Νέα

Ενδεχόμενα Πυρηνικού πολέμου στη Μέση Ανατολή ή αλλού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sakis_11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.921
Like
4.270
Πόντοι
506
Αποφαση του Ισραηλ για χτυπημα... τις επομενες 48 ωρες λενε.... μαυρα μαντατα τυποι...
3.000 πυραυλους εχει το Ιραν και χτες εριξαν τους 150...
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Πώς να στο εξηγήσω κατανοητα.
Το γράφω απλά έχεις μια μοναδική ταυτότητα αριθμό Αvatar στο σύστημα τους.
Αυτό το avatar
τροφοδοτείται από τα πραγματικά και ψεύτικα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις τηλεφωνικές επαφές σου. Από τις κινήσεις μέσω gps και κυψελών τηλεφωνίας.
Από τα search που κάνεις.
Αν πέρασεις κάποιες δικλείδες που έχουν οριστεί παράδειγμα έχεις φίλο που έχει απασχολήσει κινήθηκες σε συγκεκριμένο σημείο , έλαβες δέμα από Βουλγαρία τριγκαρεις αρκετές από τις δικλείδες περνάς σε πιο υψηλό επίπεδο παρακολούθησης. Δεν χρειάζονται πράκτορες απλά λογισμικό μέχρι ένα σημείο.
 

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Μηνύματα
666
Like
1.386
Πόντοι
206
Και 3ος παγκόσμιος να γίνει και 4ος να γίνει εδώ στην Ελλάδα εμείς Έλληνες θα αγχωνόμαστε πως θα πάμε στις ταβέρνες να γεμίσουμε τις κοιλιές μας και πως θα πάμε στο bill μα ρίξουμε κανένα πουτσο να φύγουν τα πολλά όποτε clay main
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.186
Κριτικές
2
Like
1.829
Πόντοι
216
Τυπε,οι Ουκρανοι ριχνουν 30 Πατριοτ για να αντιμετωπισουν εναν Κινζαλ....
Ο Κινζαλ ειναι πυραυλος που φτιαχτηκε δεκαετια του '80...
Ποιο συστημα θα αντιμετωπισει τον Zircon των Mach 10????
Επισης λογω μεγαλης ταχυτητας ο πυραυλος ΙΟΝΙΖΕΙ τον αερα γυρω του δημιουργωντας μια σφαιρα πλασματος,ιδια με την Ιονοσφαιρα του πλανητη...και αποροφαει τα σηματα των ρανταρ,γινεται στελθ δηλαδη.
Το πλάσμα είναι υπερ-υψηλής θερμοκρασίας ύλη. Κυριολεκτικά άνω των 1000 βαθμών κελσίου. Τέτοια λάμψη είναι ορατή σχεδόν με γυμνό μάτι, πόσο μάλλον με οποιοδήποτε, ακόμα και απαρχαιωμένο σύστημα εντοπισμού.
Νομίζω ότι σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Στις 21/07/1969 3 άτομα πήγαν στη Σελήνη και 2 από αυτά προσσεληνώθηκαν. Λίγο μετά οι ίδιοι γύρισαν με επιτυχία στη Γη. Και όλα αυτά μερικά χρόνια ΠΡΙΝ το GPS. Λες τότε ο Saturn V να ταξίδευε σαν κάρο;


Οι βαλλιστικοί πύραυλοι ΔΕΝ πάνε στο στόχο όπως νομίζουμε. Δεν είναι πιστόλια να σκοτώσεις τον άλλον. Έχουν πολλαπλές κεφαλές και σε ύψος τις "ανοίγουν" για διασπορά.


Εδώ η τρέχουσα κεφαλή της USAF. Κάθε ICBM μπορεί να φέρει μέχρι και 10 κεφαλές.
Καθόλου δε μου διαφεύγει. Ξέχνα τις αποσπώμενες κεφαλές, αυτές απελευθερώνονται μετά το δεύτερο στάδιο τροχιάς, όταν η πορεία ξεκινά να γίνεται καθοδική. Μέχρι εκείνο το σημείο, όλα τα πυραυλικά συστήματα ανώτερης ατμόσφαιρας, λειτουργούν πάνω-κάτω ακριβώς όπως και όλοι οι πύραυλοι Apollo, που πήγαν στη Σελήνη. Με προϋπολογισμένη τροχιά. Και, με τον ίδιο περίπου τρόπο επέστρεψαν, με μόνη διαφορά οτι είχαν αρκετό κάυσιμο για να κάνουν διορθωτικές μεταβολές ελλειπτικής τροχιάς, κατά την κάθοδο στην ατμόσφαιρα.
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Αδερφέ την τρομοκρατία την έφερα για παράδειγμα αλλά είναι ακρβώς αυτό που λες. Τριγκάρει και μάλιστα απολύτως αυτοματοποιημένα και ακριβώς όπως είπες του πληρώνουμε για να μας παρακολουθούν και ο άλλος ο αδερφός πριν είπε ότι το κάνει η Αμερική. Εδώ πιάσανε τον Στάθη για πλάκα. Τι χρειάζεται η cia?

Επιμένω ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτοί. Αυτοί καλά κάνουν και παρακολουθούν αφού μπορούν, αλλά ο μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα, ωστόσο το σοβαρό πρόβλημα είναι αυτοί που καταλαβαίνουν, το αποδέχονται και νομίζουν ότι έχουμε δημοκρατία.

Το tails που λες ξεκίνησε για αυτό το λόγο. Να διαφυλάξει τον ελεύθερο διαμοιρασμό της πληροφορίας. Τραγικοί επίσης οι καθυστερημένοι που βάζουν κλασσικά VPN εμπορικά.

Θεωρείς ότι οι μπάτσοι χρειάζονται άδεια για άρση απορήτου; Όχι στα χαρτιά. Στην πραγματικότητα τι γίνεται. Ένα τηλέφωνο στον πάροχο και έχουν τα logs μας σε excel και με επισήμανση.

Θες να είναι το τηλέφωνο στην εταιρεία VPN; Οκ άντε να πάρεις 2 μέρες. Ίσως και λέω πάλι ίσως πλέον με την κατάσταση που παίζει ένα VPN από Ρωσία να καθυστερούσε και πάλι λέω ίσως γιατί θα έψανα από τους ενδιάμεσους.
Τέσπα το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει δημοκρατία.
Μέσω tails έπιασαν τον "μάγκα" με την παιδική πορνογραφία πέρυσι. Καταλαβαίνεις ότι το tails ειναι απλά δόλωμα. Φαντάσου γισ ένα αδίκημα της πουτσας κυριολεκτικά τον βρήκαν, πως το tails και όλα αυτά τα έχουν κατασκευάσει για να ψαρεύουν και να πιάνουν μικρά και μεγάλα ψάρια.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
14.053
Like
30.250
Πόντοι
6.056
Το παιχνιδι με το Ιραν χαθηκε το 2011 που τοτε δεν ειχει drone, παρα μονο κατι βαλλιστικούς της πλακας που με το ζορι έφθαναν μεχρι την Σαουδική Αραβία απέναντι... Έπρεπε τοτε ο Μπους να τους κανει 5-6 περάσματα απο ακρη σε ακρη με τα B-52, F-15 και F-18 να μην μεινει κολομβυθρόξυλο.

Χωρις αυτο το Ισλαμοφασιστικο μπουρδελο δεν θα υπήρχε Χεζμπολαχ, Χαμας και αλλα αποβράσματα...
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.748
Like
1.533
Πόντοι
216
Το echelon ήταν της δεκαετίας του 90 τώρα μιλάμε για αλγόριθμους που τρέχουν ασταμάτητα. Το μήνυμα που γράφω τώρα εγώ έχει καταγραφεί μαζί με κάθε αναζήτηση που έχω κάνει στο ίντερνετ μαζί με κάθε ομιλία όταν έχω ανοιχτό το κινητό. Έχουν αποφασίσει και με έχουν καταχωρήσει στην λίστα που δεν είναι τρομοκράτης, ξέρουν κάθε ασθένεια που έχω περάσει από τις αναζητήσεις μου, τι γυναίκες μου αρέσουν, τι παπούτσια αγοράζω τι ψηφίζω , τι τρώω, που έχω ταξιδέψει, αν δέρνω την γυναίκα μου, αν με δέρνει, πόσα λεφτά έχω.
Μπορούν να υπολογίσουν πόσο θα ζήσω, από τι ασθένεια θα πάω, να με κατευθύνουν τι να ψηφίσω, που να ξοδέψω και πολλά άλλα.

Συζήτα για ένα προιόν ή υπερεσία κοντά στο κινητό σου και σε 10' λεπτά κάνε scroll στο τικτοκ. Ψάξε έναν ενδοκρινολό και μετά κάνε πάλι scroll και θα δεις τι κάνει η Τ4.

Δεν υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας υπάρχει ΑΙ.
Αν ψάξεις να αγοράσεις όπλο περνάς ένα επίπεδο πιο πάνω μπαίνεις σε άλλη λίστα. Αν έχεις φίλο που έχει πραγματικά "απασχόλησει" περνάς δευτερο επίπεδο. Αν κινείσαι σε σημεία ώρες που δεν πρέπει να κινείσαι τριγκαρεις άλλο επίπεδο. Η ΑΙ σε δίνει ως ύποπτο αν έχεις περάσει κάποια καίρια επίπεδα στον αλγόριθμο σου.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται να επιστρατεύσουν νευρωνικά για αυτό. Ένα αλγόριθμος είναι που τρέχει σε συμβατικό pc αν χρειαστεί.

Πώς να στο εξηγήσω κατανοητα.
Το γράφω απλά έχεις μια μοναδική ταυτότητα αριθμό Αvatar στο σύστημα τους.
Αυτό το avatar
τροφοδοτείται από τα πραγματικά και ψεύτικα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις τηλεφωνικές επαφές σου. Από τις κινήσεις μέσω gps και κυψελών τηλεφωνίας.
Από τα search που κάνεις.
Αν πέρασεις κάποιες δικλείδες που έχουν οριστεί παράδειγμα έχεις φίλο που έχει απασχολήσει κινήθηκες σε συγκεκριμένο σημείο , έλαβες δέμα από Βουλγαρία τριγκαρεις αρκετές από τις δικλείδες περνάς σε πιο υψηλό επίπεδο παρακολούθησης. Δεν χρειάζονται πράκτορες απλά λογισμικό μέχρι ένα σημείο.

Νομίζω ότι μόλις κατέστρεψες πολλούς μπουρδελιάρηδες. Και όχι χύστες μου δεν θα βοηθήσει να κλείσετε το gps στο κινητό σας, θα καταγράψει η κεραία κινητής με ακρίβεια 9m τουλάχιστον. Επίσης να μην κοιτάτε συνέχεια τις βάρδιες. Ξέρουν που θα είναι η σημερινή σας μπουρδελότσαρκα. Επίσης μην ψάξετε για viagra γιατί θα δει διαφημίσεις η γυναίκα σας μετά. Ήταν και επιχείρημα στη δίκη της πισπιρίγκου αυτό. Και κάτι ακόμα, μην κάνετε τον κόπο να βάλετε το tor ο Κούλης ξέρει τι ώρα ανοιξατε το tor και σε πιανού το δίκτυο ήταν η MAC σας γιατί μπορεί να νομίζετε ότι άμα κλέψετε το wifi του γείτονα είστε πιο ασφαλείς.

Αυτά για το καθεστώς της κατά τα άλλα υπέροχης (εδώ γελάνε και οι πέτρες) πατρίδας μας.
 

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Μηνύματα
1.089
Κριτικές
13
Like
1.650
Πόντοι
506
Παπάρια πυρηνικός πόλεμος. ρε πούστη μου δεν έχετε στοιχειωδή γεωπολιτική εκπαίδευση. Τζάμπα τρώτε τα πιτόγυρα τζάμπα πινετε τις μπυρες και τα τσίπουρα, μου έχετε πρήξει τα αρχίδια να σας μαθαίνω βασικές αρχές πολέμου, οικονομίας, χρήση προφυλακτικού οι μισοί έχετε MΣΝ.....
Στόχος παντοτινός του κάθε ηγεμονικού κράτους εδώ και 3000 χρόνια. διατήρηση εντάσεων ώστε να συντηρείται το παγκόσμιο πληθωριστικό σύστημα με νέους δανεισμούς μεταξύ των χωρών και εξάρτηση των αδύναμων απο τις ισχυρές.
Στόχος νο2. Άνοιγμα αγορών όπλων. Ελλάδα Τουρκία ολόκληρη η Ευρώπη οδηγείται να ξοδέψει τρις σε αγορά υποτιθέμενων αντι drone και αντι πυραυλικών συστημάτων. Ποιος τα κατασκευάζει αυτά; Aμέρικα και Iσραήλ...... μια τεράστια αγορά για τα επόμενα χρόνια.
Στόχος νο3. αποδυνάμωση των μουσουλμανικών καθεστώτων άλλα όχι τόσο που να μη φαινονται ως απειλητικά για να μπορεί να συντηρείται ο φοβος.

Μοναδική χαμένη πάντα η Ευρώπη που δεν μπορεί ούτε ενιαίο πρόστιμο να ορίσει σε απλά αδικήματα όχι να κάνει εξωτερική ηγεμονική πολιτική.....

To μόνο που θα βιώσει ο Ευρωπαίος είναι οτι θα εργάζεται περισσότερο και θα αμοιβεται λιγοτερο για ενεργειακο και υπολοιπο κοστος διαβιωσης ώστε να χρηματοδοτεί την Αμερική για να λαμβάνει την προστασία της.......

Ειναι πολύ άσχημο το ξέρω να είσαι πουτάνα και να έχεις τον νταβά σου
αλλα εδώ μέσα κάνετε σαν πουτάνες που λέτε κρυφολογα μεταξύ σας ότι ο νταβάς είναι χαζούλης είναι ανικανούλης ειναι χέστης αλλά δυστυχώς αυτός μαζεύει το χρήμα αμα θέλει σου χαράζει το πρόσωπο σου παίρνει την μισή κύπρο.... Έτσι ειναι η ζωή πουτάνα πραγματική......
η αληθεια ειναι οτι μας καναν τρομερη διαφημιση χθες για αντιαεροπορικα...

σιγουρα θα μας πουλησουν και εμας ενα iron dome...
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.748
Like
1.533
Πόντοι
216
Μέσω tails έπιασαν τον "μάγκα" με την παιδική πορνογραφία πέρυσι. Καταλαβαίνεις ότι το tails ειναι απλά δόλωμα. Φαντάσου γισ ένα αδίκημα της πουτσας κυριολεκτικά τον βρήκαν, πως το tails και όλα αυτά τα έχουν κατασκευάσει για να ψαρεύουν και να πιάνουν μικρά και μεγάλα ψάρια.

Ποιον απ' όλους εννοείς μπρο; Έχουμε και πολλούς.
 

BIG_BIG_BEN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
2.675
Like
3.571
Πόντοι
456
η αληθεια ειναι οτι μας καναν τρομερη διαφημιση χθες για αντιαεροπορικα...

σιγουρα θα μας πουλησουν και εμας ενα iron dome...

Αυτό περίπου σκεφτόμουν, αλλά βαριόμουν να το γράψω.

Χρησιμοποιούν το Ιράν για να κάνουν δοκιμές κι επίδειξη δυνατοτήτων της τεχνολογίας του Ισραήλ. Το αν θα αγοράσει η Ελλάδα ή η Ινδία δεν είναι το θέμα. Τσιμπήσαν το δόλωμα με την επίθεση στην πρεσβεία κι έμπλεξαν.

Το Ισραήλ έχει κάθε λόγο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ευκαιρία είναι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω να ήταν μέλος μιλάμε για Έλληνα που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία και είχε tor tails.
Υπάρχουν δημοσιευμένα άρθρα.

Το να χρησιμοποιείς τέτοια προστασία σημαίνει:
Ή είσαι δημοσιογράφος ή τρομοκράτης ή ποινικός ή παιδική πορνογραφία.
Άρα πρέπει οπωσδήποτε να σε παρακολουθήσουν.
 

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Μηνύματα
1.089
Κριτικές
13
Like
1.650
Πόντοι
506
Αυτό περίπου σκεφτόμουν, αλλά βαριόμουν να το γράψω.

Χρησιμοποιούν το Ιράν για να κάνουν δοκιμές κι επίδειξη δυνατοτήτων της τεχνολογίας του Ισραήλ. Το αν θα αγοράσει η Ελλάδα ή η Ινδία δεν είναι το θέμα. Τσιμπήσαν το δόλωμα με την επίθεση στην πρεσβεία κι έμπλεξαν.

Το Ισραήλ έχει κάθε λόγο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ευκαιρία είναι.
τιποτα δε θα κανει....
το ιραν εκανε μια γρατσουνια περισσοτερο οικονομικη. το ισραηλ εκανε μια ασκηση με πραγματικα πυρα κοστους 1+ δις και ολοι ειναι ευχαριστημενοι...
οι χαφτες θα αγορασουν τα οπλα που πουλαει το ισραηλ...
ειδικα εμεις που δεν εχουμε καν αντιαεροπορικα για drone...

το πετρελαιακι ανεβηκε....
σιγουρα και το αεριο πακετακι με το ρευμα.

καλο καλοκαιρι!!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.921
Like
4.270
Πόντοι
506
Δεν ξέρω να ήταν μέλος μιλάμε για Έλληνα που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία και είχε tor tails.
Υπάρχουν δημοσιευμένα άρθρα.

Το να χρησιμοποιείς τέτοια προστασία σημαίνει:
Ή είσαι δημοσιογράφος ή τρομοκράτης ή ποινικός ή παιδική πορνογραφία.
Άρα πρέπει οπωσδήποτε να σε παρακολουθήσουν.
ξερεις καλα τι λες....
Για το Τελεγκραμ τι λες τυπε...?
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.741
Πόντοι
2.306
ξερεις καλα τι λες....
Για το Τελεγκραμ τι λες τυπε...?
Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο,
Πάντως η αρχή όλων είναι το if then. Kαι στον απλό προγραμματισμό και σε νευρωνικά και στην ζωή γενικά.
If σε τρώει then θα πιαστείς.
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.748
Like
1.533
Πόντοι
216
ξερεις καλα τι λες....
Για το Τελεγκραμ τι λες τυπε...?

Η εταιρεία είχε βγάλει διαγωνισμό όποιος καταφέρει να τους χακάρει. Δύσκολο την ίδια την εταιρεία αλλά εύκολα παρακολουθείς το κινητό που είναι στόχος.
 

BIG_BIG_BEN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
2.675
Like
3.571
Πόντοι
456
τιποτα δε θα κανει....
το ιραν εκανε μια γρατσουνια περισσοτερο οικονομικη. το ισραηλ εκανε μια ασκηση με πραγματικα πυρα κοστους 1+ δις και ολοι ειναι ευχαριστημενοι...
οι χαφτες θα αγορασουν τα οπλα που πουλαει το ισραηλ...
ειδικα εμεις που δεν εχουμε καν αντιαεροπορικα για drone...

το πετρελαιακι ανεβηκε....
σιγουρα και το αεριο πακετακι με το ρευμα.

καλο καλοκαιρι!!!


Το κύμα ακρίβειας είναι ούτως ή άλλως βέβαιο.

Κάποιος πρέπει να τα πληρώσει τα όπλα και τους πολέμους στην τελική.

Το Ισραήλ είναι ο σερίφης στην περιοχή, και κάνει τη δουλειά του.

Αλλά βεβαίως, κάτι θα μας κοστίσει και σε μας και στους άλλους, σε Ευρώπη και Αμερική.
 

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.921
Like
4.270
Πόντοι
506
Η εταιρεία είχε βγάλει διαγωνισμό όποιος καταφέρει να τους χακάρει. Δύσκολο την ίδια την εταιρεία αλλά εύκολα παρακολουθείς το κινητό που είναι στόχος.
εχω ακουσει οτι ειναι Ρωσοι μεσα κ ειναι δυσκολο να το χακαρεις...
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.748
Like
1.533
Πόντοι
216

BIG_BIG_BEN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
2.675
Like
3.571
Πόντοι
456
Αποφαση του Ισραηλ για χτυπημα... τις επομενες 48 ωρες λενε.... μαυρα μαντατα τυποι...
3.000 πυραυλους εχει το Ιραν και χτες εριξαν τους 150...

Το θέμα είναι να βάλει μπροστά το Ισραήλ να τελειώσει τις μονάδες παραγωγής όπλων του Ιράν. Εξοπλίζει και στηρίζει οικονομικά Χούθι και Χεζμπολά , και ίσως και Χαμάς. Αρκετά.

Με μία-δυο επιθέσεις δε γίνεται κάτι.

Η Ρωσία και η Κίνα θα βοηθήσουν το Ιράν με ωραία λόγια, αλλά δεν νομίζω να αναμειχθούν και πολύ.
 

BIG_BIG_BEN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
2.675
Like
3.571
Πόντοι
456
Οι ΗΠΑ λένε δεν θα αναμειχθούν, για να μη δώσουν το δικαίωμα στην Κίνα ή τη Ρωσία να στηρίξουν εμφανώς το Ιράν.

Θα βοηθήσουν οι ΗΠΑ το Ισραήλ έμμεσα, ακόμη κι αν το επικρίνουν για το Παλαιστινιακό.
Επικρίνουν μόνο και μόνο, για να μην ξυνίσουν υπερβολικά οι υπόλοιποι Μουσουλμάνοι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom