Νέα

Εργένης ψάχνει πόλη να ζήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 714
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.667
Πόντοι
456
Τι να κανει αραγε το σεβαστο μελος Kalogero; Να βρηκε αραγε το "λιμανι" που εψαχνε να αραξει;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Για εργένη,δεν υπάρχει άλλη επιλογή πε΄ρα απο Αθήνα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Αθήνα το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα γαμησεις
Αθηνα οι αποστάσεις και η κίνηση είναι τεραστιες,θέλω να πάω κέντρο για ψώνια(να πάρω παπούτσια) και όλο το αναβάλλω.

Άμα δε γαμήσεις Αθήνα,δε θα γαμήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ

Και οι αποστασεις κλάιν μάιν,παίρνεις το μετρό και πας όπου γουστάρεις,γιατι να τρως στη μαπα την κίνηση;

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
Αθήνα το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα γαμησεις,εγώ θα έμενα μόνιμα Λάρισα που είναι επίπεδη και μπορείς να πηγαίνεις άνετα με ποδήλατο παντου αλλά δεν με αρέσει που δεν εχει θάλασσα,οπότε θα καλό έβλεπα την Πάτρα,να μενω κάπου πιο έξω από τη πόλη(Οβρυά,η Ρίο η Μιντιλόγλι),να πηγαίνω κάθε μέρα κέντρο με το πατίνι στα μαγαζιά και να βλέπω κάνα μουνι αλλά να γυρνάω πίσω στη φύση.Αθηνα οι αποστάσεις και η κίνηση είναι τεραστιες,θέλω να πάω κέντρο για ψώνια(να πάρω παπούτσια) και όλο το αναβάλλω.επισης μου άρεσε ο Βόλος,μικρή πόλη με θάλασσα και βουνά αν και δε άρεσε πολύ ο κόσμος,τα υπόλοιπα μέρη απορρίπτονται λόγω Βλαχιας και αγαμιας
καλησπερα φιλε, με ολο το σεβασμο, διαβασα το μηνυμα μου και εχω την απορία που στηριζεις οτι δε θα γαμησεις αθηνα;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.496
Πόντοι
15.931

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
291
Πόντοι
21
εχει πολυ ζεστη και πολυ καυσαεριο
φιλτατε ειμαι ηδη λιγες μερες στην αθηνα για δουλεια και εχω παθει σοκ με αυτα που βλεπουν τα ματια μου. Ειμαι απο πολη της επαρχιας και θεωρουσα οτι κυκλοφορουν ξέκωλα, αλλα αθηνα κυκλοφορουν γυμνες θα ελεγε κανεις. Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαβαζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμησεις οταν κυκλοφορυν ολες ετσι και ζητανε πουτσο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Αθήνα οι πιο πολλές γυναίκες είναι απο Θεσσαλία και κάτω,που γαμιούνται πιο εύκολα απ'τα βαρια πεπονια τις βόρειες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.496
Πόντοι
15.931
φιλτατε ειμαι ηδη λιγες μερες στην αθηνα για δουλεια και εχω παθει σοκ με αυτα που βλεπουν τα ματια μου. Ειμαι απο πολη της επαρχιας και θεωρουσα οτι κυκλοφορουν ξέκωλα, αλλα αθηνα κυκλοφορουν γυμνες θα ελεγε κανεις. Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαβαζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμησεις οταν κυκλοφορυν ολες ετσι και ζητανε πουτσο
ο τυπος φιλε εχει δωσει διαπιστευτηρια το τι κανει
Καλά τι3μερες αποχη, εγώ άμα δε βαρεσω μιακαθε μέρα (μπορεί και δύο)νιώθω άρρωστος,δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ άμα δε βαρεσω

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.053
Πόντοι
456
Αθήνα το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα γαμησεις,εγώ θα έμενα μόνιμα Λάρισα που είναι επίπεδη και μπορείς να πηγαίνεις άνετα με ποδήλατο παντου αλλά δεν με αρέσει που δεν εχει θάλασσα,οπότε θα καλό έβλεπα την Πάτρα,να μενω κάπου πιο έξω από τη πόλη(Οβρυά,η Ρίο η Μιντιλόγλι),να πηγαίνω κάθε μέρα κέντρο με το πατίνι στα μαγαζιά και να βλέπω κάνα μουνι αλλά να γυρνάω πίσω στη φύση.Αθηνα οι αποστάσεις και η κίνηση είναι τεραστιες,θέλω να πάω κέντρο για ψώνια(να πάρω παπούτσια) και όλο το αναβάλλω.επισης μου άρεσε ο Βόλος,μικρή πόλη με θάλασσα και βουνά αν και δε άρεσε πολύ ο κόσμος,τα υπόλοιπα μέρη απορρίπτονται λόγω Βλαχιας και αγαμιας
Πατινάκιας πας για καριέρα εδώ μέσα! Μέχρι τώρα έχεις γράψει σε δέκα μηνύματα ότι Αθήνα δε γαμάς!!!/βαράς δύο μαλακίες τη μέρα/έδωσες Θρύλο για στάνταρ την ώρα που κουβαδιασε όλη την υφήλιο/λες να αφήσουμε τα αμάξια και να πάρουμε πατίνι, πας για Τίτλο Mr.Bou

