The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.677
- Πόντοι
- 33.405
Μουνί μου τα κάνατε εδώ μέσα.
![]()
Βάλε και το δικό σου gun ρε κωλομπαράμου ζαλισαν τα αρχιδια![]()
Θα μιλήσει με περηφάνια για τις πουτανοπεριπετειες του στο Λονδίνο οπως έκανε και παλιότερα στο θρυλικό νήμα.Λέτε να έχει να αναρτήσει κάτι και ο ίδιος από τις τόσες δεκάδες δίμετρα θηλυκά που έχει κατακτήσει με την απαράμιλλη γοητεία του, την καταφερτζίδικη ευφράδεια του, και το ξεχωριστό αρρενωπό στυλ του; Ή θα μας φλομώσει πάλι με κώλους και μουνιά από αυτά που βρίσκονται σωρηδόν στο διαδίκτυο;![]()
Θα μιλήσει με περηφάνια για τις πουτανοπεριπετειες του στο Λονδίνο οπως έκανε και παλιότερα στο θρυλικό νήμα.
Άραγε, εκτός από σε βάπτιση, έχει δει μουνι ποτέ στην ζωή του ζωντανό;
Έχω αμφιβολίες ότι ακόμα και όταν έπαιζε τον γιατρό τα κορίτσια ίσως να μην δεχόντουσαν να τις εξετάσει με το στήθοσκοπιο.Πιθανόν. Γύρω στα 10 - 11 που έπαιζε το γιατρό με τις φιλενάδες του. Μετά άρχισε να έχει "άλλου είδους ενδιαφέροντα", ώσπου τελικά κατέληξε να κόβει βόλτες στα τραβελάδικα.![]()
Δικαιολογημένες τις θεωρώ.Έχω αμφιβολίες ότι ακόμα και όταν έπαιζε τον γιατρό τα κορίτσια ίσως να μην δεχόντουσαν να τις εξετάσει με το στήθοσκοπιο.
Μην ξεχνάμε και την ιστορία στην Μύκονο για το πως έχασε την γκόμενα επάνω στο καμάκι που της έκανε...Δικαιολογημένες τις θεωρώ.
1) Τυπάρα, έχω νήμα, τη λίστα αγνόησης. Ξεκάθαρα και αντρίκια, έχω γράψει , ότι με αυτά τα σιχάματα, δεν θέλω κουβέντα.
Είναι τόσο άνδρες , που δεκαετίες, δεν μπορούν να το δεχθούν . Τα συμπεράσματα για τη "ζωή" τους , βγαίνουν μόνα τους.
Παρακαλάνε να ασχοληθώ μαζί τους. Κλαίνε.
....αδελφε, το νημα ειναι για τον Μουφαδορ, χαλας την ροη και δν μας πολυενδιαφερουν οι "αποκαλυψεις σου" για τον "αποτυχημενο" @The Saint* ή για το "αλκοολικι" του @Zebu (συμφωνα με την δικη σου κριση κ λεγομενα, χωρις να τα υιοθετω).
Ανοιξε ενα δικο σου νημα γι αυτους αμα θες και ξεδιπλωσε το ταλεντο σου.
Αααα κ μια συμβουλη, μην τριγυρνας στο νηματα μοιραζοντας αποσταγματα σοφιας, γελαμε να ξερεις![]()
πηγαίνετε στην ευχή της Παναγίας κ αφήστε με ήσυχο...
Πάνω κάτω την ίδια συμβουλή σου έδωσε και ο Βανάκιας!Αυτά να βλέπεις και να μην γίνεις σαν τα μούτρα του .
Μετανοείτε !!
Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου γιατί ο Βανάκιας... Καραδοκεί!!!!θα σου βάλω τα πορτοκάλια ένα ένα στον πάτο και τα 5 κιλά …
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!Και τώρα που κατάφερα και βρήκα λίγο χρόνο ας απαντήσω.
Επειδή επικαλέστηκες την Παναγία.
Θα βρεις λοιπόν,αν δεν έχεις, έναν καλό πνευματικό .
Και θα πας να εξομολογηθείς.
Για όλες σου τις αμαρτίες.
Εάν ο πνευματικός σου βάλει κανόνα, θα τον τηρήσεις!
Πάνω κάτω την ίδια συμβουλή σου έδωσε και ο Βανάκιας!
Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου γιατί ο Βανάκιας... Καραδοκεί!!!!
Εγώ δεν θέλω ούτε συγνώμες ούτε τίποτα.
Ο Θεός σίγουρα θα σου δώσει την συγχώρεση που αναζητάς.
Αρκεί βέβαια να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.
Κατόπιν μπορούμε να πάμε και για καφέδες και για φαγητά και για ότι γουστάρεις.
![]()
Και τώρα που κατάφερα και βρήκα λίγο χρόνο ας απαντήσω.
Επειδή επικαλέστηκες την Παναγία.
Θα βρεις λοιπόν,αν δεν έχεις, έναν καλό πνευματικό .
Και θα πας να εξομολογηθείς.
Για όλες σου τις αμαρτίες.
Εάν ο πνευματικός σου βάλει κανόνα, θα τον τηρήσεις!
Πάνω κάτω την ίδια συμβουλή σου έδωσε και ο Βανάκιας!
Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου γιατί ο Βανάκιας... Καραδοκεί!!!!
Εγώ δεν θέλω ούτε συγνώμες ούτε τίποτα.
Ο Θεός σίγουρα θα σου δώσει την συγχώρεση που αναζητάς.
Αρκεί βέβαια να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.
Κατόπιν μπορούμε να πάμε και για καφέδες και για φαγητά και για ότι γουστάρεις.
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!
![]()
Κλάψε όσο μπορείς στους διαχειριστές, έτσι κι αλλιώς για λυπηση είσαι...
Να δούμε στην "έξω" ζωή εάν θα σε σώσει κανένας, μετά από αυτά που έκανες και συνεχίζεις με πονηρό τρόπο να κάνεις.
Καλή συνέχεια και καλά μυαλά...
![]()