Έχει πάει κανείς;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ όμορφη, σωματάρα, ωραία πίπα, γλυκούλα για GFE καταστάσης. ΑξίζειΚαλησπέρα!!
Αν έχει πάει κάποιος και γνωρίζει να μας πει την γνώμη του…
Τελευταία οι Βραζιλιάνες που πέτυχα είχαν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας. Ευτυχώς εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ δυνατό σερβίς κ πρόσωπο. Καλη πίπα με καθόλου δόντι και επιμονή. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει καλό social. Στο time out μπορείς να πεις 2 κουβέντες άνετα. Μιλάει αρκετά αλλά όταν θελεις να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος το καταλαβαίνει και ξεκινάει άμεσα.Καινούργια άφιξη και πολύ υποσχόμενη,όποιος πάει ας ενημερώσει με ενδιαφέρει πολύ!!!!!
Δυστηχώς δεν μπόρεσα να τη συναντήσω.Ελπίζω να ξαναέρθειΤελευταία οι Βραζιλιάνες που πέτυχα είχαν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας. Ευτυχώς εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ δυνατό σερβίς κ πρόσωπο. Καλη πίπα με καθόλου δόντι και επιμονή. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει καλό social. Στο time out μπορείς να πεις 2 κουβέντες άνετα. Μιλάει αρκετά αλλά όταν θελεις να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος το καταλαβαίνει και ξεκινάει άμεσα.
Πρόσωπο όπως στις φωτό. Φωνή λίγο βαριά σε στιγμές που γελάει.
Το μεγάλο ατού το κορμί και συγκεκριμένα ο κωλος. Καποιες τομές από καισαρική εμφανής αλλά τπτ το άσχημο.Στήθος και λίγο ο κωλος με σιλικόνη. Ο κωλος ομως είναι από τους πιο τουρλωτούς και καλοσχηματισμένους που έχω δει. Στα όρθια και στα 4 είναι για να τον κρεμάσεις στο Λούβρο.
Κάνε καταδρομική να μας πεις. Από την Τετάρτη ρωτάς...Εδώ έχει πάει κανείς να μας πει τίποτα;
Thanks φίλος. Που να την προλάβεις τώρα πάει έφυγεΠολύ όμορφη, σωματάρα, ωραία πίπα, γλυκούλα για GFE καταστάσης. Αξίζει
Λεφτά υπάρχουν που είπε μια ψυχή,καλοκαίρι έρχεται όποτε βούρ !!!!!!!Βλεπω κίνηση στο News παντως. 28 προφιλ. Τι λες τωρα
Πολλή κίνηση στο news σε όλη την Κρήτη... Όμως προσωπικά από όλες αυτές, ελάχιστες αξίζουν... Οι περισσότερες είναι για αρπακτες... Άσε που κάποιες εκ Βραζιλίας , ακτίνες, μου φαίνονται σαν άντρες με περούκα... Δεν ξέρω...Λεφτά υπάρχουν που είπε μια ψυχή,καλοκαίρι έρχεται όποτε βούρ !!!!!!!
Πολλή κίνηση στο news σε όλη την Κρήτη... Όμως προσωπικά από όλες αυτές, ελάχιστες αξίζουν... Οι περισσότερες είναι για αρπακτες... Άσε που κάποιες εκ Βραζιλίας , μου φαίνονται σαν άντρες με περούκα... Δεν ξέρω...Πολλή κίνηση στο news σε όλη την Κρήτη... Όμως προσωπικά από όλες αυτές, ελάχιστες αξίζουν... Οι περισσότερες είναι για αρπακτες... Άσε που κάποιες εκ Βραζιλίας , ακτίνες, μου φαίνονται σαν άντρες με περούκα... Δεν ξέρω...
Έχεις feedback ;Τουμπανάκι το παρακάτω. Με τρωει λίγο ο κωλος μου. Έχει κάνεις άποψη;
Οχι, αλλά παρατήρησα οτι κάποιος έγραφε παρακάτω στα σχόλια για υπνωτικές σκόνες σε νερά και τέτοια, τα οποία σβήστηκαν. Δεν μου φάνηκαν αληθινά, αλλά ποιος παίρνει το ρισκο να ξυπνήσει την επόμενη σε μπανιέρα χωρίς νεφρόΈχεις feedback ;