Νέα

Ενδιαφέρουσες "συζητήσεις" @#!*!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ψάχνω να βρω ενδιαφέρουσες "συζητήσεις" @#*! που έχουν γίνει

LeonKnight - gammaomanoules (Ιστορικό)
xrysargos - all
gayboy - all
personas - ferthry

όποιος ξέρει ας πει :helpplea:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
Τύπε αυτό είναι το μεθύστερο. Ψάχνω το αρχικό κάπου που ήταν 5 σελιδες "διάλογος"
μηπως εχει σβηστει τυπε?
παρε και ενα ποτ πουρι απο χρυσαργο τωρα :2funny:

"Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να δημιουργήσεις μία μεγάλη τρύπα στο κατώτερο άκρο του απευθυσμένου..." (Χριστόκωλος Παναγκίας - Θαλάσσια ημιμυθική θεότητα από τη Σκιάθο, 6ος π.Χ.)

"Μπορείς να σκίζεις κάθε Μεγάλη Παρασκευή το προφυλακτικό σου, για να πιείς το σπέρμα και να μείνεις έγκυος και ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις κάτι που έκανες λάθος τελικά..." (?γιος Ονούφριος ο Ανοιχτοσούφριος - Λατίνος λυρικός ποιητής, οπαδός - χουλιγκάνος του Ιησού Σκιστού, 1ος μ.Χ.)

Η κοπέλα σου βάζει δάχτυλο και άσχετα αν σου αρέσει ή όχι σε γλύφει και σε γαμάει παραάλληλα με παλούκι πλαστικό ή δακτυλοσκόπιση. Εγώ προσωπικά έχυσα όπου νά 'ναι. Το συνιστώ σε αγόρια που γουστάρουν τρίχες στον κώλο και πίνουν το σπέρμα του μπάρμπα τους."

Η κοπέλα έχει τρίχες στο πρόσωπο, είναι πολύ άσχημο αυτό για τον πούτσο.

Η Μελίνα σίγουρα είναι παλιά λεσβία, βογγάει σαν πούστης. μου θυμίζει το Μάκη το Ρουφιώλη. Καλή πίπα, σε γλύφει ως το τελικό χύσιμο στο φάρυγγα, αλλά τελικά γάμησα μουνόσουφρα. Τη συνιστώ σε αγορέλια και πούστηδες. Θα ξαναπάω μήπως μου κάτσει ο ανδροπρεπής νταβατζής.

Η χημεία της νύχτας απέδωσε τα λόγια πίσω στον αφηγητή -  Η κοπέλα (?)... παλάτια της μνήμης έχτιζε, όσο η σκιά της τρυπίδας καταπίνει το καινουργιομένο αίμα...

H πουτάνα παιδιά είναι το κάτι άλλο. Μία πραγματική ροζ ιστορία καλύτερη και από τα πιο παρθένα μανεκέν. Θα την προτιμούσα ακόμα να γαμιέται με περισσότερη φόρα και αντοχή ξέφρενης καταπιόλας αλλά και πάλι το όλο concept σε αυτό το υπέροχο στούντιο θα άφήσει και τον πιο απαιτητικό ικανοποιημένο. Εγώ τώρα ξέρω και δεν ξεχνώ. "

"Με πίπωνε γύρω στα δεκαπέντε λεπτά! Εγώ απ' την τεραστία καύλα που μου είχε προκαλέσει, άρχιζα να μην καταλαβαίνω που βρίσκομαι και να την βρίζω λέγοντας της χαμηλόφωνα "Χύνω καργιόλα! Χύνω πουτάνα! Xύνω μες στο στόμα σου και εσύ θα τα πιεις όλα καργιόλα!". Tότε αυτή μου απαντάει "Nαι μωρό μου, είμαι η πουτάνα σου και θα τα πιω όλα μωρό μου! Όλα! Ό,τι θες μωρό, ό,τι θες! Χύσε με, να τα πιω για πάρτη σου!" Ακούγοντας τα καυλόλογα αυτά ερεθίστηκα τόσο πολύ, που άρχισα να εκτοξεύω τα χύσια μου μες στο στόμα της! Όσο την έχυνα συνέχιζε να με πιπώνει και στο τέλος αφού στράγγιξε τον πούτσο μου, τον έβγαλε από το στόμα της και μου δείχνει τη γλώσσα της γεμάτη με χυσια και τα κατάπιε μπροστά μου. Αφού τα κατάπιε, μου είπε "Σου αρέσει που τα καταπίνω μωρό μου; Από δω και στο εξής θα καταπίνω συνεχεία τα χύσια σου καυλιάρη, φτάνει να μου υποσχεθείς ότι όταν θα με ξαναγαμήσει ς και τις επόμενες ημέρες". Από τότε πάω σχεδόν μέρα παρά μέρα και τα σκάω!! Η ηδονή έχει χάσει κάθε έλεγχο!"

Η κοπέλα δεν καταπίνει το χύσιμο, είναι άγρια με πρόσωπο πολύ λευκό και σε στέλνει σε νιρβάνα. Θα προτιμήσουμε όμως κάτι άλλο γιατί το πούστικο τρικ δεν έλκει κανέναν στρέιτ, παρά μόνο τους πισογλέντιδες μαντάμ σου."

H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

"Μία φωνή εκούσθη να λέει "Όξω Πούστη!". Τρόμαξα ακούγοντας τέτοιες βωμολοχίες, αλλά μπήκα. Η Λάιλα η Αφρικανή λέει πολλά για τους οπαδούς της μελανής σαρκός. Θα χαθείτε στη μαύρη τρύπα της και ίσως δεν ξαναβγείτε ποτέ, ακόμα κι αν το χύσι σας εκσφενδονίζεται με την ταχύτητα του φωτός. Σαπίλα και παρακμή - η πιο γλυκιά μεταξουργειακή προσευχή. Πάντως δεν αποκλείεται να ερεθιστείτε από το σκηνικό και τα πεντακάθαρα σκατωμένα σεντόνια. Όλα παίζουν στην ψυχή του ανθρώπου. Ακόμα και η επιμονή για ιδρώτα-σεξ ή τριχοφιλία. Καλά Χριστούγεννα Αη Μπιρμπίλη μου!!!"

"Έχυσα στη χοάνη την παρθένα και μετά με βίασαν. Απρόβλεπτη μαφιόζικη εμπειρία για ξέκωλους που ζουν χωρίς να ξεχνούν τη διαχρονική αξία του ανδρικού στρινγκ..."

Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
Ψάχνω να βρω ενδιαφέρουσες "συζητήσεις" @#*! που έχουν γίνει

personas - ferthry

όποιος ξέρει ας πει :helpplea:
τα καλυτερα εχουν σβηστει τυπε,ειδικα το θεικο θρεντ με περσονα,νεοκλη,μπαιτ,επισης και ο ασπρουλης τον ειχε στην μπουκα :2funny:
αλλα μπορεις να διαβαζεις πορνοπαπο τον κλωνοαπογονο του φεθρυ
τα ιδια λεει και τωρα :2funny:

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
τα καλυτερα εχουν σβηστει τυπε,ειδικα το θεικο θρεντ με περσονα,νεοκλη,μπαιτ,επισης και ο ασπρουλης τον ειχε στην μπουκα :2funny:

Μπα.
Αυτό με το neokli -bite  :2funny:

Επισκέπτης
τυπε βρες αυτο που ειχε ανοιξει & ζητουσε την διαγραφη μου & του δωρητη..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
ειδικη περιπτωση τυπε..
δεν μπορει να ειναι ο ΠΠ..
αποκλειεται να συγκρατειται λεμε..
παπαριωνας & παπιας ειναι ξεχωριστες περιπτωσεις..
τυπε το εχουν σβησει εκεινο το θρεντ
καλα ο παπαριωνας ηταν και αυτος περιπτωση,τον δουλευαν ολοι :2funny:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
20
Πόντοι
5.775
ειδικη περιπτωση τυπε..
δεν μπορει να ειναι ο ΠΠ..
αποκλειεται να συγκρατειται λεμε..
παπαριωνας & παπιας ειναι ξεχωριστες περιπτωσεις..

ρε τυπε που ειναι αυτος....χαθηκε... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom