Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις καμια φοιτητρια που να δεχετε σπιτι της η να κανει βιζιτες.Θα λειπει η γυναικα μου μια βδομαδα και ψαχνομαι να βρω κατι,,,και σχετικα οικονομικα??
Pm στην maurihira, ψαχνει για συγκατοικο... ;)Καλησπερα,μηπως γνωριζει κανεις καμια φοιτητρια που να δεχετε σπιτι της η να κανει βιζιτες.Θα λειπει η γυναικα μου μια βδομαδα και ψαχνομαι να βρω κατι,,,και σχετικα οικονομικα??
Συγνωμη για την παραλειψη μου,αλλα ψαχνω για θεσσαλονικη!
κάνε τσάρκα και στα Πανεπιστήμια της Σαλόνικα...και εκεί θα βρείς μπόλικα πουτανάκια![]()
Τυπε, ο ανθρωπας μπορει να ειναι χεστης και να μη θελει να μιλησει σε κοριτσουδια.κάνε τσάρκα και στα Πανεπιστήμια της Σαλόνικα...και εκεί θα βρείς μπόλικα πουτανάκια![]()
Τυπε, ο ανθρωπας μπορει να ειναι χεστης και να μη θελει να μιλησει σε κοριτσουδια.

Μιλας εκ πειρας;αν τις χέσει στο τάληρο θα ξεμπλοκάρουν![]()
![]()
χαχαχαχαχχα!πουτανακια υπαρχουν,αλλα ψαχνω καποια που να κανει ερασιτεχνικα βιζιτες η και να δεχεται και σπιτι της.
η γενικα κατι οικονομικο
στις τουαλέτες του Πανεπιστημίου Μιλας εκ πειρας;
Ποσες τσαντιες εχεις φαει;![]()

Ταληρο?αν τις χέσει στο τάληρο θα ξεμπλοκάρουν![]()
![]()

ρε σεις ψαχνω αν ξερει κανεις καμια.οχι να ψαξω μονος.εχω μονο μια βδομαδα στην διαθεση μου ασε που οταν σχολαω απο την δουλεια τα πανεπιστημια ειναι κλειστα.χαχα

Γιατί δεν πας σε κάνα studio ή κανα μπουρδέλο, που είναι και ωραία και οικονομικά.![]()
Έχουμε ωραία τεμάχια και σε πολύ προσιτές τιμές.![]()
![]()
![]()
το σκεφτομαι ,αλλα ηθελα κατι σε βιζιτα για περρισσοτερη ωρα.
η αληθεια ειναι πως εχεις ενα δικιο...αλλα εχω ακουσει πως υπαρχουν φοιτητριουλες στην πιατσα και ψαχνωΜπορείς και εκεί να πληρώσεις κάτι τις παραπάνω και να έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου.
Και ούτε λόγος για σχέση τιμής/ απόδοσης.
η αληθεια ειναι πως εχεις ενα δικιο...αλλα εχω ακουσει πως υπαρχουν φοιτητριουλες στην πιατσα και ψαχνω