Δεν ισχυει αυτο που λες, η αριστερα με τις διασπασεις που εχει πλακωνεται μεταξυ της και με τους αναρχικους. Δεν θελουν ο ενας τον αλλο. Αυτο που σου λεει ισχυει. Πανε σε μπλοκ στο πλαι , κανουν μανουρα και τρεχουν , οποτε τρωνε το ξυλο τα μπλοκ.λοιπον πανε σε συγκεκριμενα φιλικα μπλοκ ΕΚΤΟΣ του δικου τους καταλαβες;Ανταρσυα πχ και χωνονται εκει γιατι τους θελουν και τελος αυτη η κουβεντα εδω γιατι ΚΑΙ θα με νευριασεις και ΔΕΝ μπορω να μιλησω αλλο για αυτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμπρησμός της Marfin
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 377
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (8 μέλη και 12 επισκέπτες)
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.964
- Πόντοι
- 24.631
και εγω ρε μαν τυφλος ειμαι που τους βλεπω στα μπλοκ του ανταρσυα πχ;και καμμια μανουρα φιλικοτατα...Δεν ισχυει αυτο που λες, η αριστερα με τις διασπασεις που εχει πλακωνεται μεταξυ της και με τους αναρχικους. Δεν θελουν ο ενας τον αλλο. Αυτο που σου λεει ισχυει. Πανε σε μπλοκ στο πλαι , κανουν μανουρα και τρεχουν , οποτε τρωνε το ξυλο τα μπλοκ.
Δηλαδη πας σε πορειες; προσεξε κατι αλλο: Πηγαινε σε μια πορεια αναρχικων. Να ειναι μονοι τους ομως ε; μπορει να μη γινει τιποτα απο επεισοδια. Πηγαινε σε πορεια που ειναι ολοι μεσα απο αριστερα. Θα δεις μπαχαλα. Γιατι πολλοι δεν τα κανουν οταν ειναι στο μπλοκ τους, ενω οταν ειναι αλλα κομματα και οργανωσεις πανε στο πλαι και κρυβονται. Επισης πολλες φορες στο χαμο δεν μπορεις να ξερεις ποτε ποιος βγηκε απο που. Ειναι και ο λογος που το ΚΚΕ αποφευγει να συμπορευτει με ολους, γιατι θελει να μην κατηγορηθει το μαγαζακι του για επεισοδια.και εγω ρε μαν τυφλος ειμαι που τους βλεπω στα μπλοκ του ανταρσυα πχ;και καμμια μανουρα φιλικοτατα...
όποτε οι αναρχικοί κλεινόντουσαν στο πολυτεχχνείο , μετά από επεισόδια, και απέξω ματ,και εγω ρε μαν τυφλος ειμαι που τους βλεπω στα μπλοκ του ανταρσυα πχ;και καμμια μανουρα φιλικοτατα...
πήγαινε η νεολαία σύριζα με 2-3 βουλευτές , μπαίνανε μέσα και βγαίνανε έξω ανακατεμένοι
Τακτική ρουτίνας χιλιοπαιγμένη
Ισχυει αυτο που λες, επεφταν πολλες μολοτωφ τουλαχιστον μεχρι τοτε. Μετα τη Μαρφιν καπως μειωθηκαν για λιγο αλλα μεχρι και το 2012 γινοταν χαμος.εγω πιστευω οτι η ομαδουλα που επιασαν ειναι αυτοφορακηδεςστην καλυτερη να ηταν απλα παροντες στην τοτε πορεια, μαζι με αλλες ποσες χιλιαδες..
μου φανταζει απιθανο να εχουν/βρηκαν ονοματεπωνυμα απο εναν ανωνυμο μασκοφορο οχλο του 2010, εκεινο τον καιρο παιζει να επεφταν 200 μολοτοφ σε καθε ημερα πορειας, καθε ασχετος μπαχαλοθρεμμενος πιτσιρικας τσιμπαγε μια και πεταγε. Ο μονος τροπος να ισχυουν οι αρχιδιες που μας λενε, ειναι να ειχε παρεισφρησει στις ταξεις τους καποιος μπατσος και να μαζευε στοιχεια, αλλα και παλι δεν θα το φυλλαγαν για 16 χρονια, τοσες κρισεις τοσες βρωμιες να συγκαλυψουν, θα το ειχαν δρομολογησει νωριτερα...
