You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εθισμός στις τσόντες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
Πόσο κενό κουβαλάς στο πάνω κεφάλι...Θίχτηκες συντρόφιμε ομοϊδεάτη του ιντερνετικού ιδρύματος;
Nemo39
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 58.601
- Πόντοι
- 11.956
Ενώ εσύ ως διατοντας Αστέρας θέτεις ερώτημα που μόνο καμένοι το κάνουν.Έχουν να σε γλεντήσουν τις επόμενες ημέρες αρκετοί συντρόφιμοι ομοϊδεάτες.Πόσο κενό κουβαλάς στο πάνω κεφάλι...
Άντε τραβα στο Δαφνί που η άδεια σου τελειώνει, θα σε ψάχνουν.Ενώ εσύ ως διατοντας Αστέρας θέτεις ερώτημα που μόνο καμένοι το κάνουν.Έχουν να σε γλεντήσουν τις επόμενες ημέρες αρκετοί συντρόφιμοι ομοϊδεάτες.
Sotomayor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2022
- Like
- 827
- Πόντοι
- 81
Προφανώς και επηρεάζει πάρα πολύ! Δεν ξέρω βέβαια αν είναι απαραίτητα θετικά.. νομίζω σε πολλές περιπτώσεις και αρνητικά.. γιατί θεωρούμε δεδομένα πράγματα που για την πλειοψηφία των γυναικών δεν ισχύουν...Οι ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου πόσο μπορεί να επηρεάζει την σεξουαλική επαφή με το άλλο ή το ίδιο φύλο?
Αυτά που οι ηθοποιοί παρουσιάζουν με τους ρόλους τους, ποσο επηρεάζουν το μυαλό του τηλεθεατη?
Πράγματι τον τηλεθεατη τον απελευθερωνουν & του δίνουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει & εκείνος?
Είναι έτοιμη ή έτοιμος ο παρτενέρ να συμμετέχει στους ρόλους αυτούς που θέλει το δεύτερο πρόσωπο?
Δίνουν πράγματι ικανοποίηση & στον άλλον ή η ευχαρίστηση αφορά μόνο αυτόν που παρακολουθεί αρκετά συχνά ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου?
Μέσα σε μια εφήμερη επαφή είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν αυτά που έχει δει κάποιος σε βίντεο σεξουαλικου περιεχομένου αντί με κάποιο πρόσωπο που είναι σε σχέση?
Κάθε σκέψη - άποψή σας είναι αποδεκτή, όσοι θέλουν να κάνουν χαβαλέ ή να γράψουν κάτι ειρωνικό καλό είναι να μην απαντήσετε.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.428
- Πόντοι
- 10.656
Nemo39
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 58.601
- Πόντοι
- 11.956
Μπα δε με δέχονται προσπάθησα.Πάντως περα από τη πλάκα έχεις να φας ποιοτικό γλέντι με το νήμα που άνοιξες.Άντε τραβα στο Δαφνί που η άδεια σου τελειώνει, θα σε ψάχνουν.
Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.189
- Πόντοι
- 736
Τι είναι όλα αυτά τα "Σημεία και Τέρατα" που βλέπετε όλοι στις τσόντες και ντρέπεστε να τα κάνετε στη ζωή και φοβάστε και πώς θα επηρεαστεί η νεολαία;Οι ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου πόσο μπορεί να επηρεάζει την σεξουαλική επαφή με το άλλο ή το ίδιο φύλο?
Αυτά που οι ηθοποιοί παρουσιάζουν με τους ρόλους τους, ποσο επηρεάζουν το μυαλό του τηλεθεατη?
Πράγματι τον τηλεθεατη τον απελευθερωνουν & του δίνουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει & εκείνος?
Είναι έτοιμη ή έτοιμος ο παρτενέρ να συμμετέχει στους ρόλους αυτούς που θέλει το δεύτερο πρόσωπο?
Δίνουν πράγματι ικανοποίηση & στον άλλον ή η ευχαρίστηση αφορά μόνο αυτόν που παρακολουθεί αρκετά συχνά ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου?
Μέσα σε μια εφήμερη επαφή είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν αυτά που έχει δει κάποιος σε βίντεο σεξουαλικου περιεχομένου αντί με κάποιο πρόσωπο που είναι σε σχέση?
Κάθε σκέψη - άποψή σας είναι αποδεκτή, όσοι θέλουν να κάνουν χαβαλέ ή να γράψουν κάτι ειρωνικό καλό είναι να μην απαντήσετε.
