7 ήταν
Δεν έχω πάει πενταήμερη
Που μπορω να σε βρω αυτές τις μερες εισαι καπου?7 ήταν
Δεν έχω πάει πενταήμερη ποτέ μου χαχαψααψψαψαψαψαψ
7 ήταν
Δεν έχω πάει πενταήμερη
Που μπορω να σε βρω αυτές τις μερες εισαι καπου?7 ήταν
Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη !Που μπορω να σε βρω αυτές τις μερες εισαι καπου?
Πως θα γίνει να βρεθούμε και με πρωκτικό μέσα;Τιμη;Κάνω πρωκτικό μωρό μου δεν είσαι ενημερωμένο αρκετά θα έλεγα που έχεις γίνει σωσία μου παντού
Ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη;7 ήταν
πρόσεχε τι λες γιατί κρατάω μηνύματαΑγαπητε μου δεν πάω σε σπίτια έχω δικό μου χώρο και επιλεγμενους Πελάτες σοβαρους Το ότι λέτε ότι μπούρδα υπάρχει μόνο για το φόρουμ με ξεπερνά γιαυτο σχολιάζετε εσείς αρνητικά να μου ανεβαίνει κ άλλο η δουλειά σας ευχαριστώ μωρακιαααα
Με εκβιάζεις; Τόσο μυαλό εχεισ; Βάλε όσα μυνηματα θες..αν κ δεν υπάρχει λογος πιστεύω ..πρόσεχε τι λες γιατί κρατάω μηνύματα
Μου στέλνεις μυνημα χιχιΠως θα γίνει να βρεθούμε και με πρωκτικό μέσα;Τιμη;
τι ασυναρτησίες γράφεις…δεν σε εκβιάζω αλλά μου κάνει εντύπωση που αρνείσαι οτι κάνεις ραντεβού σε σπίτια και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα βρεθήκαμε για πρώτη φορά χωρίς να με γνωρίζεις ήδη άρα άκυρα αυτά που γράφειςΜε εκβιάζεις; Τόσο μυαλό εχεισ; Βάλε όσα μυνηματα θες..αν κ δεν υπάρχει λογος πιστεύω ..
Δεν σ έβαλα με το ζόρι αν δεν σ κάνει κάτι πηγαίνεις παρακάτω και δεν το ποσταρεισ επιλογή σου ηταν κ αν όντως έχουμε βρεθεί κάτι θα έκανες κ συ που δεν μπορούσα να το δεχτώ ή το οτιδήποτε δεν γίνεται να αρέσουμε σε ολουσ Σεξ κάνεις ημαρτον πια δεν σ ξέρω κ από χθες..και κάτι άλλο τελευταία έκανα στον χώρο μου γιαυτο παραξενευομαι εκτός 2-3 που ξέρω ποιοι ήταν..
Ξαναδιάβασε μωρότι ασυναρτησίες γράφεις…δεν σε εκβιάζω αλλά μου κάνει εντύπωση που αρνείσαι οτι κάνεις ραντεβού σε σπίτια και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα βρεθήκαμε για πρώτη φορά χωρίς να με γνωρίζεις ήδη άρα άκυρα αυτά που γράφεις
Αν θεωρείς τρολ το ότι λέω την αλήθεια τι να πωΓια τρολ μου κάνει το προφιλ της
το πιο πιθανόΓια τρολ μου κάνει το προφιλ της