Αυτο που λες δεν αναιρει αυτο που ειπε ο Saul για τις πορειες ομως. Δειχνει σχεσεις μεταξυ τους , οπως πχ σχεσεις εχει η ΝΔ με τη Χρυση Αυγη και πολλους χουντικους.όποτε οι αναρχικοί κλεινόντουσαν στο πολυτεχχνείο , μετά από επεισόδια, και απέξω ματ,
πήγαινε η νεολαία σύριζα με 2-3 βουλευτές , μπαίνανε μέσα και βγαίνανε έξω ανακατεμένοι
Τακτική ρουτίνας χιλιοπαιγμένη
ναί ,όπως είχε πεί ο Τσίπρας καλοδεχούμενα τα ψηφαλάκια των χρυσαβγιτών ,Αυτο που λες δεν αναιρει αυτο που ειπε ο Saul για τις πορειες ομως. Δειχνει σχεσεις μεταξυ τους , οπως πχ σχεσεις εχει η ΝΔ με τη Χρυση Αυγη και πολλους χουντικους.
τι όχι ?
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.378
- Πόντοι
- 6.256
Δεν αναιρεί ότι είναι ίδια φάτσα με τους παρακρατικούς ΚΑΙ ότι τους χρησιμοποιούν για να γίνεται χαμός και να σπάνε οι ειρηνικές πορείες.λοιπον πανε σε συγκεκριμενα φιλικα μπλοκ ΕΚΤΟΣ του δικου τους καταλαβες;Ανταρσυα πχ και χωνονται εκει γιατι τους θελουν και τελος αυτη η κουβεντα εδω γιατι ΚΑΙ θα με νευριασεις και ΔΕΝ μπορω να μιλησω αλλο για αυτα
Ούτε ότι έχουν πιο ελαφριά ποινική μεταχείριση από εσένα και εμένα.
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.374
- Πόντοι
- 2.606
Εσύ γιατί είσαι εκεί;και εγω ρε μαν τυφλος ειμαι που τους βλεπω στα μπλοκ του ανταρσυα πχ;και καμμια μανουρα φιλικοτατα...
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.378
- Πόντοι
- 6.256
έχουμε και δουλειά καλέ μου φίλεΠολύ εύκολα παραιτηθηκες
Όλα καλά? Βάλε ένα θερμόμετρο,πάρε μια πιεση
δεν είμαστε όλοι συνταξιούχοι σαν τον ντάιμα

ούτε άεργοι σαν τον ζαν

ούτε χρυσοί κληρονόμοι σαν τον λάκη

athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.964
- Πόντοι
- 24.631
οτι τους χρησιμοποιουν το πιστευω και εγωΔεν αναιρεί ότι είναι ίδια φάτσα με τους παρακρατικούς ΚΑΙ ότι τους χρησιμοποιούν για να γίνεται χαμός και να σπάνε οι ειρηνικές πορείες.
Ούτε ότι έχουν πιο ελαφριά ποινική μεταχείριση από εσένα και εμένα.
