DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.154
- Πόντοι
- 47.129
Ντοπια πουτανα δηλαδη..![]()
νταξει οχι και πουτανα, απλα ξεκουραζει αντρες
Ντοπια πουτανα δηλαδη..![]()
Μέσα σε δύο ώρες πάλι έφτασε 3 σελίδες το νήμα.
Λοιπόν σχετικά με σένα συντρόφιμε - ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος που λέγεται μπουρδέλα παίζονται δύο εκδοχές
-Η είσαι μαζόχας(γενικά το θες το προκαλείς,το ζητάς και το επιδιώκεις διακαώς) να σε κράζουν πιστεύοντας από τη πλευρά σου ότι έχει νόημα αυτό το στυλ αφηγημάτων
-η πραγματικά έχεις θέμα και πρέπει να μαζέψεις κάνα φράγκο να πας σε κανένα ντέλο η στούντιο να σου φύγει αυτή η πετριά, κάτι που πρέπει να το παραδεχτείς γιατί μετά από αυτό το ιντερνετικό ίδρυμα θα βρεθείς στο Δαφνί αργά η γρήγορα.
Τι από τα δύο ισχύουν;
Ήρεμα απλά ρωτάω.
άστο καλύτερα γιατί ο σύζυγος φαίνεται κάπως απρόβλεπτοςεχω τηλεφωνο απο κλαιρη αλλα δεν το δινω σε εσας που δε με πιστευετε![]()
να πεσει το σαητ να με πλακωσει
άστο καλύτερα γιατί ο σύζυγος φαίνεται κάπως απρόβλεπτος![]()
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;και στα δυο οξω επεσες !!! απλα εχω πολλες εμπειρεις και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας !!
Και γιατί δεν τις κάνεις βιβλίο;
Εδώ το οι πουτανες και εγώ του Γιάννη Ραμνού θεωρείται( από πολλούς από εμάς και όχι μόνο)περιζήτητο και δεν υπερβάλλω
Όχι απαραίτητα.Εχω την εντυπωση οτι εαν καποιος εκδοτης επιχειρησει να εκδοσει κατι αναλογο σε βιβλιο θα βρεθει αντιμετωπος με πολλα προβληματα και καταγγελιες. Η κοινωνια ετσι οπως εχει διαμορφωθει θα του δημιουργησει μεγαλα θεματα.
εχει προσφορα το lidl 4φυλλο τα 20 ρολλα 8 ευρωΈχει ταρακουνήσει τα νερά του φόρουμ πάντως ο τύπος! Μια η Κλαίρη με τον αχόρταγο πάτο και μια με την ξαδέρφη που γούσταρε πρωτοχρονιάτικο πιστόνιασμα!
Εγώ πάντως περνάω καλά είτε είναι ανακόντες όσα γράφονται είτε όχι!
Σε κάθε περίπτωση @DmtrsxXx ξεκίνα/συνέχισε το γράψιμο, να χεστείς στο τάλαρο!
ναι αλλά με τις χωρισμένες λείπει το στοιχείο της περιπέτειας, να σε πιάσει ο σύζυγος με το πουλί έξωΜολις χωρισει τυπε! Εως τοτε, υπαρχουν οι στρατιες απο τις χωρισμενες
Με σαγιονάρα δίχαλο την γάμησε μαν![]()
αμα η αλλη θέλει να γαμηθεί δεν την