Είναι Ρέθυμνο έρχεται λιαν συντομως Ηράκλειο...
Κανονίσαμε μια συνάντηση για 1 ώρα για 170€ που περιλάμβανε 2 εκτονωσεις, στοματικό σεξ χωρίς προφυλακτικό και φιλιά με γλώσσα... ήθελα να κάνουμε ντους μαζί, οπότε μου είπε 180€... είπα εντάξει... Όταν μπήκα στο δωμάτιο, της έδωσα 180€ και της ζήτησα να έρθει για ντους μαζί μου... είπε όχι - επιπλέον 40€... το ξεπέρασα και βγήκα στην κρεβατοκάμαρα... είχε μερικά κιλά παραπάνω σε σύγκριση με τις φωτογραφίες της... ξεκινήσαμε με φιλιά - δεν επιτρεπόταν η γλώσσα - και μετά προσπάθησα να γλείψω το μουνί της και μύριζε πολύ άσχημα, οπότε δεν το έκανα... μετά από ένα πολύ καλό μασάζ, αρκετά καλό σεξ, τελείωσα 1 φορά... κοίταξε το ρολόι και ειπε οτι τελείωσε η 1 ώρα... είχαν περάσει ακριβώς 36 λεπτά από τότε που μπήκα στο δωμάτιο... της έλεγα ότι είχαμε τουλάχιστον 20 λεπτά πρόγραμμα ακόμα, αλλά μου έλεγε συνέχεια ότι είχαμε τελειώσει - ήταν αρκετά νευρική - και έστελνε μηνύματα πιθανώς στον νταβα... οπότε έφυγα από το δωμάτιο πολύ απογοητευμένος!!! Γενικά δεν ήταν καλή συνάντηση οπότε καλλια να σας λείπει...