Όταν ήμουν αρκετά πιτσιρικάς γύρω στα 13-14 πήγαινα γι 2-3 καλοκαίρια σε σπίτι θείας διακοπες,ξαδέρφη η οποία δε μ άρεσε κ πολύ αλλά είχε βυζαρες είχε φέρει καβαλάρη εκείνο το καλοκαίρι ,μεγάλη διαφορά ηλικίας να τονίσω 8-10 χρονια.Διπλα δωμάτια εγώ τότε τη τράβαγα παντού,μύριζα κ έκλεβα βρακιά κ όλα αυτά τα ωραία.Επαιρνα φουλ μάτι από κλειδαρότρυπα,πάντα κοιταγα όποτε πέρναγα από το δωμάτιο όταν ήταν κλειστή η πόρτα κ άλλαζε εεε μια μέρα ήταν λίγο ανοιχτή η πόρτα κοιμόντουσαν πρωί με τον αγαπητικό μετά από ξίδια λογικά κ τρύπωσα μέσα έμπαινα εύκολα κάτω από το κρεβάτι σα ποντικός καθώς ήμουν μικρός κ το κρεβάτι ψηλό,κοιμόντουσαν γυμνοί καλοκαίρι με ένα σεντονάκι,στην αρχή έβλεπα μετακινοντας σιγά σιγά το σεντόνι,η ξαδέρφη μπρούμυτα κ κοιμόντουσαν σαν ζώα με τον αγαπητικό,έβλεπα πεντακάθαρα τη μουναρα της,πραγματικά δε ξέρω πως κ γιατί κ τι σκατα σκεφτόμουν εεε έβαλα το χεράκι μου κ ακούμπαγα το μουνι της,το έτριβα για λίγη ώρα κ όταν άρχισε ν υγραίνεται αυτή κατάλαβε ότι κάποιος τη χαϊδεύει κ άρχισε λίγο τα μμμ κ να ψιλοκουνιεται μέσα στον ύπνο της λογικά θεώρηςε ότι είναι ο αγαπητικός,το συνέχισα λίγο ακόμη καθώς τρελενομουν π είχε υγραθεί,ήταν η δεύτερη φορά π έπιανα μουνι,είχα βάλει δάχτυλο σ μια συμμαθήτρια τη πρώτη.Στη συνέχεια άρχιζα λίγο ν φοβάμαι εάν ξυπνήσει καλά καλά εάν πιάσει τον αγαπητικό κ αυτός ξυπνήσει κ μ δουν όποτε την έκανα από το σημείο πήγα στο δικό μου δωμάτιο βάρεσα μια περιποιημένη μαλακια μπαμ μπαμ αφού είδη μου είχανε βγει αρκετά και μετεπειτα συνέχισα τη μέρα μου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.