FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Να το θυμάσαι αυτό........egw tin επομενι φορα θα την φοτογραφισω-βιντεο οταν θα ειναι στο μπανιο,![]()
![]()
Από που θα την φωτογραφήσεις καλέ?
Να το θυμάσαι αυτό........egw tin επομενι φορα θα την φοτογραφισω-βιντεο οταν θα ειναι στο μπανιο,![]()
![]()
Αυτές είναι επαρχιώτικες φαντασιώσεις άλλης εποχής αλλά και ηλικίας χαχα (Το να φαντασιώνεσαι ξαδέρφες,θείες κτλ)
ποιος ξερει η καυλα για την ξαδερφη που τον εχει οδηγησει ,υπερπαραγωγηΝα το θυμάσαι αυτό........Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες......
Από που θα την φωτογραφήσεις καλέ?Απ' την κλειδαρότρυπα....?
![]()
Εχουν ομως ενα ρομαντισμό, οι πρώτες καύλες της εγηβείας που βαρας μαλακία για τη μεγάλη ξαδέρφη και τη μικρή θεία. ααααχχχχχχχ
Εχουν ομως ενα ρομαντισμό, οι πρώτες καύλες της εγηβείας που βαρας μαλακία για τη μεγάλη ξαδέρφη και τη μικρή θεία. ααααχχχχχχχ
ε βεβαια μιλας για ηθος πατριδα οικογενεια ιερα και οσια και τιμη. μπουρδεςΕχουν ομως ενα ρομαντισμό, οι πρώτες καύλες της εγηβείας που βαρας μαλακία για τη μεγάλη ξαδέρφη και τη μικρή θεία. ααααχχχχχχχ
ε βεβαια μιλας για ηθος πατριδα οικογενεια ιερα και οσια και τιμη. μπουρδες
Εγώ τον είχα κάνει λάστιχο για τρεις σέξυ γειτόνισσες που είχα...
Ρε πούστη μου είχε κολυμπήσει η γειτονιά στην καύλα με τις καριόλες....
Κι όλες 40άρες.... πάνω στις καύλες τους....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο που κι ως που ξέρεις εσυ τι αρχές και αξιακό σύστημα εχω εγω???
Εχουμε μιλήσει ποτέ για τέτοιο θέμα???
αν δεν εχεις ψωλοχυσει για ξαδερφη η θεια εισαι ανωμαλος![]()
![]()
Έτσι,έτσι.............ποιος ξερει η καυλα για την ξαδερφη που τον εχει οδηγησει ,υπερπαραγωγη![]()
,
θα αναμενουμε οπλισμενοι ετοιμοι να δουμε μουνοτρυπα και κωλοτρυπιδα ξαδερφης![]()
Εμ ετσι, δε ξέρεις τη γλύκα, στραβός πας στον ¨Αδη.
Θα γνωρίσω αύριο μια γκόμενα που ξεπαρθένιασε το γιο της αδερφής της.
Την πουτάνα, 42 αυτή 19 το παλλικαράκι.
περιμενουμε ακομα τυπε υλικο καυλας απο ξαδερφηegw tin επομενι φορα θα την φοτογραφισω-βιντεο οταν θα ειναι στο μπανιο,![]()
![]()
δευτερη ξαδερφη και το σκεφτεσαι ακομα?Για δεύτερη ξαδερφη μετράει? μεγάλος κόμματος το μωρό,,,![]()
Ασυζητητι ......Για δεύτερη ξαδερφη μετράει? μεγάλος κόμματος το μωρό,,,![]()