εγω πιστευω οτι η ομαδουλα που επιασαν ειναι αυτοφορακηδες

στην καλυτερη να ηταν απλα παροντες στην τοτε πορεια, μαζι με αλλες ποσες χιλιαδες..
μου φανταζει απιθανο να εχουν/βρηκαν ονοματεπωνυμα απο εναν ανωνυμο μασκοφορο οχλο του 2010, εκεινο τον καιρο παιζει να επεφταν 200 μολοτοφ σε καθε ημερα πορειας, καθε ασχετος μπαχαλοθρεμμενος πιτσιρικας τσιμπαγε μια και πεταγε. Ο μονος τροπος να ισχυουν οι αρχιδιες που μας λενε, ειναι να ειχε παρεισφρησει στις ταξεις τους καποιος μπατσος και να μαζευε στοιχεια, αλλα και παλι δεν θα το φυλλαγαν για 16 χρονια, τοσες κρισεις τοσες βρωμιες να συγκαλυψουν, θα το ειχαν δρομολογησει νωριτερα...
Με τοση ασταθεια στο πολιτικο σκηνικο, πεταξαν ενα προσωρινο σωσιβιο να συμμαζεψουν τα ασσυμαζευτα, τωρα ολα τα ειδησεογραφικα ασχολουνται με την Μαρφιν. Ουτε φωτιες, ουτε ακριβεια, ουτε σκανδαλα, ουτε μπατσοδολοφονια εν ψυχρω 19χρονου αυτιστικου κτλ κτλ, μονο Μαρφιν παντου.
Εχω τεραστια περιεργια να δω τις καταθεσεις τους. Επιστρεφει αυτοβουλως απο την αγγλια και η γκομενα της "δουλειας", οχι οτι θα γλιτωνε αν ειναι οντως ενοχη
Δηλώνει ότι είναι αθώα και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί ενώπιόν της Δικαιοσύνης
www.kathimerini.gr