Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατί και να μην είνια και για υμετέρους??αυτό είναι μαγαζί για ημέτερους...
θεμα επιλογων......με την ψωλη δε μενεις παντα.....θελει τροπο
Ακριβως και ακριβος!θεμα επιλογων......με την ψωλη δε μενεις παντα.....θελει τροπο
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή john. Την πήρα για απλό χωρό και ήταν τέλεια...χωρις να βιάζεται και σε αφήνει να γλύφεις τις ρόγες της... Πολύ καλή είναι και η Ραβίνια...το καινουριο μωρο η παολα παντως ειναι ολα τα λευτα.
σου δινει να γλυψεισ τιποτα αλλο μια που ειναι καινουργιαΣυμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή john. Την πήρα για απλό χωρό και ήταν τέλεια...χωρις να βιάζεται και σε αφήνει να γλύφεις τις ρόγες της... Πολύ καλή είναι και η Ραβίνια...
Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι αν πάμε πριβέ, θα μαφήσει να γλύψω και κάτι άλλο...και της είπα ότι θα την αφήσω και εγώ...σου δινει να γλυψεισ τιποτα αλλο μια που ειναι καινουργια

....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
Ακριβώς..αν κοιτάξεις πάνω δεξιά θα τη δεις,είναι από αυτές τις στρογγυλές και μάλιστα ανάβει το φωτάκι της που σημαίνει πως λειτουργεί.τώρα αν παρακολουθούν ή όχι ,αυτό είναι άλλο ζήτημα..προσοχη.....στο πριβε του ιδρυματος υπαρχει καμερα...ετσι μου ειπε ''κορασιδα''που αρνηθηκε να πιπωσει εκει μεσα τον φτωχο πιπη....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
υ.γ......εκανε αλλα ομως.....![]()
προσοχη.....στο πριβε του ιδρυματος υπαρχει καμερα...ετσι μου ειπε ''κορασιδα''που αρνηθηκε να πιπωσει εκει μεσα τον φτωχο πιπη....σπανιοτατα βλεπουν,αλλα λιγη προσοχη δε βλαπτει ετσι; ;)
υ.γ......εκανε αλλα ομως.....
[/quoteΓια ποια αναφερεσαι φιλε μου;![]()
ρεεεεεε που ειναι η κριτικη μου;;;;;;;;;

Η κοπέλα ήταν φοβερή, φροντίζοντας για την απόλυτη διασκέδαση μου. Πολύ ωραίο σώμα, χαμόγελο και φοβερό δέρμα.