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να διαβαζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμησεις οταν κυκλοφορυν ολες ετσι και ζητανε πουτσο

Φιλε και γυμνές τελείως να κυκλοφορούν,άμα πάει κάποιος στο άκυρο και τις μιλήσει,πάλι θα τον κοιτάνε σαν βιαστή.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.546
Πόντοι
11.146
Πατινάκιας πας για καριέρα εδώ μέσα! Μέχρι τώρα έχεις γράψει σε δέκα μηνύματα ότι Αθήνα δε γαμάς!!!/βαράς δύο μαλακίες τη μέρα/έδωσες Θρύλο για στάνταρ την ώρα που κουβαδιασε όλη την υφήλιο/λες να αφήσουμε τα αμάξια και να πάρουμε πατίνι, πας για Τίτλο Mr.Bou
....και οχι μονο, ο Jourdain (αρχοντοχωριατης του Μολιερου) του μπου εβγαλε χαλια ΟΛΗ την Ελλαδα (εκτος των περιχωρων της Πατρας sic) χαρακτηριζοντας μας ολους βλαχους και αγαμητους!!!
@Patinakias , πες μας ρε τυπε απο που εισαι, ετσι για να δω κατι !:confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.565
Πόντοι
3.936
Τι να κανει αραγε το σεβαστο μελος Kalogero; Να βρηκε αραγε το "λιμανι" που εψαχνε να αραξει;
Να πάει κ να εγκατασταθεί στο Σπλιτ της Κροατίας ωραία θα περνάει ειδικά τους θερινούς μήνες και την άνοιξη.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
42
Like
45.546
Πόντοι
11.146
Που να πάμε δηλαδή στη Κρήτη να μας σφάξουν η να μας πατήσει κανενανς πιούμε ος με το αγροτικό,αυτό το νησί είναι τρίτος κόσμος
Η μήπως σε τίποτα χωρα σαν του Σάμο ζιροου στη βόρεια Ελλάδα να βλέπουμε μόνο ψωλαρια φαντάρους και κατσίκια?Η Πάτρα είναι τόπ επιλογή,θάλασσα ήλιος πολλά μουνια λόγο πανεπιστημίων,νησιά κοντά,βουνό και μαγαζιά πολλά,δεν χρειάζονται το χάος της Αθήνας,Αθηνα είναι τριτοκοσμικά σε κατι Κυψέλη κολονο Πατήσια εκτός πια και αν είσαι τόσο ματσομενος και μένεις στην Εκάλη αλλά μάλλον για Πατήσια σε κοβω
...ναι αλλα δεν μας ειπες απο που εισαι-μενεις μαγκα μου, την περασες στα ψιλα την ερωτηση μου :confused:
Οσο για τα Πατησια, κοντα επεσες! Θεσσαλος ειμαι κ μαλιστα τοπικιστης! Αυτους που μας αποκαλεις "βλαχους" και "αγαμητους" :cheesy::cheesy::cheesy:
Και κατι ακομη, δλδ πολεις που εχουν θαλασσα οπως η Αλεξανδρουπολη, Καβαλα, Θεσσαλονικη, Χαλκιδα, Ναυπλιο, Καλαματα (ετσι προχειρα μερικες) ή πρωτευουσες μεγαλων νησιων κ Κρητης σε χαλανε? Δεν μπορουν να σηκωσουν το μεγαλειο σου?

ΥΓ. Zαν εσυ? Α ρε μπαγασακο!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.565
Πόντοι
3.936
εκτός πια και αν είσαι τόσο ματσομενος και μένεις στην Εκάλη αλλά μάλλον για Πατήσια σε κοβω
Και στο Μετς να μείνει πίσω απ' το Παναθηναϊκό στάδιο μια χαρά θα περνάει όλα μέσα στα πόδια του θα είναι.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.770
Πόντοι
3.846
Που να πάμε δηλαδή στη Κρήτη να μας σφάξουν η να μας πατήσει κανενανς πιούμε ος με το αγροτικό,αυτό το νησί είναι τρίτος κόσμος
Η μήπως σε τίποτα χωρα σαν του Σάμο ζιροου στη βόρεια Ελλάδα να βλέπουμε μόνο ψωλαρια φαντάρους και κατσίκια?Η Πάτρα είναι τόπ επιλογή,θάλασσα ήλιος πολλά μουνια λόγο πανεπιστημίων,νησιά κοντά,βουνό και μαγαζιά πολλά,δεν χρειάζονται το χάος της Αθήνας,Αθηνα είναι τριτοκοσμικά σε κατι Κυψέλη κολονο Πατήσια εκτός πια και αν είσαι τόσο ματσομενος και μένεις στην Εκάλη αλλά μάλλον για Πατήσια σε κοβω
Παίκτη μην ξανοίγεσαι ,στο λέμε ευγενικά. Από ότι φαίνεται για την Αθήνα οι γνώσεις σου είναι ότι ακούς στην τηλεόραση και για αυτό νομίζεις ότι υπάρχει μόνο Εκάλη και Κυψέλη.
Από αυτά που λες για την Κρήτη φαίνεται ότι δεν την έχεις δει ούτε με το κυάλι.

Δικαίωμά σου να σου αρέσει η Πάτρα, μάλλον η μοναδική πόλη που έχεις ζήσει εκτός από το χωριό σου. Μείνε λοιπόν σε αυτά που ξέρεις και μην το παίζεις έξυπνος.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Κακά τα ψέματα... η καλύτερη πόλη είναι αυτή που σου παρέχει γκόμενες δουλειά και καλή παρέα... όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.... Αν μετακομίσεις οπουδήποτε, δε λέμε σε χωριό, σε μια πόλη και αμέσως βρεις γκόμενα.... σε φλερτάρουν και κανα 2 ακόμα... έχεις δουλειά και φίλους να βγαίνεις για κανα τσίπουρο... είσαι άρχοντας...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
597
Πόντοι
96
Η Αθήνα έχει γίνει πλέον πολύ ακριβή. Εγώ την άφησα το 2021 και ευτυχώς τότε γιατί άρχισαν τα ενοίκια στο Γαλάτσι να παίρνουν την άνοδο.
Επίσης με τον μισθό μου δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη χρήματα και να κάνω ένα ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας.
Από γυναίκες μέσω διαδικτύου και εργασίας γνώρισα στα 7 χρόνια που έμενα, 6-7 που η καθεμία είχε τα θέματα της και είτε τις απέρριψα ή με απέρριψαν.
Χάθηκαν και κάποιες ευκαιρίες γνωριμίας στον δρόμο. Ίσως να έβγαιναν λαβράκια ίσως όχι.
Αν μπορεί κάποιος να αντέξει οικονομικά την πρωτεύουσα ας κοιτάξει σε ξένες καλύτερα γιατί και πιο όμορφες μπορεί να πετύχει και πιο μικρές αλλά και σε καλύτερη οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι.
Πολλά εξαρτώνται από την περιουσία του καθενός και την εξωτερική εμφάνιση όταν πρόκειται να γνωρίσει Δυτικής κουλτούρας γκόμενα.
Εγώ αν είχα την δυνατότητα να μείνω Αθήνα, αν και με χαλάει πλέον και η βαβούρα της κίνησης και ο χαμένος χρόνος στις μετακινήσεις, θα κυνηγούσα να γνωρίζω γυναίκες του Αραβικού κόσμου και Ασιατισες. Ωραίες οι Σλαβες αλλά ειδικά οι όμορφες χωρίς παιδιά δύσκολα θα κάτσουν αν δεν έχεις πολύ χρήμα.
Από Λατινες δεν νομίζω να συναντήσει κάποιος εύκολα μόνιμες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Κακά τα ψέματα... η καλύτερη πόλη είναι αυτή που σου παρέχει γκόμενες δουλειά και καλή παρέα... όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.... Αν μετακομίσεις οπουδήποτε, δε λέμε σε χωριό, σε μια πόλη και αμέσως βρεις γκόμενα.... σε φλερτάρουν και κανα 2 ακόμα... έχεις δουλειά και φίλους να βγαίνεις για κανα τσίπουρο... είσαι άρχοντας...

Αν αυτά ο άντρας τα έχει στην κωμόπολη ή και το χωριό του ακόμα,δύσκολα θα πάει να τα σκάει σε νοίκια σε Αθηνα-Θεσσαλονίκη

Η έλλειψη μουνιού είναι που τον κάνει να θέλει να φύγει,γιατί μονο με δουλειά και τσίπουρα φυσικά κανεις δεν καλύπτεται.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Ναι βρε Σάμπ ζιροου όσοι μένουνε δηλαδή στο Πατήσια και στα Σεπόλια έχουνε βαρεθεί να γαμανε,έλα και εσύ τότε στην Αθήνα να βρεις γκομενες μόνο πρόσεχε μην απογοητευτείς γιατί πράγματα δεν θα είναι όπως τα φανταζεσαι,γιατί δηλαδή στα χωράφια ς δεν δει.γυναικες η αναλογία ίδια είναι είτε στην Αθήνα είτε στα χωριά πάει ανάλογα με το πληθυσμο

Οχι ρε φιλε,γαμανε πιο εύκολα στα Γρεβενά και τον Προβατώνα Έβρου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom