dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 43.860
- Πόντοι
- 22.936
Μάλλον κρεμπιές θα πέσει στα έγκαταΝά δείς πού θά δώσει και κουλούρι μαν![]()

Μάλλον κρεμπιές θα πέσει στα έγκαταΝά δείς πού θά δώσει και κουλούρι μαν![]()
τυπε τόσο εντύπωση πάντως είχες να προκαλέσεις από τότες με τα σάπια μουνοζουμα κατούρα που τα έκανες εμετό στο μουνι της μποτανας και μετά τα ξανά ήπιες . ολα τα φώτα πάνω σου σήμεραΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
τυπε τόσο εντύπωση πάντως είχες να προκαλέσεις από τότες με τα σάπια μουνοζουμα κατούρα που τα έκανες εμετό στο μουνι της μποτανας και μετά τα ξανά ήπιες . ολα τα φώτα πάνω σου σήμερα![]()
ρε πουστη...τι παπατζιλικι μας πουλησες!
τυπε μια παρένθεση με το μπαρδον, για ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ αν χρειαστεί η ξαδέρφη έχουμε πρόθυμο μελος στο σαη-Αν ειχες τα επομενα 10 λεπτα εδω, μαζι μου , τι θα μου εκανες ???
Την επιασα απο τη μεση και την οδηγησα στο κρεβατι, με κοιτουσε στα ματια οπως τοτε στην αλλαξιερα, ηξερε τι ηθελα απο αυτη και ηθελε να μου το δωσει.Μου το χρωστουσε.
-Θελω να το κανεις μονη σου, γδυσου..
Ελυσε μια ζωνη ξεκουμπωσε ενα -δυο κουμπια και το φορεμα επεσε στο πατωμα.
Δε φορουσε σουτιεν, κατεβασε το στρινκ της και εμεινε γυμνη μπροστα μου.
Το σωμα της αψεγαδιαστο, μοσχομυριζε ολοκληρη.
Ξαπλωσε στο κρεβατι και ανοιξε τα ποδια της, κατεβασα το παντελονι μου και το σωβρακο μου, η πουτσα μου ηταν σηκωμενη απο την ωρα ειχε μπει αυτη στο σπιτι και δε ειχε ξαναπεσει.
Ξαπλωσα πανω της και της τον εχωσα ολο μεσα της χωρις καποτα και εμεινα για λιγο ακινητος. Ενα καστρο ειχε πεσει. Μετα απο 10 χρονια υπομονης ηρθε η εξιλεωση.
Χουφτωσα τις μπουταρες της και την κωλαρα της και της εριξα βαθιες πουτσιες.
Τελειο σε αισθηση μουνι, υγρο και σφιχτο οσο πρεπει.
Αυτη βογγουσε ηδονικα και μου ελεγε -Το θελω ...το θελω.. Παρτο...παρτο...
Εχυσα ακαποτος ποταμι σπερματος μεσα στο μουνι της ξαδερφης.
Κοιταζομασταν στα ματια οταν την εχυνα, το εβλεπα οτι το ηθελε πολυ.
Βιαστικα ντυθηκαμε και πηγαμε στο σαλονι.
-Αντε ελατε που εισαστε σε πεντε λεπτα αλλαζει ο χρονος και σεις κοιτατε φωτογραφιες ??
Η Αφροδιτη πηγε στην αγκαλια του αρραβωνιαστικου της και ανταλλακαν ενα βαθυ γλωσσοφιλο.
3...2....1.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2025 !!!!
Ο αρραβωνιαστικος επεσε στα γονατα της Αφροδιτης και εβγαλε ενα κουτακι με μια βερα.
-Θα με παντρευτεις ??
-Ναι !!! Ειπε γεματη χαρα η Αφροδιτη , εδειχνε πραγματικα ευτυχισμενη!!!
Βεβαια εκεινη τη στιγμη ηταν ακομα νωπο το σπερμα μου μεσα στον κολπο της.
-Ειστε ολοι καλεσμενοι ειπε ο γαμπρος !
Τσουγκρισαμε τα ποτηρια για το χαρμοσυνο γεγονος !!
Ο γαμος ειναι σε δυο μηνες και θα ειμαι και εγω εκει να δω νυφουλα την ξαδέρφη μου !!!
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!
Είσαι τεράστιος ρε μαν, βουλωμένο γράμμα διαβάσειςΜάλλον κρεμπιές θα πέσει στα έγκατα![]()
Μάλλον κρεμπιές θα πέσει στα έγκατα![]()
ρε πουστη...τι παπατζιλικι μας πουλησες!
