Παίζει να σε κεράσει τουρκικό καφέ..Μετά οκ ή θα κλαίω τα 50 ευρώ;
Τουλάχιστον να σου πει το φλιτζάνι μην πάει στραφη η 50ρου..
Παίζει να σε κεράσει τουρκικό καφέ..Μετά οκ ή θα κλαίω τα 50 ευρώ;
Το ίδιο δίλημμα εδώ και τόσο καιρό! Παίζει να έχω διαβάσει μόνο έναν που είχε πει καλά λόγια! Την έχω κι εγώ άχτι αλλά δεν θέλω να τα κλαίω!Μετά οκ ή θα κλαίω τα 50 ευρώ;
Το ίδιο δίλημμα εδώ και τόσο καιρό! Παίζει να έχω διαβάσει μόνο έναν που είχε πει καλά λόγια! Την έχω κι εγώ άχτι αλλά δεν θέλω να τα κλαίω!
Σήμερα θα ναι 11:00-20:00 στη Συγγρου 232!Να παω να της δώσω το πορτοκαλί παράβολο(50 ευρώ)΄;Αξίζει;
Μετά οκ ή θα κλαίω τα 50 ευρώ;
Θα απαντήσει κανείς σοβαρά ή

Είναι όντως αυτή;@patriarcha, Σαλόνικα είναι αφού
![]()
![]()
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ΕΩΣ 12
Γεια σου ,είμαι η Εμινέ γλυκιά ξανθιά με ωραίες καμπύλες και έντονη παρουσία (Αληθινό προφίλ) Μου αρέσει η καλή χημεία, η διακριτικότητα και οι στιγμές που έχουν ένταση αλλά και στυλ. Αναζητώ ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν, με σεβασμό και ωραία ενέργεια. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ •Διαθέσιμη...kanesex.com
Νέες Κυκλοφορίες SugarbabesTV
![]()
@patriarcha, Σαλόνικα είναι αφού
![]()
![]()
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ΕΩΣ 12
Γεια σου ,είμαι η Εμινέ γλυκιά ξανθιά με ωραίες καμπύλες και έντονη παρουσία (Αληθινό προφίλ) Μου αρέσει η καλή χημεία, η διακριτικότητα και οι στιγμές που έχουν ένταση αλλά και στυλ. Αναζητώ ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν, με σεβασμό και ωραία ενέργεια. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ •Διαθέσιμη...kanesex.com
Νέες Κυκλοφορίες SugarbabesTV
![]()
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει![]()
Το βγάλανε οτι δουλέυει σήμερα!Μας δουλεύουν Εμινε και στούντιο!
Και τι θα γίνει;Θα την γαμήσουμε την Εμινέ;Πρωκτικό θα κάνει;
Για μένα στα δεν....βαριοταν όσο δεν πάει....θέλει να πηγαίνει μου είχε πει με το πολύ 20 χρόνων....κ σε σώμα κ σε φάτσα δεν λέει κ τόσα....αλλιώς εί
Κάνω πρωκτικό μωρό μου δεν είσαι ενημερωμένο αρκετά θα έλεγα που έχεις γίνει σωσία μου παντούΚαι τι θα γίνει;Θα την γαμήσουμε την Εμινέ;Πρωκτικό θα κάνει;
Γιατί σου κάνει εντύπωση;Είναι όντως αυτή;
Ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη;Κάνω πρωκτικό μωρό μου δεν είσαι ενημερωμένο αρκετά θα έλεγα που έχεις γίνει σωσία μου παντού
Που,πότε και πόσα ευρώ;Κάνω πρωκτικό μωρό μου δεν είσαι ενημερωμένο αρκετά θα έλεγα που έχεις γίνει σωσία μου παντού