψιμο, να χεστείς στο τάλαρο!
Αν μου επιτρέπετε Μαιτρ...
Καλογραμμένες οι πορνονουβέλες, δε λέω...
Υπάρχει όμως μεταξύ τους μια χρονική αναπήδηση πολλών ετών, που αφήνει, όπως είναι φυσικό, τεράστια κενά, και συνεπώς ερωτηματικά, σχετικά με τα τεκταινόμενα μεταξύ των 3 ερωτικών περιπτύξεων που μας διηγήθηκε ο Ξεκλειδωτής.
Ως εκ τούτου θα προτιμούσα, αντί του πιστονιάσματος της Κλαίρης, να προηγηθεί η περιγραφή του ξεσκίσματος της σταυροξαδέλφης του μπατζανάκη του, την οποία και καταγάμησε μετά από την πίπα της ξαδέλφης στο χωριό, για να εκτονώσει τις καύλες που του προξένησε η ανολοκλήρωτη επαφή με την ξαδέλφη.

Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
παντα λαλιστατος!!!!χα χα!!!Αν μου επιτρέπετε Μαιτρ...
Καλογραμμένες οι πορνονουβέλες, δε λέω...
Υπάρχει όμως μεταξύ τους μια χρονική αναπήδηση πολλών ετών, που αφήνει, όπως είναι φυσικό, τεράστια κενά, και συνεπώς ερωτηματικά, σχετικά με τα τεκταινόμενα μεταξύ των 3 ερωτικών περιπτύξεων που μας διηγήθηκε ο Ξεκλειδωτής.
Ως εκ τούτου θα προτιμούσα, αντί του πιστονιάσματος της Κλαίρης, να προηγηθεί η περιγραφή του ξεσκίσματος της σταυροξαδέλφης του μπατζανάκη του, την οποία και καταγάμησε μετά από την πίπα της ξαδέλφης στο χωριό, για να εκτονώσει τις καύλες που του προξένησε η ανολοκλήρωτη επαφή με την ξαδέλφη.![]()
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 23.767
- Πόντοι
- 7.046
'ντάξει, αφού ο σύζυγος τηλεφώνησε πριν ανέβει είχες άγιο. Τράβα να ανάψεις λαμπάδα ίσα με το μπόι σου![]()
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 180
- Πόντοι
- 0
Και η Κλαίρη έμεινε με χαλασμένη την κλειδαριά της μούνας της. Μπράβο Δημήτρη. Σε ζηλεύουνε όσοι σε λένε φιδέμπορα.
Αν μου επιτρέπεις όμως, δύο παρατηρήσεις.
Δεν μας είπες τελικά τι γίνεται με την ξαδέρφη που σε παίρνει τηλέφωνα μες στα μεσάνυχτα. Δεν την ξαναπήδηξες;
Μη χάνεις χρόνο να γράφεις για παλιά σου ξεκλειδώματα-πηδήματα. Η γυναίκα του αδερφού σου είναι αγάμητη και σε ποθεί. Πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα και να μας ενημερώσεις.
Αν μου επιτρέπεις όμως, δύο παρατηρήσεις.
Δεν μας είπες τελικά τι γίνεται με την ξαδέρφη που σε παίρνει τηλέφωνα μες στα μεσάνυχτα. Δεν την ξαναπήδηξες;
Μη χάνεις χρόνο να γράφεις για παλιά σου ξεκλειδώματα-πηδήματα. Η γυναίκα του αδερφού σου είναι αγάμητη και σε ποθεί. Πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα και να μας ενημερώσεις.
Τελευταία τροποποίηση:
Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 19.476
- Πόντοι
- 3.506
@Spiros_73 θέλω και άλλο καφέ 

με όλο το σεβασμό διαφωνώ κάθετα. Προηγούνται άλλα πράγματα.Μη χάνεις χρόνο να γράφεις για παλιά σου ξεκλειδώματα-πηδήματα. Η γυναίκα του αδερφού σου είναι αγάμητη και σε ποθεί. Πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα και να μας ενημερώσεις.
Η λαϊκή απαίτηση είναι να μας διηγηθεί αν έχει κάποια εμπειρία με τρίο. Κατά προτίμηση μάνα και κόρη, όπως ο Παπακαλιάτης.
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 180
- Πόντοι
- 0
Αμφιβάλλεις ότι έχει τέτοιες εμπειρίες ο ξεκλειδωτής;με όλο το σεβασμό διαφωνώ κάθετα. Προηγούνται άλλα πράγματα.
Η λαϊκή απαίτηση είναι να μας διηγηθεί αν έχει κάποια εμπειρία με τρίο. Κατά προτίμηση μάνα και κόρη, όπως ο Παπακαλιάτης.
Όμως προέχει η νύφη του να μη μείνει αγάμητη, όσο ο αδερφός είναι μακριά. Όλα τα άλλα θα μας τα εξιστορήσει εν καιρώ
Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 31.664
- Πόντοι
- 5.956
@Spiros_73 θέλω και άλλο καφέ![]()

argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.604
- Πόντοι
- 9.297
Tιποτα ιδιαίτερο δεν έκανες μεγάλε...αν δεν έκατσες όχι απλά να σε κατουρήσει το μιλφονι αλλά να τα πιεις κιόλας όπως έχει κάνει ο νηματοθετης ,είσαι απλά οδοντόκρεμα...Εσύ ήσουνα με τις σαγιονάρες πλάτσα πλούτσα στην εσωτερική σκάλα?
Εγώ ήμουνα που ανέβαινα, παριστάνοντας τον άντρα της, σε παιχνίδι ρόλων....
Της έσκισα άγρια και τιμωρητικά τη κλανιόλα της...
Στη συνέχεια της τα έριξα όλα στη μάπα....

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.083
- Πόντοι
- 47.129
Και η Κλαίρη έμεινε με χαλασμένη την κλειδαριά της μούνας της. Μπράβο Δημήτρη. Σε ζηλεύουνε όσοι σε λένε φιδέμπορα.
με ζηλευουν και με λενε φιδεμπορα για την κλαιρη απο τη δραπετσωνα, τη μιλφ νυμφομανη της διπλανης πορτας που ψαρευε αγορακια απο τα chat !! που να τους γραφψ και την εμπειρια που ειχα με την αεροσυθνοδο της aegean !!!!
Οπα - όπα ανεβαίνουμεμε ζηλευουν και με λενε φιδεμπορα για την κλαιρη απο τη δραπετσωνα, τη μιλφ νυμφομανη της διπλανης πορτας που ψαρευε αγορακια απο τα chat !! που να τους γραφψ και την εμπειρια που ειχα με την αεροσυθνοδο της aegean !!!!
Μία μόνο ή όλο το πλήρωμα ήρθε γονατιστό ?
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.057
- Πόντοι
- 15.931
με ζηλευουν και με λενε φιδεμπορα για την κλαιρη απο τη δραπετσωνα, τη μιλφ νυμφομανη της διπλανης πορτας που ψαρευε αγορακια απο τα chat !! που να τους γραφψ και την εμπειρια που ειχα με την αεροσυθνοδο της aegean !!!!