@Bleach σε μικρογραφία το "ναί κάψανε στη Μαρφίν αλλά και οι καπιταλιστές δολοφονούν "
Το ότι καίγονται δάση κ βουνά ,
(αυτά σου αρέσουν) από επιτήδειους, καταπατητές, ή καπιταλιστές ή επιχειρηματίες για ανεμογεννήτριες
με συνέπεια να σκοτώνονται χιλιάδες ζώα κ πτηνά ,
δεν απαλλάσσει τη ξεκωλιάρα ,την υπάνθρωπο, την βρωμόψυχη που σιδέρωσε δυό φορές με το μπουρδέλο της ,
το αθώο σκυλάκι , ΔΕΝ υπάρχει συμψηφισμός, τράμπα εγκλημάτων
πιό απλά δεν γίνεται ,
πιό μίξερ με paypal ,
στείλε μετρητό για φροντιστήριο
(αυτά σου αρέσουν) από επιτήδειους, καταπατητές, ή καπιταλιστές ή επιχειρηματίες για ανεμογεννήτριες
δεν απαλλάσσει τη ξεκωλιάρα ,την υπάνθρωπο, την βρωμόψυχη που σιδέρωσε δυό φορές με το μπουρδέλο της ,
πιό απλά δεν γίνεται ,
πιό μίξερ με paypal ,
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.378
- Πόντοι
- 6.256
η συζήτηση ξεκίνησε από τις αύρες,οτι τους χρησιμοποιουν το πιστευω και εγω
οι κυβερνήσεις δεν θέλουν ειρηνικές πορείες για να ακούγεται ότι ο λαός κατέβηκε στο δρόμο ούτε για να ακούγονται παράπονα.
Οι κυβερνήσεις θέλουν να γίνει της πουτάνας η είδηση να είναι ότι αναρχικοί σπάνε πάλι το κέντρο και ότι στις πορείες κατεβαίνει μια ΜΙΚΡΗ ομάδα πολιτών κυρίως οι μπαχαλάκηδες...με λίγα λόγια ότι οι άλλοι είναι ευχαριστημένοι.
Ούτε τα υπόλοιπα κόμματα θέλουν μια ήρεμη πορεία γιατί δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
Για αυτό τους έτσουξε το κωλοτρυπίδι όταν κατέβηκαν εκατομμύρια κόσμος για τα τέμπη...γιατί εκεί δεν μπορούσε να εφαρμοστεί το παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι μπαχαλάκηδες αναρχοπρεζάκηδες...μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και οι παρακρατικοί. Αν με το παραμικρό αρχίζουν να βγάζουν τις αύρες θα κερδίσουν όλοι εκτός από τους πολίτες που έχουν το πρόβλημα και διαδηλώνουν.
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.964
- Πόντοι
- 24.631
ΛΑΘΟΣη συζήτηση ξεκίνησε από τις αύρες,
οι κυβερνήσεις δεν θέλουν ειρηνικές πορείες για να ακούγεται ότι ο λαός κατέβηκε στο δρόμο ούτε για να ακούγονται παράπονα.
Οι κυβερνήσεις θέλουν να γίνει της πουτάνας η είδηση να είναι ότι αναρχικοί σπάνε πάλι το κέντρο και ότι στις πορείες κατεβαίνει μια ΜΙΚΡΗ ομάδα πολιτών κυρίως οι μπαχαλάκηδες...με λίγα λόγια ότι οι άλλοι είναι ευχαριστημένοι.
Ούτε τα υπόλοιπα κόμματα θέλουν μια ήρεμη πορεία γιατί δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
Για αυτό τους έτσουξε το κωλοτρυπίδι όταν κατέβηκαν εκατομμύρια κόσμος για τα τέμπη...γιατί εκεί δεν μπορούσε να εφαρμοστεί το παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι μπαχαλάκηδες αναρχοπρεζάκηδες...μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και οι παρακρατικοί. Αν με το παραμικρό αρχίζουν να βγάζουν τις αύρες θα κερδίσουν όλοι εκτός από τους πολίτες που έχουν το πρόβλημα και διαδηλώνουν.