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πίπα, γλυφομούνι(το κάνω σκιπ πάντα), ιεραποστολικό, στα 4 και από πάνω.
Άντε και καμιά μέρα που έχω ντέρτια να δω και ένα άναλ.
Το πραγματικό ερώτημα είναι τι σόι άτομα βλέπουν γλυφομούνια σε τσόντες;
Αυτό είναι η ανωμαλία για μένα.
Δηλαδή ακόμα και στη μαλακία, που είναι για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, είσαι υποταγμένος στο αν θα το απολαύσουν τα pixel στην οθόνη σου.
ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.437
- Πόντοι
- 481
Οι ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου πόσο μπορεί να επηρεάζει την σεξουαλική επαφή με το άλλο ή το ίδιο φύλο?
Πολλά τα ερωτήματα, αλλά η βασική μου απάντηση είναι πως τα πάντα εξαρτώνται από την ικανότητά σου να ακολουθείς συγκεκριμένο ρυθμό. Έχω δεί ηθοποιούς που σε μονταρισμένες ταινίες και είναι τρομερές καύλες, αλλά όταν κάνουν live στο onlyfans δεν μπορούν να βρουν ρυθμό με τίποτα. Είτε θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην αλλαγή των στάσεων, είτε θα διακόψει για να πιάσει από το κομοδίνο κάτι που ξέχασε... Γενικά διάφορα. Η συγκέντρωση και ο ρυθμός είναι το παν.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.044
- Πόντοι
- 6.246
Αφού θέλεις σοβαρή απάντηση:
- Ο ρόλος των ταινιών αυτών είναι πρώτα από όλα να εκτονωθείς μόνος/μόνη σου.
Για τις σχέσεις με το άλλο φύλο:
- Αν βλέπεις πολλές τσόντες ,υπάρχει η περίπτωση να κολλήσεις και να μη μπορείς να δεις ερωτικά μια γυναίκα που δε μοιάζει με τα τούμπανα που βλέπεις στις τσόντες. Επίσης δε μπορείς να δεχτείς ότι το σεξ δεν είναι αυτά τα ξεσκίσματα όλο φωνές. Ομοίως για τις γυναίκες που βλέπουν παλαμάρια και μετά ξενερώνουν αν δουν έναν στο μέσο όρο. Καλό είναι να βλέπεις λοιπόν και amateur για να έχεις επαφή πως είναι το φυσιολογικο σεξ.
- Αν το ζευγάρι την έχει βρει την άκρη (θέλει συζήτηση και να εξοικειωθείς με την άλλη) μπορούν να δουν και τσόντες μαζί. Εγώ ας πούμε το έχω κάνει. Δεν είναι ανάγκη αυτά που βλέπεις να θέλεις να τα αντιγράψεις αλλά για να καυλώσετε και οι δύο.
- Αν προσπαθείς να αντιγράψεις αυτό που βλέπεις στις τσόντες εξαρτάται για τι σκηνικά μιλάμε. Άλλο ειναι να της ριξεις έναν στο ντουζ στα όρθια και άλλο είναι να θες να γαμάς επί 30-40' ή καμία extreme στάση ή καμιά παρτούζα.
Η ζωή δεν είναι αυτό που βλέπουμε στην οθόνη. Κάποιες φορές είναι καλυτερη.
- Ο ρόλος των ταινιών αυτών είναι πρώτα από όλα να εκτονωθείς μόνος/μόνη σου.
Για τις σχέσεις με το άλλο φύλο:
- Αν βλέπεις πολλές τσόντες ,υπάρχει η περίπτωση να κολλήσεις και να μη μπορείς να δεις ερωτικά μια γυναίκα που δε μοιάζει με τα τούμπανα που βλέπεις στις τσόντες. Επίσης δε μπορείς να δεχτείς ότι το σεξ δεν είναι αυτά τα ξεσκίσματα όλο φωνές. Ομοίως για τις γυναίκες που βλέπουν παλαμάρια και μετά ξενερώνουν αν δουν έναν στο μέσο όρο. Καλό είναι να βλέπεις λοιπόν και amateur για να έχεις επαφή πως είναι το φυσιολογικο σεξ.
