tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.036
- Πόντοι
- 1.406
Αργυρούπολη?Πιτσα απο Μανιτάρι
Αρκετα καλη![]()
Καλη.
Αν και έχω δηλώσει ότι εμένα μου αρέσει καναδεζικου τυπου με αφράτη ζυμη σε ηλεκτρικό φουρνο

Αργυρούπολη?Πιτσα απο Μανιτάρι
Αρκετα καλη![]()
τραβα να παιξεις λεμε και γραψε παλι αυριοστο μόνο που έπεσες μέσα ήταν στο 3kg μετά το μουσακά
καμιά φορά πεταγόμουν και απέναντι στο γκασπαρ για πιο γκουρμπε κουράδες![]()
Για να γλιστράει το σκοινί![]()
ΓΙΑΤΙ να γλιστραει;γλυστραει καλυτερα η θηλεια πανω στον λαιμο![]()
το πετρέλαιο της λάμπας το κάζαμε για θέρμανση το χειμώνα του 2021 που χιόνισε πολύ.Αυτό λύνεται εύκολα. Πάρτε την λάμπα πετρελαίου, ξεβιδώστε το καπάκι, λουστείτε με το πετρέλαιο, και πετάξτε πάνω σας ένα σπίρτο (αναμμένο).![]()
Για να πουληθει 15000 ένα 123 σειρά, πρεπει να έχεις χαλάσει πανω απο 30000.Μάγκα ... με τα ΙΟ πάντως .... γίνεται χοντρό παιχνίδι .
Αδειάζουν αποθήκες για χοντρό μασούρι .
Οι W123 όταν ξεκίνησε το ευρώ πριν 20 χρόνια, έκαναν 200€ , τώρα τις πουλάνε 15.000€ .
δεν μπορώ να παίξω μου έχουν πάρει το πλειστεισον επειδή αύριο ξεκινάνε τα σχολείατραβα να παιξεις λεμε και γραψε παλι αυριο
υγ ξεκινα απο πολιτικα
Τύπε στο Παλαιό και Φιλοθέη δε κυκλοφορεί άνθρωπος, για την Κηφισίας στο ύψος Φιλοθέη Και Παλιό Ψυχικό ναι γαμιεται η φάση και κολλάς εκεί μισή ώρα στο χιλιόμετροη αληθεια τεμπελη πιτσιρικα ειναι πως ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟ Ψυχικο και Φιλοθεη γαμιουνται στην κινηση ΠΟΛΛΑ χρονια τωρα
το πετρέλαιο της λάμπας το κάζαμε για θέρμανση το χειμώνα του 2021 που χιόνισε πολύ.
το μόνο που έχω είναι το οινόπνευμα μπορώ να λουστώ με αυτό απλά δεν έχω αναπτήρα και αυτός τελείωσε πέρσι σε προσπάθεια θέρμανσης![]()
τετοια έχει .. Ανω Γλυφαδα ...Αργυρούπολη?
Καλη.
Αν και έχω δηλώσει ότι εμένα μου αρέσει καναδεζικου τυπου με αφράτη ζυμη σε ηλεκτρικό φουρνο![]()
Τι είπες τώρα....το τελευταίο CM του 03/04 ήταν ότι καλύτερο βγήκε σε Manager για πολλά πολλά χρόνιαπαιζει κανενας CM01-02 ???
ΟχιΔεν είμαστε αγαπημένοι...
επαναλαμβανω....πρωινα ξεκινα η πουτσα οπως μπαινεις απο Ισραηλινη Πρεσβεια και συνεχιζει το γαμησι μεχρι και Φιλοθεη στις εξοδους για Κηφισιας,Καποδιστριου κλπΤύπε στο Παλαιό και Φιλοθέη δε κυκλοφορεί άνθρωπος, για την Κηφισίας στο ύψος Φιλοθέη Και Παλιό Ψυχικό ναι γαμιεται η φάση και κολλάς εκεί μισή ώρα στο χιλιόμετρο
Για μπουρδέλα σε κατάσταση οικόπεδου.Για να πουληθει 15000 ένα 123 σειρά, πρεπει να έχεις χαλάσει πανω απο 30000.
Σημειοτον και το πηγαινε και το ελα,λαιλαπαεπαναλαμβανω....πρωινα ξεκινα η πουτσα οπως μπαινεις απο Ισραηλινη Πρεσβεια και συνεχιζει το γαμησι μεχρι και Φιλοθεη στις εξοδους για Κηφισιας,Κποδιστριου κλπ
της πουτανας γινεται μεχρι και τις 9-9 και μιση
ε ναι ρε μαλακα αλλα Σαουλ ξερει καλυτερα εχει προσομειωτη της μαικροσοφτ στον υπολογιστη τουΣημειοτον και το πηγαινε και το ελα,λαιλαπα
Αριστοκρατική περιοχή, είναι μόνο η γειτονιά του Δραγούμη και του Ιωάννη Μεταξά.τετοια έχει .. Ανω Γλυφαδα ...![]()
θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές στο κωργιό τώρα δεν μου πάει να κάνω αυτοχειρίαΖητήστε λίγο τσίπουρο από το γείτονα (την ίδια δουλειά κάνει), και την ώρα που θα ανάψει την ξυλόσομπα για να βράσει φασόλια, πάρτε ένα κάρβουνο.![]()
επαναλαμβανω....πρωινα ξεκινα η πουτσα οπως μπαινεις απο Ισραηλινη Πρεσβεια και συνεχιζει το γαμησι μεχρι και Φιλοθεη στις εξοδους για Κηφισιας,Καποδιστριου κλπ
της πουτανας γινεται μεχρι και τις 9-9 και μιση