Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε Μπαρτσελόνα δεν σου κάνει τύπε ?Καμία φοιτητρια από Αθήνα ρεαλ φάση ;
Από πού την βρήκες ;Οχι απλα ειναι σε περιεργη περιοχη και δεν ξερω τι παιζει... Καπου μετραει και η ασφαλεια οταν ειναι απροσωπα..
Μπορείς να στειλεις λινκ απ το προφίλ ? Ακολουθω μια με αυτο το ονομα και θέλω να δω αν ειναι ιδία γιατι ενδιαφερομαιΞερει κανεις καμια Μαρινάκι πετρου μεσω Instagram κανει συναντησεις κεντρο...
Γιατί λες ψέματα ρε μπαγλαμά;...Μπορείς να στειλεις λινκ απ το προφίλ ? Ακολουθω μια με αυτο το ονομα και θέλω να δω αν ειναι ιδία γιατι ενδιαφερομαι
Ποιο λολ βρε παλιογερε, εδω οριακα το φορτναιτ ειναι παρελθον.Γιατί λες ψέματα ρε μπαγλαμά;...
Αφού δεν υπάρχει καμία με αυτό το προφίλ .
Α ρε νεοπες κουτοπόνηροι ..έχουμε φάει 20 χρονια από την ζωή μας στις πουτανες και εσείς νομιζετε ψαρεύετε τα κοληταρια σας στο λολ .
Ανέβασε εσύ αυτή που έχεις να την συγκρίνει ο άλλος και να σου πει αν ειναι η ίδια
Δεν ξέρω τι παπαριές παίζουν ..πάντως μπαλιτσα δεν παίζουν σίγουραΠοιο λολ βρε παλιογερε, εδω οριακα το φορτναιτ ειναι παρελθον.
Μιλα μας και για νταμπλ ντραγκον
Τυπε έχεις Τσεχες 1+1 φοιτήτριες και ψάχνεσαι να γαμησεις στα μπουρδελα?τι καμενοι που ειστε ορισμενοι, αυτο το θρεντ γινεται ολο και χειροτερο χαχα. Σας αγαπαω. Εαν θελετε φοιτητριες που τον παιρνουν θελετε Ερασμους απο Τσεχια. 1+1 κανει 2 οταν η καθε τελευταια ελεηνιδα εχει σπιτι απο μπαμπα κ μαμα σιγα μην τον παρει απο εμας.
Θα τον παρει απο καποιον που οντως θα την εχει στα ωπα ωπα οχι για 100-150 ευρω αλλα 3-4-5-6,000 το μηνα. Ετσι δουλευει , ξυπνατε.....
Τελικά;Οχι απλα ειναι σε περιεργη περιοχη και δεν ξερω τι παιζει... Καπου μετραει και η ασφαλεια οταν ειναι απροσωπα..
χαχα ισχυει. Θελω κι εγω τετοιο σκηνικο φιλαρακιΤυπε έχεις Τσεχες 1+1 φοιτήτριες και ψάχνεσαι να γαμησεις στα μπουρδελα?
Πρέπει να το έχεις μελανιασει το πετσακι...
Βάλε καμιά αγγελια ότι ψάχνεις φοιτητριες για μασαζ στο σπίτιΚαλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις καμια φοιτητρια που να δεχετε σπιτι της η να κανει βιζιτες.Θα λειπει η γυναικα μου μια βδομαδα και ψαχνομαι να βρω κατι,,,και σχετικα οικονομικα??
Μιλιουνται αυτες; Έχεις λινκς;Καμιά βιζιτα έχουμε από αυτές της ινσταγκραμικες
Μα αυτό ρωτάω αμα υπάρχουνΜιλιουνται αυτες; Έχεις λινκς;
Υπάρχουν... Σε γενικές γραμμές ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες... εξαρτάται από την προσφορά που θα τους κάνεις αν θα το δείξουν η όχι ... Ψάξε στο ινσταγραμ...για σεξυ προφίλ και στείλε προσφορά...Μα αυτό ρωτάω αμα υπάρχουν
Ούτε μια στο εκατομμύριο να είναι αληθινέςΈχουμε άποψη για αυτήν εδώ παίδες; Είναι όντως αληθινή όπως στις φωτογραφίες;![]()
tantra massage - αγγελιες για μασαζ | openday.gr
αγγελιες μασαζ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες μασερ και άνδρες, σας προσφερουν ποικιλιες προγραμματων για καθε αναγκη και γουστο.www.openday.gr
αρα μιλαμε για ψευτικο λογαριασμο?Ούτε μια στο εκατομμύριο να είναι αληθινές