- Αν το ζευγάρι την έχει βρει την άκρη (θέλει συζήτηση και να εξοικειωθείς με την άλλη) μπορούν να δουν και τσόντες μαζί. Εγώ ας πούμε το έχω κάνει. Δεν είναι ανάγκη αυτά που βλέπεις να θέλεις να τα αντιγράψεις αλλά για να καυλώσετε και οι δύο.
- Αν προσπαθείς να αντιγράψεις αυτό που βλέπεις στις τσόντες εξαρτάται για τι σκηνικά μιλάμε. Άλλο ειναι να της ριξεις έναν στο ντουζ στα όρθια και άλλο είναι να θες να γαμάς επί 30-40' ή καμία extreme στάση ή καμιά παρτούζα.
Η ζωή δεν είναι αυτό που βλέπουμε στην οθόνη. Κάποιες φορές είναι καλυτερη.
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 94
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 12.436
- κάπου είχα διαβάσει ότι ο εθισμός στο πορνό - να συνηθίσεις δηλ. να λειτουργείς σεξουαλικά με την παλάμη σου παρακολουθώντας ταινία - μάλλον κακό κάνει στην εγκεφαλική διέγερση όταν βρεθείς σε πραγματική επαφή με το άλλο φύλο. Το λέω με κάθε επιφύλαξη μήπως υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.Οι ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου πόσο μπορεί να επηρεάζει την σεξουαλική επαφή με το άλλο ή το ίδιο φύλο?
- το να νομίζει κανείς ότι το σεξ γίνεται έτσι όπως βλέπουμε στις τσόντες επίσης κάνει κακό γιατί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η σκηνή των 30' που βλέπουμε είναι προϊόν μοντάζ. Για να φτιαχτεί χρειάζονται μερικές ώρες γυρισμάτων. Όπου ο πρωταγωνιστής για να τα βγάλει πέρα χρειάζεται βιάγκρα συν τοπικά αναισθητικά, νομίζω και οι γυναίκες χρειάζονται τοπικά αναισθητικά για να αντέξουν το γαμήσι με τις ώρες.
Οπότε όταν βρεθούμε με την καλή μας για να κάνουμε παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου δεν κοιτάμε να παραστήσουμε τον πορνοστάρ, ξεχνάμε τις ταινίες και κοιτάμε να απολαύσουμε αμοιβαία ο ένας τον άλλο.
"Εε, έχουν δει μια τσόντα και νομίζουν..." μου έλεγε μια κοπέλα σε στούντιο παραπονούμενη για κάποιους πελάτες που πήγαιναν για ένα απλό πρόγραμμα και νόμιζαν ότι θα γυρίσουν ταινία της Sirina.
Κι εγώ βλέπω καμιά σκηνή μια στο τόσο αλλά πλέον προτιμώ να πηγαίνω στα κορίτσια παρά να παρακολουθώ άλλον να γαμάει.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.494
- Πόντοι
- 2.046
Το σιγουρο ειναι οτι αυτοι τα κανουν για να βγαλουν χρηματα.Οι ταινίες σεξουαλικου περιεχομένου πόσο μπορεί να επηρεάζει την σεξουαλική επαφή με το άλλο ή το ίδιο φύλο?
Εναν πιτσιρικα θα τον επηρεασει θετικα γιατι θα δει καποια πραγματα που δεν τα γνωρισε και θα τον βοηθησουν οταν θα ερθει η ωρα να το κανει. Το ιδιο πανω κατω ισχυει και για μια κοπελιτσα.
Ενας Αντρας που εχει ομως καποιες εμπειριες δεν νομιζω να επωφεληθει σε κατι απο αυτο, εκτος αν ριξει καμια παχια.
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Διαφωνώ κάθετα. Έζησα μια εποχή χωρίς εύκολη πρόσβαση στη τσόντα μόνο αν ξέφευγε κάποια βιντεοκασέτα από το μπαμπά και μαζευόμασταν όλη η παρέα να τη δούμε και τον παίζαμε. Γνώρισα όμως τον έρωτα στην εφηβεία φουλ και το κορίτσι τότε μαζί μου ήταν από τα τυχερά γτ για χρόνια είχε κάποιον που τη περίμενε να μπει στο σπίτι κ η μαμά της ήταν ήσυχη γτ ήταν μαζί μου. Τωρα τα μαλακισμενα δεν ξέρουν καν τι γίνεται κ δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα αν είναι τυχερό κ δεν κομπλεξαριστεί με τα αγγούρια που έχει δει κ θεωρει πως αυτά παίζουν έξω συχνά ή ακόμα κ κάποιο κορίτσι τον κομπλάρει γτ κ εκείνο δεν ξέρει τι θα βλέπει πιο συχνά μπροστά τηςΤο σιγουρο ειναι οτι αυτοι τα κανουν για να βγαλουν χρηματα.
