Νέα

Επιμήκυνση πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα julio_the_impaler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
(Oσο και αν εψαξα δεν βρικα καποιο παρομοιο θεμα)

Τελικα κανουν δουλεια καποιες συσκευες περι επιμηκηνσης πεους,εχει δοκιμασει κανεις να μας πει?τι και πως?

Βασικα εχω τυχη 2 τυπους,αυτο με την τρομπα,(το οποιο νομιζω πρεπει να ειναι κατι πολυ προσωρινο και οχι καλο κ γενικα μαπα)

Και τωρα κατι τελευταιο εν ονοματι jes extenter,το οποιο φαινετε καπως πιο σοβαρο.

Υ.Γ.Παρακαλω μην αρχισετε να τρολλαρετε με εξυπναδες,οποιος γνωριζει και εχει εμπειρια ας την καταθεση.

CMOS Jumper Image

2010-05-05_200652_cmos+jumper.gif

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
250
Πόντοι
21
Υπάρχει κανείς που να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση; Αν ναι το αποτέλεσμα τον δικαίωσε; Πόσο κόστισε, χρόνος ανάρρωσης, σε ποιον γιατρό πήγε κτλ κτλ

analskipper

Μέγας
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
4.088
Πόντοι
4.365
Υπάρχει κανείς που να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση; Αν ναι το αποτέλεσμα τον δικαίωσε; Πόσο κόστισε, χρόνος ανάρρωσης, σε ποιον γιατρό πήγε κτλ κτλ
Ρώτα τον Κωστόπουλο φίλε μου να σου πει. Δεν ξέρω όμως αν έκανε την επιμήκυνση πριν ή μετά την Μπαλατσινού.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
250
Πόντοι
21
Ρώτα τον Κωστόπουλο φίλε μου να σου πει. Δεν ξέρω όμως αν έκανε την επιμήκυνση πριν ή μετά την Μπαλατσινού.
Που το ξέρεις αυτό; Καλά δεν μπορώ να τον ρωτήσω τον άνθρωπο τέτοιο πράγμα

analskipper

Μέγας
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
4.088
Πόντοι
4.365
Που το ξέρεις αυτό; Καλά δεν μπορώ να τον ρωτήσω τον άνθρωπο τέτοιο πράγμα
Πέρα από την πλάκα όμως, για τέτοιες ερωτήσεις θα πρέπει να πας σε ανδρολόγο ή ανδρολογικό κέντρο υγείας (αν το ψάξεις στο internet θα βρεις πολλούς).
Κόστος να υπολογίζεις για σοβαρές και υπεύθυνες καταστάσεις από 6.000€ έως 10.000€ μαζί με τα έξοδα νοσηλείας και υπολόγιζε ότι ο χρόνος ανάρρωσης και αποκατάστασης δεν είναι λίγος.

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
154
Πόντοι
1

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.056
Πόντοι
206
Σκέφτεσαι να το μεγαλώσεις;;

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
234
Like
61.888
Πόντοι
40.703
σαασαββας???? ...καφε !!!!
σοβαρα τωρα... καλησπερα σαββα.
τα μελη του bou κανουν επεμβαση ΜΟΝΟ για να μικρυνουν το καβλι τους και οχι για να το μεγαλωσουν.
τους ενοχλει οταν καθονται στον καναπε και οταν κανουν τσαρκα, γιατι μπουρδουκλωνονται.
αυτα επρεπε ηδη να τα ξερεις ομως.
μην περιμενεις αναλογη βοηθεια λοιπον.... σορρυ που σε απογοητευω.
καλο μεσημερι.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
250
Πόντοι
21
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία από τις κοπέλες που έχω βρεθεί είτε είχα σχέση είτε όχι.
Όμως θα ήθελα να τον μεγαλώσω για δικιά μου άνεση ! Για αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει κάτι.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
234
Like
61.888
Πόντοι
40.703
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία από τις κοπέλες που έχω βρεθεί είτε είχα σχέση είτε όχι.
Όμως θα ήθελα να τον μεγαλώσω για δικιά μου άνεση ! Για αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει κάτι.
για δικια σου ανεση???
μηπως θες να αυτοπιπωνεσαι στις δυσκολες και κρυες μερες του χειμωνα, οταν εισαι σε solo mood?
σαββα δε μας τα λες καλα νομιζω.
κατι κρυβεις... :confused:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.359
Πόντοι
506
Η πιο παλιά και η πιο διαδεδομένη από την αρχαιότητα ακόμη μέθοδος αύξησης του ανδρικού μορίου είναι η αραβική τεχνική Jelq που σημαίνει «άρμεγμα» του πέους.

Πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική που είχε τελειοποιηθεί από νομαδικές Αραβικές φυλές.

Στην ουσία περιλαμβάνει κινήσεις που προσομοιάζουν σε «άρμεγμα» με σκοπό την αύξηση της αιμάτωσης στο σημείο αυτό.’Ετσι επιτυγχάνεται η διόγκωσή του με φυσικό τρόπο. Η άσκηση αυτή, αν γίνεται τακτικά, θεωρείται πως οδηγεί σταδιακά στη μόνιμη διόγκωση του σηραγγώδους τμήματος του πέους.

Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται από την αρχαιότητα. Και σε αυτή την περίπτωση η άσκηση διαρκεί 30 λεπτά. Ξεκινήστε από τα 15 λεπτά και αυξήστε κάθε φορά το χρόνο μέχρι τα 30 λεπτά. Με την τεχνική του jelqing επιτυγχάνεται η άντληση περισσότερο αίματος στον σπογγώδη ιστό του πέους. Θα δείτε αποτέλεσμα κάθε φορά που κάνετε την άσκηση, η επίδραση όμως δεν διαρκεί πολλή ώρα. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί μετά από μερικούς μήνες εξάσκησης, το πέος σας θα μεγαλώσει.

Some men online claim to see results from jelqing, while others claim it's utter bullshit. Dr. Cohen is skeptical, though he says that there have been no clinical trials to suggest that it is or isn't effective. "I would never tell a patient 'yes' or 'no,'" Dr. Cohen says. "All I would tell them is you’re more likely to do harm than achieve any benefits of 'stretching' your penis."

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
234
Like
61.888
Πόντοι
40.703
ηταν ενα μελος περυσι νομιζω, που κατι αναλογο ειχε γραψει-ελεγε.
εκανε κατι ασκησεις σπιτι του για ωρες (μαλλον ηθελε να τονε φτασει μεχρι τον αφαλο του), αλλα και το πρωϊ σε μια εταιρεια που δουλευε, ειχε μαζι του κατω απο το παντελονι, κατι σκοινακια και τραβαγε με αυτα τη μαλαπερδα για να μεγαλωσει.
τωρα τι κομπινα ειχε κανει ωστε να μην τον παιρνουνε χαμπαρι, δε ξερω και δεν ειχε πει κιολας... νομιζω :dunno:
του μιλουσε ο προϊσταμενος για ανοδικα σχεδια και πλανα της εταιρειας και αυτος τραβαγε τα σχοινακια μεσα απο τις τσεπες :tooth:
δε θυμαμαι ονομα-νικ ...:confused:
πρεπει να ηταν ο ιδιος που εκανε κρυα ντουζ, με αλλο προφιλ, χωρις να ειμαι σιγουρος ομως.
τρελο παλουκαρι παντως, ειχα ριξει πολυ γελιο.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.902
Πόντοι
4.546
του μιλουσε ο προϊσταμενος για ανοδικα σχεδια και πλανα της εταιρειας και αυτος τραβαγε τα σχοινακια μεσα απο τις τσεπες :tooth:
Ε, και το πουλί του στα ανοδικά σχέδια πιανόταν :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom