Νέα

Εμπρησμός της Marfin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 534
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
726
Το ότι η τράπεζα δεν πληρούσε τους όρους ασφαλείας δε δικαιολογεί τους δολοφόνους. Στη Βιολάντα είχαμε αντίστοιχο σκηνικό. Και εκεί ο εργοδότης ήταν μαλάκας. Αλλά δεν πήγαν τα αδέρφια σου να πετάξουν μολότοφ. Απλά έγινε το δυστύχημα. Μακάρι να γινόταν και εδώ το ίδιο και να έληγε η κουβέντα. ΠΧ ένα βραχυκύκλωμα και να βρίζαμε τους κακούς τραπεζίτες.

Όμως ΔΕΝ έγινε τίποτα τέτοιο. Τους δολοφόνησαν όμορφα και ωραία. Οι μολότοφ αν δεν το ξέρεις είναι παράνομες. Και κάποια μουνιά τις πέταξαν σε αθώους.

Το ότι τους δικαιολογείς και τους αθωώνεις δείχνει το μίσος σου.

Σάλτα και γαμήσου λοιπόν και μακάρι να σου σπάσουν τα παϊδια τίποτα ΜΑΤ.

Το μεγαλύτερο μίσος το δείχνεις εσύ που θες να μου σπάσουν τα πόδια τα ΜΑΤ . Είπα την άποψη μου , τεκμηριωμένα . Το συμβάν έχει χαρακτηριστεί ως εργατικό ατύχημα
Τώρα το ξέθαψαν για άλλους λόγους , πετάχθηκε μια μολότοφ , οκευ ,,αλλά ανθρωποκτονος δόλος δεν υπήρχε. Τι θα κέρδιζαν εάν σκότωναν εργάτες υπάλληλους ;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.388
Πόντοι
456
Το μεγαλύτερο μίσος το δείχνεις εσύ που θες να μου σπάσουν τα πόδια τα ΜΑΤ . Είπα την άποψη μου , τεκμηριωμένα . Το συμβάν έχει χαρακτηριστεί ως εργατικό ατύχημα
Τώρα το ξέθαψαν για άλλους λόγους , πετάχθηκε μια μολότοφ , οκευ ,,αλλά δόλος δεν υπήρχε

Ρε μουνί της λάσπης τι δεν υπήρχε δόλος; Αν σου πετάξω μολότοφ το κάνω για χαβαλέ; Γιατί δε μας λες που μένεις να σου πετάξουμε 2-3 να σπάσουμε πλάκα. Σβήσε τα μηνύματα σου γιατί δείχνουν ανώμαλο άνθρωπο. Ψυχάκια.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.402
Πόντοι
2.606
Τώρα το ξέθαψαν για άλλους λόγους , πετάχθηκε μια μολότοφ , οκευ ,,αλλά ανθρωποκτονος δόλος δεν υπήρχε. Τι θα κέρδιζαν εάν σκότωναν εργάτες υπάλληλους ;
Όντως τυπε άστοχο το να σου σπάσουν τα πόδια
Την κεφαλα σου πρέπει να σου σπάσουν

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.457
Πόντοι
6.256
όχι ρε άκου δόλος..απλά είχαν κάτσει μπροστά στις εξόδους για να μη βγουν και δεν άφηναν τα πυροσβεστικά να πλησιάσουν....για πλάκα το έκαναν....

λέει ο τυπάς ότι κρίθηκε στο δικαστήριο...λες και η καταδίκη της διεύθυνσης του υποκαταστήματος και του τεχνικού ασφαλείας έχει να κάνει με την καταδίκη των εμπρηστών...

λες και θα μπορούσαν ποτέ οι παραπάνω να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία με δόλο...

το μυαλό το έχετε μόνο για να πετάτε μαλακίες....εργατικό ατύχημα χαρακτηρίστηκε επειδή η τράπεζα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλείας όχι επειδή ήταν αθώοι αυτοί που πέταξαν τις μολότοφ

θα τους έβρισκες αθώωους εσύ...οπότε φαντάζομαι ότι αν δεν φοράς ζώνη και σε περάσω με το suv από πάνω και σε σιδερώσω δεν υπάρχει θέμα εσύ φταίς που δεν φόραγες ζώνη :jerking2:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.388
Πόντοι
456
Έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Εργατικό ατύχημα είναι ο τύπος στο ναυπηγείο που σκάει το οξυγόνο και σκοτώνεται. Ο οικοδόμος που πέφτει από τη σκαλωσιά. Ο αποθηκάριος που γλιστράει και σπάει το πόδι του. Ναι θα ελεγχθεί ο υπεύθυνος για παραλείψεις και πιθανόν να τιμωρηθεί αν κριθεί ότι δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα.

Αλλά αν με μαχαιρώσει ο άλλος για να με ληστέψει ΔΕΝ είναι εργατικό ατύχημα. Ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας. Όσο και να χαϊδεύεται τα αφτιά των "ευαίσθητων". Ναι ίσως ο εργοδότης μου να λογοδοτήσει γιατί δεν ήταν κλειδωμένο το συρτάρι ή γιατί δεν ήμουν πίσω από γκισέ αλλά το μαχαίρωμα σαν πράξη είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό.

Τώρα που ίσως έγιναν κάποια βήματα άρχισαν ξανά τα παπαγαλάκια. Είτε σαν θεωρίες συνωμοσίας, είτε ακόμη χειρότερα να δικαιολογούν την ρίψη.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.326
Πόντοι
6.246
- Ναι ,καλημέρα έχετε πιστοποιητικό πυρασφάλειας;
-Έχουμε
- Είναι ακόμη σε ισχύ; Με σφραγίδα από το αρμόδιο γραφείο πυρασφάλειας;
- Μάλιστα
- Ε τότε θα σας πετάξουμε μερικές μολότοφ. Μην ανησυχείτε εσείς θα μπορέσετε να διαφύγετε οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δε μου λες ρε παικτούρι θα πήγαινες να πεις αυτά που λες περί αθώωσης των ενόχων σε κανένα συγγενή θύματος ή είσαι τζάμπα μάγκας του πληκτρολογίου;

Και για να ακολουθήσω το δικό σου σκεπτικό (αφού παραδέχεσαι ότι τη φωτιά την έβαλαν οι μπάχαλοι):

Φτάνουν έξω από την τράπεζα. Βλέπουν ότι δεν έχει κατεβάσει ρολά άρα είναι ανοικτή. Πλησιάζουν τη τζαμαρία, βλέπουν ότι μέσα υπάρχουν άνθρωποι.
Αν όπως λες δεν υπήρχε πρόθεση θα μπορούσαν να πούνε "μάγκες όχι εδώ, υπάρχουν εργαζόμενοι, πάμε σε τράπεζα που είναι κλειστή"
Και αφού υπήρχε και κόσμος εκεί κοντά ,δε μπορεί να ήταν όλοι δολοφόνοι κάποιος θα είπε "ρε παιδιά προσέξτε έχει ανθρώπους μέσα"
Και τι έκαναν αυτοί ; "Πούτσα μας όλα, για το σύστημα δουλεύουν ας πεθάνουν".

Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι τους έπεσε η μολότοφ από το σακίδιο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.607
Πόντοι
9.931
υπάρχουν καταθέσεις ,συνεντεύξεις επιζόντων πως όταν είχε αρπάξει φωτιά μέσα
οι γυναίκες παρακάλαγαν να μη ρίξουν άλλες μολότοφ
και οι αναρχικοί

τους δείχνανε τα ανάρχιδα αρχιδάκια τους
συν το "να καείτε ρε"

Τελικά τα μυξοκλάματα και οι πούστικες υποκρισίες των "δεν έχουμε οξυγόνο" δεν ισχύει για τους δύσμοιρους της Μαρφίν
ούτε για τη γιαγιά της συμπρωτεύουσας

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.326
Πόντοι
6.246
Αν ήταν κανονικοί επαναστάτες θα είχαν αναλάβει την ευθύνη, έστω και στο όνομα μιας οργάνωσης. Τουλάχιστον η 17Ν έστελνε επιστολές και αναλάμβανε την ευθύνη. Αλλά έτσι καταρρίπτεται ο μύθος περί επαναστατικού κινήματος, το κίνημα δε μπορεί να δολοφονεί τον απλό λαό ,για αυτό και κάνουν τους κινέζους.

forest

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
92
Like
4.785
Πόντοι
25.945
Δεν θα βγει τίποτα από τα τρικ του Χρυσοχοΐδη ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο Κάλαχαν της Ημαθίας. Θεωρώ επίσης απαράδεκτη την δήλωση Αθερίδη ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ναυαρίνου και θα έπρεπε να ντρέπεται.
Μεγάλη λουγκρα ο Χρυσοχοιδης
Από το βαμμένο καταλαβαινεις.
Σαν νεκροκεφαλή με περούκα ειναι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.607
Πόντοι
9.931
ωχ τώρα το είδα , του αλλουνού του φταίει κάποιος Αθερίδης :2funny:

Έτσι είναι όταν η εξουσία καλομαθαίνει τα χαιδεμένα της παιδιά και κάποια στιγμή που φτάνουν σε φόνους ,
τα αντιμετωπίζει χωρίς κανάκεμα ασυλίες και στραβά ματάκια

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.679
Πόντοι
10.131
Το πρόβλημα ειναι οτι υπάρχουν πολλοι καμένοι εγκέφαλοι εκει εξω σαν τον τυπο που λεει οτι ηταν εργατικο ατύχημα, που αν βρεθεί κάποιος ψυχακιας αρχηγος να τους μαζέψει θα εχουμε νεο γυρο τρομοκρατικών οργανώσεων τυπου 17Ν και ΕΛΑ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.607
Πόντοι
9.931
εάν είναι όντως αυτή η αναρχικιά της Αγγλίας με το συντρόφι της ,καταλαβαίνετε ...
περιττεύουνε τα σχόλια , μιά εικόνα χίλιες λέξεις :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom