Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 714
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Οχι ρε φιλε,γαμανε πιο εύκολα στα Γρεβενά και τον Προβατώνα Έβρου :2funny:
Και Αθήνα νε ρθεις ίδιος θα είσαι και Πολωνία να πας ίδιος θα είσαι..
Το πρόβλημα σου δεν είναι το περιβάλλον δεν είναι οι άλλοι,το πρόβλημα ξεκινάει από τον εαυτό σου,δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη μοιρα σου.
Οι Ελληνίδες δεν κάθονται είναι δύσκολες συμφωνώ φύγε ψάξε άλλου ξενιτευσου
Εγώ είδα ότι ελλαδα δεν με σηκώνει το κλιμα πήγα Τσεχία βρήκα εκεί δουλειά αναλώθηκα με ντοπιες με ξένες.
Παλιά είχα πάει ένα χρόνο Αμερική Φιλαδέλφεια δεν άντεξα την αγαμια το χιονι και την εγκληματικοτητα και το ναρκωτικό έφυγα, 6 μήνες Δουβλίνο δεν άντεχα το υγρό κλίμα τα Υψηλά ενοικια και τη τρελή κουλτούρα των Ιρλανδων,6 μήνες Κατάρ δεν μου άρεσαν οι εργασιακές συνθήκες αλλά και δεν μπορούσα να βρω γκόμενά να πηδησω έφυγα,Ολλανδία 3 μήνες δεν μου άρεσε η δουλειά και τα ενοίκια πανάκριβα έφυγα,τώρα είμαι ήδη πάνω από 1 χρόνο Τσεχία και συνεχίζω να είμαι εδω

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
1
Το πρόβλημα σου δεν είναι το περιβάλλον δεν είναι οι άλλοι,το πρόβλημα ξεκινάει από τον εαυτό σου,δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη μοιρα σου.
Εγώ είδα ότι ελλαδα δεν με σηκώνει το κλιμα πήγα Τσεχία βρήκα εκεί δουλειά αναλώθηκα με ντοπιες με ξένες.
Παλιά είχα πάει ένα χρόνο Αμερική Φιλαδέλφεια δεν άντεξα την αγαμια το χιονι και την εγκληματικοτητα και το ναρκωτικό έφυγα, 6 μήνες Δουβλίνο δεν άντεχα το υγρό κλίμα τα Υψηλά ενοικια και τη τρελή κουλτούρα των Ιρλανδων,6 μήνες Κατάρ δεν μου άρεσαν οι εργασιακές συνθήκες αλλά και δεν μπορούσα να βρω γκόμενά να πηδησω έφυγα,Ολλανδία 3 μήνες δεν μου άρεσε η δουλειά και τα ενοίκια πανάκριβα έφυγα,τώρα είμαι ήδη πάνω από 1 χρόνο Τσεχία και συνεχίζω να είμαι εδω
Τύπε έχεις αλλάξει 10 χώρες για να γαμήσεις? :2funny:
Είσαι άρχοντας.
Εαν θες να με θυμηθείς, επειδή βλέπω οτι αλλάζεις χώρες σαν τα πουκάμισα, πήγαινε Σουηδία.
Αν αντέχεις το κρύο, αυτό που γίνεται εκει δεν θα το βρεις πουθενά.
Παράδεισος αλλά ψωλόκρυο!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.667
Πόντοι
456

Και παρακατω παραθετει 10 χωρες που αλλαξει για να βρει πιο ευκολα μουνι. Τυπε μας δουλευεις;

Τσεχια τον χωνεις τουλαχιστον;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056

Έχω παραδεχτεί οτι ήταν λάθος μου που δεν ψάχτηκα νεότερος να φύγω,πριν τα 30 μου.Με τρόμαζε το ότι θα ήμουν τελείως μόνος σε μια ξένη χώρα γι'αυτο και δεν το έκανα.Αν είχα μαζί μου και κανα άλλο άτομο,μπορεί να έφευγα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Και παρακατω παραθετει 10 χωρες που αλλαξει για να βρει πιο ευκολα μουνι. Τυπε μας δουλευεις;

Τσεχια τον χωνεις τουλαχιστον;
Εμένα φίλε προτεραιότητα μου είναι 1 εύκολο να βρω γκόμενά 2 καλό περιβάλλον χωρας και μετά το οικονομικό τρίτο και εργασιακές συνθήκες

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Εμένα φίλε προτεραιότητα μου είναι 1 εύκολο να βρω γκόμενά 2 καλό περιβάλλον χωρας και μετά το οικονομικό τρίτο και εργασιακές συνθήκες

Άμα είχες γκόμενα Αθήνα,θα έφευγες;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Είσαι άρχοντας.
Εαν θες να με θυμηθείς, επειδή βλέπω οτι αλλάζεις χώρες σαν τα πουκάμισα, πήγαινε Σουηδία.
Το κρύο δεν μου αρέσει όπως και το χιόνι αλλά Σουηδία δεν θα πήγαινα έχω ακούσει δύσκολες οι σκανδιναβες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Άμα είχες γκόμενα Αθήνα,θα έφευγες;
Ναι,η Ελλάδα γενικά σε κάτι θέματα είναι εκτός επιλογών μου όπως κοινωνικα οικονομικά και θέμα κουλτούρας.
Κύριοι λόγοι που έφυγα ήταν το οικονομικό και οι Ελληνίδες αλλά και αλλά θέματα από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανιζουν τη χωρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Καλά Ελλάδα χωρίς γκόμενα δεν τη παλεύεις θα έλεγα είναι λίγο βαρετή σαν χώρα δε ξέρω τι παίζει Τσεχία εδώ δεν έχεις ούτε καλές επιλογές διασκέδασης να πας έξω σε κάνα ωραίο κλαμπ με ξένα να μιλήσεις με μουνια,εδώ μόνο άμα βρεις γκόμενα θα έχετε ς κάτι να κάνεις και δε βαριέσαι τη ζωής σου αλλά γκόμενα ελάχιστοι
Τσεχία μ αρέσει το περιβάλλον πράσινο καθαριότητα καλύτεροι μισθοί και βιοτικό επίπεδο από Ελλάδα και το κλίμα παλεύεται αν και θα το ήθελα πιο ζεστό.
Οι τσεχες καλύτερες από Γερμανίδες Ελληνίδες αλλά όχι καλύτερες από πολωνεζες σοβιετικες.
Απλά οι τσεχες είναι πιο θυληκες δεν αντροφερνουν όπως κάποιες Ελληνίδες η να φωνάζουν βρίζουν σαν νταλικέρης κλπ
Σε εμφάνιση είναι ωραίες αν και με τσεχα με μια τα είχα από την οπαβα που γελούσαμε μ αυτά που έγραφε ο κοντοκαουμποι

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
597
Πόντοι
96
Ολλανδία από γκόμενες πως ήταν; Είναι και πολλές οι φυλές κι εκεί. Άμστερνταμ ήσουν ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
597
Πόντοι
96
Είσαι άρχοντας.
Σουηδία δεν είναι που γαμανε εύκολα οι μαύροι τις καλές;
Εκεί μόνο οι καλές όταν είναι μεθυσμένες κάθονται απ' όσο ξέρω από Έλληνα φίλο που έχει κ Σουηδική υπηκοότητα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Ολλανδία από γκόμενες πως ήταν; Είναι και πολλές οι φυλές κι εκεί. Άμστερνταμ ήσουν ;
Ολλανδία ήμουν σε μια επαρχιακή πόλη κοντά στο Ρότερνταμ,γκομενικα μόνο με μεγάλες παίζεται η φάση στην Ολλανδία, πχ 45 50 πλας γαμιουνται ασύστολα άλλες παντρεμενες άλλες μόνες,απλα Ολλανδία χάνεις σε ποιότητα,πχ αν θες νέα είναι δύσκολο όπως Ελλάδα,απλά εκεί οι μεγάλες το δίνουν είναι πιο ελεύθερες, εγώ δεν έπαιξα φάση αλλά 2 ξένοι άραβας και ενα πάκι στη φάμπρικα τα είχαν και οι δύο με μεγάλες αλλά και εγώ έβλεπα ότι με μεγάλες έπαιζα μπάλα οι μικρές δύσκολες ολλανδια

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
597
Πόντοι
96
Αν μπείτε στο τιντερ κ μεταφέρετε την τοποθεσία στο Κισινάου θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από το πόσα 8αρια κ πάνω έχει. Απλά πρόκειται για προορισμό που δεν είναι για να μείνεις μόνιμα. Έχει φτώχεια και έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.315
Γιατί Ζαν Ολλανδία δεν εχει ωραία 18χρονα πιπινια?νομίζω εκεί θα είναι πιο ωραία αφού ενιαίο πιο ανοιχτες-ξανθες σε χρώμα ,οι μικρές εκει δηλαδή πάνε με Αφρικανούς και μουσλιμια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει ωραία αλλά δεν κάθονται
Μη νομίζετε ο βαθμός δυσκολίας στην Ευρώπη είναι όπως και εδώ,αν εδώ ρήξεις θα ρήξεις και εκεί απλά τα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom