Δε θεωρει τρολ την αληθεια (αν κ δεν τη ξερουμε).Τρολ θεωρει το προφιλ σου.Αν θεωρείς τρολ το ότι λέω την αλήθεια τι να πω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Emine
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Booty Hunter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 335
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 57.696
Τελευταία τροποποίηση:
Emilysa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Θες να σου πω εγώ καλύτερα;Πηγε κανεις μαζι της τωρα θεσσαλονικη
Emilysa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ναι μην πετάγεσαι σαν το τσουτσέκι το πιάσαμε το υπονοούμενοΔε θεωρει τρολ την αληθεια (αν κ δεν τη ξερουμε).Τρολ θεωρει το προφιλ σου.
hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.934
- Πόντοι
- 456
Kostakis30
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Δες λιγο τα μηνύματα σου εδώ!! Είναι σημαντικόΝαι μην πετάγεσαι σαν το τσουτσέκι το πιάσαμε το υπονοούμενο
Έτσι ακούω αλλά με μένα τα είχε δώσει όλα στο στούντιο, τι να σου πω μπορεί και να ήταν τυχαίο γεγονός, μπορεί κ να γουσταρε τη συγκεκριμένη στιγμή.... Γι'αυτό ρωτησα την ΕμινέΔεν κάνει για το άθλημα η Τίνα μαν, η εμινε και σβηστή που δουλεύει, καλύτερη είναι!!!
Θα κανω οτι γουσταρω διοτι δε μπορεις να κανεις τιποτα!Ολοι πεταγομαστε εδω διοτι οπως εσυ ετσι κ εμεις γραφουμε οποτε γουσταρουμε ασχετα με το αν γραψαμε πριν.Το πιασες προωθητη?Ναι μην πετάγεσαι σαν το τσουτσέκι το πιάσαμε το υπονοούμενο
Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Συναγωνισται ψηνομαι να τη παρω στο στουντιο μονο και μονο για τη θεα στα 4... Αξιζει? Τι απιστευτη κωλαρα εχει ρε γαμωτο...
Giannis ael
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
handlotion
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πάλι καλά που με εσένα τα έδωσε όλα, εγώ πάντως που την έχω πάρει, ήταν απο τις μεγαλύτερες φόλες που έχω φάει. Κρίμα γιατί όντως έχει φοβερό κορμί.Έτσι ακούω αλλά με μένα τα είχε δώσει όλα στο στούντιο, τι να σου πω μπορεί και να ήταν τυχαίο γεγονός, μπορεί κ να γουσταρε τη συγκεκριμένη στιγμή.... Γι'αυτό ρωτησα την Εμινέ
Το κτλβνω. Παίζει να έτυχε σε μεναΠάλι καλά που με εσένα τα έδωσε όλα, εγώ πάντως που την έχω πάρει, ήταν απο τις μεγαλύτερες φόλες που έχω φάει. Κρίμα γιατί όντως έχει φοβερό κορμί.
Emilysa
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Συναγωνισται ψηνομαι να τη παρω στο στουντιο μονο και μονο για τη θεα στα 4... Αξιζει? Τι απιστευτη κωλαρα εχει ρε γαμωτο...
Προσπαθώ να τα βλέπω αλλά δεν προλαβαίνω όλα υπομονήΔες λιγο τα μηνύματα σου εδώ!! Είναι σημαντικό
patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 216
Αμπελαλέ και η Εμινε!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)