dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 64
- Like
- 46.499
- Πόντοι
- 22.936
Μεγάλη πούστρα η Αφροδίτη μανΗ Παραμονη Πρωτοχρονιας εφτασε, η μανα μου χτυπησε το κουδουνι της μεζονετας, εγω κρατουσα ενα κουτι μελομακαρονα και αλλο ενα με κουραμπιεδες.
Την πορτα ανοιξε η θεια μου, ματς μους φιλια πως εισαστε τι κανετε κλπ κλπ....
Μπηκαμε στο τεραστιο σαλονι και κατσαμε στον γωνιακο καναπε.
Η ξαδερφη πουθενα, μηπως δε θα ερχοταν ? μηπως βρηκε μια δικαιολογια για να μην ερθει επειδη θα ημουν και εγω εκει ? Μα γιατι να θελει τοσο πολυ να με αποφυγει ??
Μια πιπα μου ειχε παρει, μικρα ημασταν δεν ξεραμε τι καναμε. Ασε που θα το εχει ξεχασει.. Και θα εχανε την αλλαγη του χρονου για αυτο ?? Σιγα...αλλα και αλλα γινονται.
Η θεια μου αρχισε να μου κανει ανακριση, παντρευτηκες ? βρηκες δουλεια ? κλπ κλπ...
Καταλαβε οτι αρχισε να βαριεμαι.
-Σε λιγο θα ερθει και η Αφροδιτη στο δρομο ειναι με τον αρραβωνιαστικο της !!
Αντε να πειτε τα δικα σας η νεολαια !!!
Εμεινα κοκκαλο , δεν το περιμενα οτι θα ηταν δεσμευμενη.
Το κουδουνι χτυπησε και η θεια μου πηγε και ανοιξε την πορτα.
Πρωτος μπηκε ο γαμπρος, ωραιο παλικαρι , ψηλος γυμνασμενος, διατροφολογος στο επαγγελμα.
Μετα μπηκε αυτη...τα γονατα μου ετρεμαν.
Μα τι γυναικαρα ειχε γινει ...
Πανυψηλη πανω στις γοβες της, τελειο σωμα που φαινοταν μεσα απο το στενο φορεμα της, μαλλι χαλκοκοκκινο ισιο, προσωπο τελειο.
Μοντελο κανονικο !!!
Ηρθε στο σαλονι με τον δικο της !!!
-Οοοο ξαδερφουλη μου τι κανεις ??? χαθηκαμε βρε !!
Με πλησιασε και με μιά χλιαρη αγκαλια φιληθηκαμε στα μαγουλα.
Μου συστησε το δικο της, ηταν περηφανη για αυτον ! Σιγουρα της αξιζε ενας τετοιος κουκλος να βρισκεται διπλα της ! Παλι καλα να λεω, θα τρελαινομουν αμα την πηδουσε κανα πατσαβουρι.
Καθησαμε ολοι μαζι στον καναπε και λεγαμε τα νεα μας.
Το βλεμμα μου επεσε αρκετες φορες πανω στα ομορφα μακρια ποδια της Αφροδιτης,
καποιες αλλες στιγμες χαζεψα κοιτωντας το προσωπο της. Πραγματικα ηταν μια κουκλα που θα ηθελες να την χαζευεις με τις ωρες.
Αρκετες φορες τα βλεμματα μας διασταυρωθηκαν, οταν γινοταν αυτο ενα φλασμπακ γινοταν στο μυαλο μου, οταν κοιταζομασταν στα ματια ημουνα σιγουρος οτι και οι δυό μας σκεφτομασταν το ιδιο πραγμα. Αυτο που ειχε γινει στην αλλαξιερα στην παραλια.
Κατσαμε στο τραπεζι κατα τις 9 το βραδι, φαγαμε και ηπιαμε, εγω ηπια λιγοτερο απο ολους καθως θα οδηγουσα, αυτη ηπιε και εφαγε το λιγοτερο απο ολους γιατι εκανε διατροφη.
Κατα τις 2330 ολοι ειχαμε φαει.
Σηκωθηκαμε και πηγαμε ξανα στο σαλονι και καθησαμε, ανοιξαμε ενα μπουκαλι κρασι και βαλαμε μια εκπομπη στην τηλεοραση για να μετρησουμε live την αλλαγη του χρονου.
-Δημητρη !! Εχουμε λιγο χρονο ακομα !! Παμε πανω στο δωματιο μου να σου σου δειξω το αλμπουμ που εχω ! Με χεις δει που πηρα το πτυχιο ? Εχεις χασει πολλα επεισοδια ! Εχω και φωτο που ειμαστε μαζι απο την παραλια !! Θυμασαι ???
Οταν ειπε παραλια μου κοπηκαν τα ποδια, τα χερια μου ετρεμαν.
Οι αναμνησεις ηρθαν ολες στο μυαλο μου.
Σηκωθηκαμε οι δυο μας και ανεβηκαμε τις σκαλες, ηταν μπροστα μου και εβλεπα τα τελεια κωλομερια της, αυτα τα κωλομερια τα ειχα πιασει !
Συνεχιζεται.......

Άκου τι σκέφτηκε η γαμιόλα