analskipper
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.088
- Πόντοι
- 4.365
Υπήρχε άποψη ότι δεν μετρούσε ????Size matters τελικά![]()
Υπήρχε άποψη ότι δεν μετρούσε ????Size matters τελικά![]()
τυπε κοιτας το ποτηρι μισοαδειο.Πάντως αν διαβάσει κάποιος τα sites των ανδρολόγων, πάνω από 4-5 εκατοστά το πολύ, δεν παίρνει κανένας.
χανει πολυ σε αισθηση. ουσιαστικα μετα δεν καταλαβαινει τιποτα απολυτως.νομιζω αυτα θα στα πουνε και οσοι εχουν κανει περιτομη οτι χανουν σε αισθηση και ευαισθησια γενικα.
Όταν μιλάμε για πούτσες και κομμώσεις είναι πολύ σχετικό πόσο είναι ένας πόντος.τυπε κοιτας το ποτηρι μισοαδειο.
εγω που απο την φυση μου ειμαι αισιοδοξος μπορω να σου πω οτι με τοσους ποντους θα το διπλασιασω
με πολυ φαϊ το μονο που επιμηκυνεις, ειναι η κοιλουμπα σου και ψαχνεις να βρεις που κρυφτηκε το πουλακι σου παντως.Φαί τύποι. Πολύ φαί.
Μόνο έτσι μεγαλώνει και δεν είναι ψέμα
ισχύει.με πολυ φαϊ το μονο που επιμηκυνεις, ειναι η κοιλουμπα σου και ψαχνεις να βρεις που κρυφτηκε το πουλακι σου παντως.![]()
μα πως τα ξερετε τοσο αναλυτικα κυρ γιαννη μας, πως???ισχύει.
επιπλέον με την αύξηση του λιπώδους ιστού στη βουβωνική περιοχή "κρύβεται¨ ένα επιπλέον μέρος του πέους με αποτέλεσμα μείωση του ωφέλιμου μήκους.
μικροτσουτσουνεύεις δλδ![]()
τίποτα...μα πως τα ξερετε τοσο αναλυτικα κυρ γιαννη μας, πως???
θαυμαζω τις γνωσεις και την εμπειρια σας ωρες ωρες![]()
τύπε είσαι σε λάθος σάηφιλε γιατι να μεγαλωσεις το πουλι σου εφοσον ειναι θεμα στις γυναικες , εγω ψαχνω να το μικρυνω γιατι δεν μπορω να γαμαω κολαρακια.Ειμαι κωλακιας ο Κουλουρας!
την εισοδο σε εσας, δεν τη χρεωνετε δηλαδη?τίποτα...
(100 € στην έξοδο)
ποταπότην εισοδοσε εσας, δεν τη χρεωνετε δηλαδη?
χουβαρντας μεγαλος ειστε κυρ γιαννη μας.
ειλικρινα σας θαυμαζω![]()
συγγνωμη για την τυχον αναστατωση, θα ειμαι πιο ευγενικος απο'δω και στο εξης.ποταπό![]()
Σωστα. Το σωματικο λιπος ειναι o εχθρος μας.ισχύει.
επιπλέον με την αύξηση του λιπώδους ιστού στη βουβωνική περιοχή "κρύβεται¨ ένα επιπλέον μέρος του πέους με αποτέλεσμα μείωση του ωφέλιμου μήκους.
μικροτσουτσουνεύεις δλδ![]()
ομοίως ποταπό. δεν πιάνει...συγγνωμη για την τυχον αναστατωση, θα ειμαι πιο ευγενικος απο'δω και στο εξης.![]()
κυρ γιαννη μας το 100αρι δεν το ξεχασατε βλεπω παντως, απο το προηγουμενο προφιλ (john100) και σας κυνηγαει παντου.ομοίως ποταπό. δεν πιάνει...
(το 100αρι μην ξεχάσεις)
οι συνειρμοί σου εγχειρίδιο ψυχιατρικήςκυρ γιαννη μας το 100αρι δεν το ξεχασατε βλεπω παντως, απο το προηγουμενο προφιλ (john100) και σας κυνηγαει παντου.
αυτοκαρφωνεστε κυρ γιαννη μας...
αυ το καρ φω νε στε.
με συγχωρειτε τωρα ομως, γιατι ηρθε το προσωπικο μου τρολεϊ, με το οποιο παω στο προσωρινο μου σπιτι.
τοκ λεϊτερ μεϊμπι![]()

προσεξτε το σαν τα ματια σας.οι συνειρμοί σου εγχειρίδιο ψυχιατρικής![]()