Εναν πιτσιρικα θα τον επηρεασει θετικα γιατι θα δει καποια πραγματα που δεν τα γνωρισε και θα τον βοηθησουν οταν θα ερθει η ωρα να το κανει. Το ιδιο πανω κατω ισχυει και για μια κοπελιτσα.
Ενας Αντρας που εχει ομως καποιες εμπειριες δεν νομιζω να επωφεληθει σε κατι απο αυτο, εκτος αν ριξει καμια παχια.
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Επίσης το χειρότερο από την άλλη η προσωπικής επαφής, βλέπουν κ αυτό το χωρίς κάποιο συναίσθημα σεξ κ αυτό προϊδεάζει πάντα τη διάθεσηΔιαφωνώ κάθετα. Έζησα μια εποχή χωρίς εύκολη πρόσβαση στη τσόντα μόνο αν ξέφευγε κάποια βιντεοκασέτα από το μπαμπά και μαζευόμασταν όλη η παρέα να τη δούμε και τον παίζαμε. Γνώρισα όμως τον έρωτα στην εφηβεία φουλ και το κορίτσι τότε μαζί μου ήταν από τα τυχερά γτ για χρόνια είχε κάποιον που τη περίμενε να μπει στο σπίτι κ η μαμά της ήταν ήσυχη γτ ήταν μαζί μου. Τωρα τα μαλακισμενα δεν ξέρουν καν τι γίνεται κ δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα αν είναι τυχερό κ δεν κομπλεξαριστεί με τα αγγούρια που έχει δει κ θεωρει πως αυτά παίζουν έξω συχνά ή ακόμα κ κάποιο κορίτσι τον κομπλάρει γτ κ εκείνο δεν ξέρει τι θα βλέπει πιο συχνά μπροστά της
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Κ σας το λέω εγώ αυτό που μπορεί να με θεωρείτε ρομαντικό. Αρχικά να σας πω πως υπήρξα με τη προηγούμενη σχέση swinger. Κ αυτό που θέλω να επισημάνω κυρίως για τα κοριτσάκια αλλά να τα δούνε κ κάποιοι μαλακες που νομίζουν οτι είναι πορνοστάρ εκείνη τη στιγμή, πρώτα εμεις δημιουργούμε την αίσθηση ότι είναι ανήθικο να φαντασιώνεται η γυναίκα τρίο και δείχνοντας τη χλεύη σε αυτές που το κάνουν ενώ όλοι μας θελουμε να συμμετέχουμε. Το χειρότερο όμως είναι οτι η ίδια η γυναίκα σας αν θα το γουστάρει, δεν θα είστε ποτέ αυτός που θα το μάθει κ ίσως το κάνει. Αν είναι τυχερές κ βρουν κάποιον που μπορούν να τον έμπιστυτουν να το ζήσουν τότε όλα καλά. Δυστυχώς το κάνουν με κάποιους που νομίζουν δεν θα ξαναδούν ποτέΕπίσης το χειρότερο από την άλλη η προσωπικής επαφής, βλέπουν κ αυτό το χωρίς κάποιο συναίσθημα σεξ κ αυτό προϊδεάζει πάντα τη διάθεση
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Κ το πιο ηλιθιο να ξέρετε γτ αν θα το προτείνετε το κάνετε κ δείχνετε στη κοπέλα πως είναι παρτολι ή η μηχανή σας κ θα τη καανε κ άλλοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Λέτε πάντα να φέρω έναν φίλο. Για χαβαλέ πάτε ρε σείς; Να μην περάσει όμορφα εκείνη δλδ; Υπάρχει πολύ πιο εχέμυθος τρόπος που κανεις δεν το σκέφτεται να είναι απολυτα εχεμυθο για εκείνη. Γτ δλδ να της μπει ταμπέλα έξω από το δωμάτιο της τσουλαςΚ σας το λέω εγώ αυτό που μπορεί να με θεωρείτε ρομαντικό. Αρχικά να σας πω πως υπήρξα με τη προηγούμενη σχέση swinger. Κ αυτό που θέλω να επισημάνω κυρίως για τα κοριτσάκια αλλά να τα δούνε κ κάποιοι μαλακες που νομίζουν οτι είναι πορνοστάρ εκείνη τη στιγμή, πρώτα εμεις δημιουργούμε την αίσθηση ότι είναι ανήθικο να φαντασιώνεται η γυναίκα τρίο και δείχνοντας τη χλεύη σε αυτές που το κάνουν ενώ όλοι μας θελουμε να συμμετέχουμε. Το χειρότερο όμως είναι οτι η ίδια η γυναίκα σας αν θα το γουστάρει, δεν θα είστε ποτέ αυτός που θα το μάθει κ ίσως το κάνει. Αν είναι τυχερές κ βρουν κάποιον που μπορούν να τον έμπιστυτουν να το ζήσουν τότε όλα καλά. Δυστυχώς το κάνουν με κάποιους που νομίζουν δεν θα ξαναδούν ποτέ
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Προσοχή στα νέα παιδιά με τις τσόντες. Ερωτευθείτε, μη φοβάστε να δίνεστε. Αν στις γυναίκες φέρεσαι σαν σκουπίδι είσαι άλλος ένας μαλακας που γαμηθηκε. Αν της πατήσεις στα συναισθήματα της με πάθος κ είσαι άνετος να τη ξεδιπλώσεις θα είσαι ο μόνος στη ζωή της που το έκανε αλλά με πάθος κ έρωτα. Κ χαστούκι να πέσει κ καντην κόκκινη στο ξύλο…. Παρτην μια αγκαλιά ρε φίλε μετά να καταλάβει πως είναι ανθρώπινο κ το να σου βγει έτσι με τον άνθρωπο που γουστάρεις.
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Δες τη τσόντα. Αν δεν σε ξεκλειδώνει στο να αποδεχτείς τους ανθρώπους όμως κ σε κάνει ζώο είσαι άξιος της μοίρας σου εσύ. Εχουν κάνει όλα τα κοριτσάκια να παίρνουν πίπα στις τουαλέτες στα κλαμπ για μια γραμμή κ οι σερβιτόρες που κονομάνε λίγο να κάνουν φριμπες οποτε πάνε για κατούρημα
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 648
- Πόντοι
- 81
Κάτι φιλαράκια μου έλεγαν να πάμε για μπάνιο και τράκαραν εγώ γλίτωσα γιατί ήθελα να δω μια τσόντα, μια τσόντα μπορεί να σε σώσει
Άσε που σώζει και τους άλλους μια φίλη μου έλεγε ένας βίασε και σκότωσε μια γυναίκα, δεν έβλεπε καλύτερα μια τσόντα να ρίξει μια παχιά να ξεχαρμανιάσει....
Άσε που σώζει και τους άλλους μια φίλη μου έλεγε ένας βίασε και σκότωσε μια γυναίκα, δεν έβλεπε καλύτερα μια τσόντα να ρίξει μια παχιά να ξεχαρμανιάσει....
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.494
- Πόντοι
- 2.046
Αλλες εποχες τοτε μην τα μπερδευεις με το σημερα.. τα παιδια τωρα γινονται πιο εξυπνα, αλλα και πιο μαλθακα.Διαφωνώ κάθετα. Έζησα μια εποχή χωρίς εύκολη πρόσβαση στη τσόντα μόνο αν ξέφευγε κάποια βιντεοκασέτα από το μπαμπά και μαζευόμασταν όλη η παρέα να τη δούμε και τον παίζαμε. Γνώρισα όμως τον έρωτα στην εφηβεία φουλ και το κορίτσι τότε μαζί μου ήταν από τα τυχερά γτ για χρόνια είχε κάποιον που τη περίμενε να μπει στο σπίτι κ η μαμά της ήταν ήσυχη γτ ήταν μαζί μου. Τωρα τα μαλακισμενα δεν ξέρουν καν τι γίνεται κ δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα αν είναι τυχερό κ δεν κομπλεξαριστεί με τα αγγούρια που έχει δει κ θεωρει πως αυτά παίζουν έξω συχνά ή ακόμα κ κάποιο κορίτσι τον κομπλάρει γτ κ εκείνο δεν ξέρει τι θα βλέπει πιο συχνά μπροστά της
Εγω πρωτη τσοντα ειδα σε κατι ασπρομαυρα μικρα βιβλια, η βιντεοκασετα ηταν πολυτελεια!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 257
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 19K