Νέα

Εμπρησμός της Marfin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 509
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
Η Μαρία Καραγιάννη, επιζήσασα της τραγωδίας της Marfin τοποθετείται ξεκάθαρα αμφισβητώντας τα στοιχεία που προσκόμισε ο Χρυσοχοΐδης για τους φερόμενους ως δράστες του εγκλήματος: «Σε οτι αφορά αυτά τα στοιχεία δεν είμαι αισιόδοξη διότι δεν στέκουν σοβαρά στη δική μου νοημοσύνη! Δηλαδή θεωρώ ότι υποτιμούν την δική μου νοημοσύνη και είμαι μεγάλη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δουλεύω 30 συναπτά χρόνια, δηλαδή έχω σαφώς μια αντίληψη και ένα μέσο συνετό νου λέω εγώ που λέει ότι δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιηθούν αξεσουάρ, είδη ενδυμασίας ή οτιδήποτε και να ταυτιστούν από 16 χρόνια πριν με το σήμερα.»

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
HNCm5qPXMAAjzkI.png

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.187
Πόντοι
206
Θα το δ

Ναι μόνο που αν αρνούνταν να πάνε θα τους ερχόταν η απόλυση....
Και στο ορυχειο επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην απασχολείς το μυαλό σου με τέτοια περίπλοκα θέματα

ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τις ζέστες
Σε κατιυραω ειδικτά ώρα με την ζεστη

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
29
Like
6.845
Πόντοι
2.046
Βρωμάει από μίλια η υπόθεση… δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια :(

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
999
Πόντοι
366
Ξεκινάει το ΠΘ και το κουλομποτ Αυνανοδούρας το ''ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα ''

Λίγες ημέρες μετά αφού τους δουλεύουν ΟΛΟΙ (εκτός από τους χαμηλού ΙQ κούλιγκανς)

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Marfin: «Μυθεύματα και σενάρια πως προχώρησε η έρευνα επειδή ήρθε κάποιο email»​

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στο περιστατικό στο Άργος και ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί δεν λειτούργησαν σωστά

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέρριψε ως «μυθεύματα» τα σενάρια για την έρευνα της Marfin και απέδωσε την πρόοδο της υπόθεσης στη δουλειά των αστυνομικών και όχι γιατί ήρθε κάποιο email.

«Απορώ με όλα αυτά τα μυθεύματα και τα σενάρια που στήνονται», ανέφερε, παραπέμποντας στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα στο πλαίσιο του κράτους δικαίου.

Η Μαρία Καραγιάννη, επιζήσασα της τραγωδίας της Marfin τοποθετείται ξεκάθαρα αμφισβητώντας τα στοιχεία που προσκόμισε ο Χρυσοχοΐδης για τους φερόμενους ως δράστες του εγκλήματος: «Σε οτι αφορά αυτά τα στοιχεία δεν είμαι αισιόδοξη διότι δεν στέκουν σοβαρά στη δική μου νοημοσύνη! Δηλαδή θεωρώ ότι υποτιμούν την δική μου νοημοσύνη και είμαι μεγάλη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, δουλεύω 30 συναπτά χρόνια, δηλαδή έχω σαφώς μια αντίληψη και ένα μέσο συνετό νου λέω εγώ που λέει ότι δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιηθούν αξεσουάρ, είδη ενδυμασίας ή οτιδήποτε και να ταυτιστούν από 16 χρόνια πριν με το σήμερα.»

Στου Αβέρωφ τα σκοτάδια άρπαξες οκτώ παπάρια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.685
Πόντοι
6.256
Οταν επι χρόνια αφήνεις τα αριατερα άπλυτα παράσιτα να αλωνίζουν ατιμώρητα,

Δεν ειναι τίμιο τώρα να τα ενοχλείς έτσι.
Δεν ειναι σωστό ρε παιδι μου.

Μαζί με τα σκατά που εκαψαν τη μαρφιν θα επρεπε να τιμωρηθουν και οσοι προπο ανεχονταν τις μολοτωφ στα εξαρχεια και στα ματ

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
999
Πόντοι
366
Ρε τύπε πες ότι είσαι κουλόσκυλο , μην το ζαλίζουμε :wink:
Ελπίζω οι εγκληματίες/δολοφόνοι να είναι αυτοί και να είναι δεμένη η υπόθεση.

Πάρε και μία χθεσινή...Αφού σου λείπει.

Έχει πατώσει ο δικός σου. Για αυτό και το email.

HM3fdQrXoAAhydM.jpg

Στον κεραυνό και στη βροχή, κάνω κρυφά μια προσευχή
Να ‘χεις τα πάκια συντροφιά τα βράδια τα ζεστά

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.674
Πόντοι
10.131
Μαζί με τα σκατά που εκαψαν τη μαρφιν θα επρεπε να τιμωρηθουν και οσοι προπο ανεχονταν τις μολοτωφ στα εξαρχεια και στα ματ
Σχεδον ολοι η αριστερά που τους εχει εξυψώσει σε ήρωες αυτούς που βανδαλιζουν, σπανε και καινε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
δεν είναι η αριστερά είναι η ακροαριστερά

όπως και η ακροδεξιά εξυμνούσε τους άσβερκους μπαμπουίνους που έσπαγαν πάγκους στις λαικές και έδερναν λαθρομετανάστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom