You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 553
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.132
- Πόντοι
- 47.129
Ντοπια πουτανα δηλαδη..![]()
νταξει οχι και πουτανα, απλα ξεκουραζει αντρες
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 33.780
- Πόντοι
- 5.906
Μέσα σε δύο ώρες πάλι έφτασε 3 σελίδες το νήμα.
Λοιπόν σχετικά με σένα συντρόφιμε - ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος που λέγεται μπουρδέλα παίζονται δύο εκδοχές
-Η είσαι μαζόχας(γενικά το θες το προκαλείς,το ζητάς και το επιδιώκεις διακαώς) να σε κράζουν πιστεύοντας από τη πλευρά σου ότι έχει νόημα αυτό το στυλ αφηγημάτων
-η πραγματικά έχεις θέμα και πρέπει να μαζέψεις κάνα φράγκο να πας σε κανένα ντέλο η στούντιο να σου φύγει αυτή η πετριά, κάτι που πρέπει να το παραδεχτείς γιατί μετά από αυτό το ιντερνετικό ίδρυμα θα βρεθείς στο Δαφνί αργά η γρήγορα.
Τι από τα δύο ισχύουν;
Ήρεμα απλά ρωτάω.
Λοιπόν σχετικά με σένα συντρόφιμε - ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος που λέγεται μπουρδέλα παίζονται δύο εκδοχές
-Η είσαι μαζόχας(γενικά το θες το προκαλείς,το ζητάς και το επιδιώκεις διακαώς) να σε κράζουν πιστεύοντας από τη πλευρά σου ότι έχει νόημα αυτό το στυλ αφηγημάτων
-η πραγματικά έχεις θέμα και πρέπει να μαζέψεις κάνα φράγκο να πας σε κανένα ντέλο η στούντιο να σου φύγει αυτή η πετριά, κάτι που πρέπει να το παραδεχτείς γιατί μετά από αυτό το ιντερνετικό ίδρυμα θα βρεθείς στο Δαφνί αργά η γρήγορα.
Τι από τα δύο ισχύουν;
Ήρεμα απλά ρωτάω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.132
- Πόντοι
- 47.129
Μέσα σε δύο ώρες πάλι έφτασε 3 σελίδες το νήμα.
Τι από τα δύο ισχύουν;
Ήρεμα απλά ρωτάω.
και στα δυο οξω επεσες !!! απλα εχω πολλες εμπειρεις και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας !!
άστο καλύτερα γιατί ο σύζυγος φαίνεται κάπως απρόβλεπτοςεχω τηλεφωνο απο κλαιρη αλλα δεν το δινω σε εσας που δε με πιστευετε![]()
smartsmile
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 620
- Πόντοι
- 301
να πεσει το σαητ να με πλακωσει
Ρισπεκτ
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.132
- Πόντοι
- 47.129
άστο καλύτερα γιατί ο σύζυγος φαίνεται κάπως απρόβλεπτος![]()
για μπουρδελακια τον εκοψα, αφηνει το καλο μουνι σπιτι αγαμητο γυρναει στα μπουρδελα και γαμαει γυφτοαλβανεζες βρωμιαρες με 10 ευρω
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 33.780
- Πόντοι
- 5.906
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;και στα δυο οξω επεσες !!! απλα εχω πολλες εμπειρεις και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας !!
Εδώ το οι πουτανες και εγώ του Γιάννη Ραμνού θεωρείται( από πολλούς από εμάς και όχι μόνο)περιζήτητο και δεν υπερβάλλω
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.132
- Πόντοι
- 47.129
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;
Εδώ το οι πουτανες και εγώ του Γιάννη Ραμνού θεωρείται( από πολλούς από εμάς και όχι μόνο)περιζήτητο και δεν υπερβάλλω
ετοιμαζω βιβλιο μυστη, μιλαω με εκδοτικο οικο, το βιβλιο μου θα εχει τιτλο "Πως να γαμησεις πουτανα απο μπουρδελο εξω τσαμπα"
steamtrain
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Εαν ειχαν τη δυνατοτητα να δουν το τι πραγματικα συμβαινει μεσα στη κοινωνια καθημερινα (σχετικα με το θεμα του νηματος) δεν θα σου λεγαν αυτα που λενε τυπε. Απλα δεν μπορουν να τα πιστεψουν τους φαινονται υπερβολες και Ινδικες κομπρες αυτα που λες. Βεβαια, απο την αλλη, μπορει να εχουν και δικιο, μπορει αυτα που λες να μην εχουν συμβει, μπορει και να εχουν συμβει. Αυτο εσυ το ξερεις, εμεις απλα διαβαζουμε τα οσα γραφεις. Τα οσα γραφεις ομως παιζονται καθημερινα μεσα στη κοινωνια! Κατω απο τις χ περιστασεις και για χ λογους ολα ειναι πιθανα και ολοι ειναι ικανοι για ολα!
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 33.780
- Πόντοι
- 5.906
Αν ωντος το βγάλεις και από πλευράς είδησης δε μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες , μόνο που θα έχει αυτό το τίτλο πιστεύω θα έχεις πολλούς αγοραστές.
Αν πάλι ωντος το βγάλεις και εννοείται προτείνω να ανοίξεις και νήμα για το βιβλίο που θα βγάλεις
Αν πάλι ωντος το βγάλεις και εννοείται προτείνω να ανοίξεις και νήμα για το βιβλίο που θα βγάλεις
steamtrain
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Εχω την εντυπωση οτι εαν καποιος εκδοτης επιχειρησει να εκδοσει κατι αναλογο σε βιβλιο θα βρεθει αντιμετωπος με πολλα προβληματα και καταγγελιες. Η κοινωνια ετσι οπως εχει διαμορφωθει θα του δημιουργησει μεγαλα θεματα.Αν ωντος το βγάλεις και από πλευράς είδησης δε μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες , μόνο που θα έχει αυτό το τίτλο πιστεύω θα έχεις πολλούς αγοραστές.
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.081
- Πόντοι
- 2.886
Μάγκες, υπάρχει το σύνδρομο
Η Κλαίρη υπάρχει, αλλά έχει άλλο όνομα,
και πληρω΄νεται για σεξ

των εσφαλμένων αναμνήσεων

Η Κλαίρη υπάρχει, αλλά έχει άλλο όνομα,
και πληρω΄νεται για σεξ

Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 33.780
- Πόντοι
- 5.906
Όχι απαραίτητα.Εχω την εντυπωση οτι εαν καποιος εκδοτης επιχειρησει να εκδοσει κατι αναλογο σε βιβλιο θα βρεθει αντιμετωπος με πολλα προβληματα και καταγγελιες. Η κοινωνια ετσι οπως εχει διαμορφωθει θα του δημιουργησει μεγαλα θεματα.
Εδώ το οδηγός βικτωριανής απόλαυσης παρά ότι ότι έχει βγει σε 3 τόμους κυκλοφορεί χωρίς θέματα.
Για παράδειγμα κυκλοφορεί ακόμα ο τσελεμεντές του αναρχικού(που μέσα γράφονται οδηγίες για ναρκωτικά βόμβες και παγίδες) χωρίς όλα αυτά να παίζουν ρόλο, επίσης ο εκδότης μπορεί να μείνει ανώνυμος αν το θέλει .
johnm650
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 985
- Πόντοι
- 361
Έχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
Εγώ πάντως περνάω καλά είτε είναι ανακόντες όσα γράφονται είτε όχι!
Σε κάθε περίπτωση @DmtrsxXx ξεκίνα/συνέχισε το γράψιμο, να χεστείς στο τάλαρο!
steamtrain
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Μολις χωρισει τυπε! Εως τοτε, υπαρχουν οι στρατιες απο τις χωρισμενες.παρτε σειρα ! ολοι θα γαμησουμε τα κωλοβαρδουλα της κλαιρης
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85.104
- Πόντοι
- 15.931
εχει προσφορα το lidl 4φυλλο τα 20 ρολλα 8 ευρωΈχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
ναι αλλά με τις χωρισμένες λείπει το στοιχείο της περιπέτειας, να σε πιάσει ο σύζυγος με το πουλί έξωΜολις χωρισει τυπε! Εως τοτε, υπαρχουν οι στρατιες απο τις χωρισμενες
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 13.864
- Πόντοι
- 6.166
Μπράβο τυπε βοηθάς να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.Ετσι όπως πάς θα πάρεις βραβείο και μετάλλιο από την Ακαδημία Αθηνών. Συνέχισε έτσι είσαι σε καλό δρόμο.