Νέα

Έτσι γάμησα την πρώτη ξαδέρφη μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nemo 38

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
33.804
Πόντοι
5.906
Μέσα σε δύο ώρες πάλι έφτασε 3 σελίδες το νήμα.
Λοιπόν σχετικά με σένα συντρόφιμε - ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος που λέγεται μπουρδέλα παίζονται δύο εκδοχές

-Η είσαι μαζόχας(γενικά το θες το προκαλείς,το ζητάς και το επιδιώκεις διακαώς) να σε κράζουν πιστεύοντας από τη πλευρά σου ότι έχει νόημα αυτό το στυλ αφηγημάτων

-η πραγματικά έχεις θέμα και πρέπει να μαζέψεις κάνα φράγκο να πας σε κανένα ντέλο η στούντιο να σου φύγει αυτή η πετριά, κάτι που πρέπει να το παραδεχτείς γιατί μετά από αυτό το ιντερνετικό ίδρυμα θα βρεθείς στο Δαφνί αργά η γρήγορα.

Τι από τα δύο ισχύουν;

Ήρεμα απλά ρωτάω.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129
Μέσα σε δύο ώρες πάλι έφτασε 3 σελίδες το νήμα.
Λοιπόν σχετικά με σένα συντρόφιμε - ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος που λέγεται μπουρδέλα παίζονται δύο εκδοχές

-Η είσαι μαζόχας(γενικά το θες το προκαλείς,το ζητάς και το επιδιώκεις διακαώς) να σε κράζουν πιστεύοντας από τη πλευρά σου ότι έχει νόημα αυτό το στυλ αφηγημάτων

-η πραγματικά έχεις θέμα και πρέπει να μαζέψεις κάνα φράγκο να πας σε κανένα ντέλο η στούντιο να σου φύγει αυτή η πετριά, κάτι που πρέπει να το παραδεχτείς γιατί μετά από αυτό το ιντερνετικό ίδρυμα θα βρεθείς στο Δαφνί αργά η γρήγορα.

Τι από τα δύο ισχύουν;

Ήρεμα απλά ρωτάω.

και στα δυο οξω επεσες !!! απλα εχω πολλες εμπειρεις και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας !!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.006
Πόντοι
2.846
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129
άστο καλύτερα γιατί ο σύζυγος φαίνεται κάπως απρόβλεπτος :sunglasses:

για μπουρδελακια τον εκοψα, αφηνει το καλο μουνι σπιτι αγαμητο γυρναει στα μπουρδελα και γαμαει γυφτοαλβανεζες βρωμιαρες με 10 ευρω

Nemo 38

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
33.804
Πόντοι
5.906
και στα δυο οξω επεσες !!! απλα εχω πολλες εμπειρεις και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας !!
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;
Εδώ το οι πουτανες και εγώ του Γιάννη Ραμνού θεωρείται( από πολλούς από εμάς και όχι μόνο)περιζήτητο και δεν υπερβάλλω

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;
Εδώ το οι πουτανες και εγώ του Γιάννη Ραμνού θεωρείται( από πολλούς από εμάς και όχι μόνο)περιζήτητο και δεν υπερβάλλω

ετοιμαζω βιβλιο μυστη, μιλαω με εκδοτικο οικο, το βιβλιο μου θα εχει τιτλο "Πως να γαμησεις πουτανα απο μπουρδελο εξω τσαμπα"

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.154
Πόντοι
47.129
οποιος επισκεπτης που διαβαζει το νημα μου στειλει προσωπικο μυνημα, εχει τηλεφωνο Κλαιρης, το βραδι που θα φυγει ο μαλακας της απο το σπιτι θα γαμησει κωλο Κλαιρης

Nemo 38

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
33.804
Πόντοι
5.906
Αν ωντος το βγάλεις και από πλευράς είδησης δε μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες , μόνο που θα έχει αυτό το τίτλο πιστεύω θα έχεις πολλούς αγοραστές.
Αν πάλι ωντος το βγάλεις και εννοείται προτείνω να ανοίξεις και νήμα για το βιβλίο που θα βγάλεις

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.084
Πόντοι
2.886

Nemo 38

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
33.804
Πόντοι
5.906
Εχω την εντυπωση οτι εαν καποιος εκδοτης επιχειρησει να εκδοσει κατι αναλογο σε βιβλιο θα βρεθει αντιμετωπος με πολλα προβληματα και καταγγελιες. Η κοινωνια ετσι οπως εχει διαμορφωθει θα του δημιουργησει μεγαλα θεματα.
Όχι απαραίτητα.
Εδώ το οδηγός βικτωριανής απόλαυσης παρά ότι ότι έχει βγει σε 3 τόμους κυκλοφορεί χωρίς θέματα.
Για παράδειγμα κυκλοφορεί ακόμα ο τσελεμεντές του αναρχικού(που μέσα γράφονται οδηγίες για ναρκωτικά βόμβες και παγίδες) χωρίς όλα αυτά να παίζουν ρόλο, επίσης ο εκδότης μπορεί να μείνει ανώνυμος αν το θέλει .

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
985
Πόντοι
361
Έχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
Εγώ πάντως περνάω καλά είτε είναι ανακόντες όσα γράφονται είτε όχι!

Σε κάθε περίπτωση @DmtrsxXx ξεκίνα/συνέχισε το γράψιμο, να χεστείς στο τάλαρο!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
85.129
Πόντοι
15.931
Έχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
Εγώ πάντως περνάω καλά είτε είναι ανακόντες όσα γράφονται είτε όχι!

Σε κάθε περίπτωση @DmtrsxXx ξεκίνα/συνέχισε το γράψιμο, να χεστείς στο τάλαρο!
εχει προσφορα το lidl 4φυλλο τα 20 ρολλα 8 ευρω

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.006
Πόντοι
2.846
Μολις χωρισει τυπε! Εως τοτε, υπαρχουν οι στρατιες απο τις χωρισμενες
ναι αλλά με τις χωρισμένες λείπει το στοιχείο της περιπέτειας, να σε πιάσει ο σύζυγος με το πουλί έξω :grin:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.865
Πόντοι
6.166
Μπράβο τυπε βοηθάς να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.Ετσι όπως πάς θα πάρεις βραβείο και μετάλλιο από την Ακαδημία Αθηνών. Συνέχισε έτσι είσαι σε καλό δρόμο.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
85.129
Πόντοι
15.931
Με σαγιονάρα δίχαλο την γάμησε μαν :coffee:
images.jpg