θα ειναι ο στριπερ στο μπατσελορΆφησε τον κώλο για να του τον δώσει την μέρα του γάμου της ρε μαν!
Λογικό μου φαίνεται.
Αυτό που δεν κολλάει στην ιστορία είναι που χάθηκε ο Σομαλός ξάδελφος. Δεν εμφανίζεται πουθενά στον 2ο κύκλο.
ΝΑΤΟ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑ
Ο Β' κύκλος με τίτλο : το μούλικο του διατροφολόγουΆντε και μπαμπάς σε λίγους μήνες, όλα μέσα ακάποτα.
Κώλο σέ ποίο κύκλο θά δούμε;Άφησε τον κώλο για να του τον δώσει την μέρα του γάμου της ρε μαν!
Λογικό μου φαίνεται.
Αυτό που δεν κολλάει στην ιστορία είναι ότι χάθηκε ο Σομαλός ξάδελφος. Δεν εμφανίζεται πουθενά στον 2ο κύκλο.
Μπράβο! Πολύ συγκινητική ιστορία! Εγώ βάζω 10!-Αν ειχες τα επομενα 10 λεπτα εδω, μαζι μου , τι θα μου εκανες ???
Την επιασα απο τη μεση και την οδηγησα στο κρεβατι, με κοιτουσε στα ματια οπως τοτε στην αλλαξιερα, ηξερε τι ηθελα απο αυτη και ηθελε να μου το δωσει.Μου το χρωστουσε.
-Θελω να το κανεις μονη σου, γδυσου..
Ελυσε μια ζωνη ξεκουμπωσε ενα -δυο κουμπια και το φορεμα επεσε στο πατωμα.
Δε φορουσε σουτιεν, κατεβασε το στρινκ της και εμεινε γυμνη μπροστα μου.
Το σωμα της αψεγαδιαστο, μοσχομυριζε ολοκληρη.
Ξαπλωσε στο κρεβατι και ανοιξε τα ποδια της, κατεβασα το παντελονι μου και το σωβρακο μου, η πουτσα μου ηταν σηκωμενη απο την ωρα ειχε μπει αυτη στο σπιτι και δε ειχε ξαναπεσει.
Ξαπλωσα πανω της και της τον εχωσα ολο μεσα της χωρις καποτα και εμεινα για λιγο ακινητος. Ενα καστρο ειχε πεσει. Μετα απο 10 χρονια υπομονης ηρθε η εξιλεωση.
Χουφτωσα τις μπουταρες της και την κωλαρα της και της εριξα βαθιες πουτσιες.
Τελειο σε αισθηση μουνι, υγρο και σφιχτο οσο πρεπει.
Αυτη βογγουσε ηδονικα και μου ελεγε -Το θελω ...το θελω.. Παρτο...παρτο...
Εχυσα ακαποτος ποταμι σπερματος μεσα στο μουνι της ξαδερφης.
Κοιταζομασταν στα ματια οταν την εχυνα, το εβλεπα οτι το ηθελε πολυ.
Βιαστικα ντυθηκαμε και πηγαμε στο σαλονι.
-Αντε ελατε που εισαστε σε πεντε λεπτα αλλαζει ο χρονος και σεις κοιτατε φωτογραφιες ??
Η Αφροδιτη πηγε στην αγκαλια του αρραβωνιαστικου της και ανταλλακαν ενα βαθυ γλωσσοφιλο.
3...2....1.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2025 !!!!
Ο αρραβωνιαστικος επεσε στα γονατα της Αφροδιτης και εβγαλε ενα κουτακι με μια βερα.
-Θα με παντρευτεις ??
-Ναι !!! Ειπε γεματη χαρα η Αφροδιτη , εδειχνε πραγματικα ευτυχισμενη!!!
Βεβαια εκεινη τη στιγμη ηταν ακομα νωπο το σπερμα μου μεσα στον κολπο της.
-Ειστε ολοι καλεσμενοι ειπε ο γαμπρος !
Τσουγκρισαμε τα ποτηρια για το χαρμοσυνο γεγονος !!
Ο γαμος ειναι σε δυο μηνες και θα ειμαι και εγω εκει να δω νυφουλα την ξαδέρφη μου !!!
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!
Μπράβο! Πολύ συγκινητική ιστορία! Εγώ βάζω 10!
Κώλο σέ ποίο κύκλο θά δούμε;