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.187
- Πόντοι
- 48.917
Τζάμπα μιλαμε
Αν υπήρχε ενας ανδρεας τωρα τα θέματα συζητησης δεν θα ηταν ο εμπρησμός στην μαρφιν αλλα ποιο μοντέλο γαμησα και ποια διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ήρθε για βίζιτες στην Άρτα καθώς και τρόποι να βελτιώνεται απο 500πσε 700 άλογα την καγιεν σας
α δεν ξέρω, δεν τον ψηφίζω. Νομίζω ότι ο εκνευρισμός σου όπως και του Άδωνη είναι η άνοδος του και προσπαθείτε να τα κάνετε αχταρμά να μπλέξεις Τσίπρα με Μαρφιν. Ηρεμήστε λίγο. 8 χρόνια τρώτε , θα σκάσετε. Αφήστε και τους άλλους να φάνε. Μην ανησυχείς, δεν θα σας βάλει φυλακή ο Τσίπρας για τα εγκλήματα σας, ούτε μπορεί, ούτε θέλει.ναί ,όπως είχε πεί ο Τσίπρας καλοδεχούμενα τα ψηφαλάκια των χρυσαβγιτών ,
τι όχι ?![]()
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.378
- Πόντοι
- 6.256
ΣΩΣΤΟ
OUROBOROS
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.202
- Πόντοι
- 11.976
Οπως επισης, ομαδες (αναρχικων) να σπανε μαγαζια και απο ενα μαγαζι να βγαινει ο ιδιοκτητης να φωναζει (οχι ρε παιδια εχω Καρκινο) και να περνανε στο επομενο μαγαζι ετσι απλα...Ακου νουμερο: Επειδη ημουν μαζι με 200.000 κοσμο τοτε στην πορεια, ενω εσυ κοιταζες να βολευτεις στον καναπε σου περιμενοντας το πρωτο Μνημονειο με στημενο τον κωλο σου στην Τροϊκα, θα σου πω τα εξης: υπηρχαν οντως ομαδες μαλακισμενων που πηγαν να καψουν τον Ιανο και αλλοι αναρχικοι τους απετρεψαν. Αυτο το γνωριζω απο μαρτυρια ανθρωπου. Πιθανον να ηταν τα ιδια ατομα . Εγω δεν θα αποποιηθω την ευθυνη και ουτε θα το ριξω στην αστυνομια αυτη τη φορα πως ηταν προβοκατορες. Εχω δει με τα ματια μου αναρχικο να κοβεται σε σπασμενα τζαμια τραπεζας για να σβησει φωτια που πεταξαν καποια μαλακισμενα μεσα, ενω απο πανω βρισκοταν σπιτι, οποτε το να τσουβαλιαζεις δειχνει απλα οτι εισαι ασχετος ή φασιστας. Απο καμια μαρτυρια δεν προκυπτει οτι φωναζαν "καψτε τους" , εκτος απο γελοια φιδια που σπερνονται στα social. Εγω λοιπον εχω τα αρχιδια να σου πω το εξης : ΜΑΚΑΡΙ να πιαστουν οι ενοχοι, να ειναι οντως αυτοι ομως ε; ΜΑΚΑΡΙ να πιαστουν και οι δολοφονοι της γυναικας στη Θεσσαλονικη πριν 2 βδομαδες. Και σε ρωταω : εσυ ζητας να πιαστει ο Βιολαντα, ο Καραμανλης, ή τα λαμογια που ψηφιζεις; ή για ολα τα φονικα στη χωρα φταινε οι αλλοι;
@Bleach σε μικρογραφία το "ναί κάψανε στη Μαρφίν αλλά και οι καπιταλιστές δολοφονούν "
πιό απλά δεν γίνεται ,
πιό μίξερ με paypal ,
Κοίτα, έχεις δίκιο εδώ, και συμφωνώ. Δεν μου αρέσει το whataaoutism. Ο μόνος λόγος που ανέφερα τα καπιταλιστικά εγκληματα είναι γιατί τσουβαλιασες τους αναρχικούς (ανάρχιδοι κλπ) επειδή έκαναν μερικοί γελοίοι αυτό τον φόνο. Οπότε θεώρησα ότι αφού πρέπει να τσουβαλιασες με μίσος ολόκληρες ιδεολογίες πρέπει να τσουβαλιασεις και την καπιταλιστική. Δεν αναιρεί το ένα έγκλημα το άλλο, το καταλάβαμε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 159K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις