Giannis papado
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όποιος και αν τυχόν τις έχει πάρει μαζί είναι ο πιο τυχερός μπάσταρδοςΜόνο εμένα με καβλώνει περισσότερο η αδερφή της Ματουλας
Όποιος και αν τυχόν τις έχει πάρει μαζί είναι ο πιο τυχερός μπάσταρδοςΜόνο εμένα με καβλώνει περισσότερο η αδερφή της Ματουλας
Είναι καύλα η Μαρία αλλά εγώ προτιμώ την Ματούλα. Και ωραίο σώμα και βυζάρες και το κόκκινο χρώμα μαλλιών είναι καυλωτικο! Η Μαρία σίγουρα δεύτερη είναιΜόνο εμένα με καβλώνει περισσότερο η αδερφή της Ματουλας
ένα personal training το χρειάζεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι έγινε; τον έφαγε η βουλγαρικη μαφια αυτον μαζι με τη δημοσίευση ?Για πολλά γαμησια
Σταμάτα ρε βλάκα να ανοίγεις το ίδιο νήμα συνέχεια...Καθυστερημενε γαμω το κεφάλι σου 4 φορές άνοιξες νήμα για την κοπέλα και τις 4 έπεσε ,και τώρα έκανες νέο προφίλ που και αυτό θα στο μπαναρουν γιατί σπας πούτσους πανιβλακα .
δεν καταλαβαινει οτι η καλαφατη και ενα καρο αλλες βλεπουν εδω μεσα τι γινεται και εχουν κανει τα κουμαντα τους ωστε να πεφτουν αναρτησεις προσβλητικες η νηματα που τις εκτεθουν (οπως πχ νημα για γνωστη πρωην του παντελιδη που σημερα το παιζει τραγουδιαρα)....Σταμάτα ρε βλάκα να ανοίγεις το ίδιο νήμα συνέχεια...Καθυστερημενε γαμω το κεφάλι σου 4 φορές άνοιξες νήμα για την κοπέλα και τις 4 έπεσε ,και τώρα έκανες νέο προφίλ που και αυτό θα στο μπαναρουν γιατί σπας πούτσους πανιβλακα .
Αυτά τα ανεβάζει ή τα στέλνει σε dm?R@@la Z@mpet@ki
τα ανεβαζει στο προφιλ της δημόσια φορα παρτιδαΑυτά τα ανεβάζει ή τα στέλνει σε dm?
Aπίστευτη καύλα .
Ποιο ειναι αυτο το φιλετο;
Η ίδια είναι για προμοδεν καταλαβαινει οτι η καλαφατη και ενα καρο αλλες βλεπουν εδω μεσα τι γινεται και εχουν κανει τα κουμαντα τους ωστε να πεφτουν αναρτησεις προσβλητικες η νηματα που τις εκτεθουν (οπως πχ νημα για γνωστη πρωην του παντελιδη που σημερα το παιζει τραγουδιαρα)....
αλλα οκ ο τυπος θελει να του χτυπησουν την πορτα γραβατωμενοι της ΔΗΕ....