Ξερει κανενας τσακαλος εδω μεσα πως μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο με φυσικα προιοντα ή τεχνικες χωρις να παθουμε τιποτα ανεπιθυμητο,ολες οι αποψεις ακουστες
Ξερει κανενας τσακαλος εδω μεσα πως μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο με φυσικα προιοντα ή τεχνικες χωρις να παθουμε τιποτα ανεπιθυμητο,ολες οι αποψεις ακουστες
Αυτός βέβαια είναι εκ του φυσικού του ψωλαράς, αλλά έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα να λύσει τα προβλήματά του.
Και πάντα, μα πάντα, είναι προσηνής και ευπροσήγορος με όλους.
Καλησπερα... 50€?? Θα ηθελα να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα αυτο.... εγω ρωτησα καποιον γιατρο για το υαλουρονικο και μου εκανε "δηθεν" καλη τιμη επειδη ημουν διστακτικος στα 900 €.... αν γνωριζεις καποιον συγκεκριμενα να ηθελα να με καθογησεις!!! Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ναι το έχω διαβάσει πριν πολλά - πολλά χρόνια τότε που μπαίναμε στο Ίντερνετ με 14.4 μόντεμ κι αν βλέπαμε 28.8 γελούσαν και τα ξυρισμένα μουστάκια μας...
Υπήρχε ένα (εκ των πολλών) site το Morepenis κι έκανα κατά διαστήματα τη λεγόμενη αραβική διάταση (arabic jelq) που περισσότερο βοηθάει στη στύση & δυνατότερη εκσπερμάτωση.
Αν τυχόν πάρεις κάτι θα είναι πάχος κι όχι μήκος με τη μέθοδο αυτή.